2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
mrb cnm hayılı olsun inş. bebişin. sat tarihimiz aynı cnm bende 7 eylül son. dün bende ilk kez gittim dr ye. bi önceki gebeliğimde de aynı dr kontrolündeydim. ultrsaonda sadece kese gözüktü. bebeği göremediği için vajinal muayene yaptı dr m. kalp atışlarını da duymuş olduk böylece.size de belki vajinal muayene olsaydı daha sağlıklı bigi alabilirdiniz.

Kızlar ben geçen hafta öğrendim hamile olduğumu. hemen usg ile baktı dr ama bişey göremedi. C.tesi tekrar gel dedi. Gittim ama bu seferde gazın var bişey görünmüyo dedi. Yarın tekrar gidicem. Oysa bhcg değerim yüksekti. 3639 çıktı. Bi arkadaşımla konuştum onun 275 değerle kesesi görünmüş. Off kafam çok karışık.

KIZLAR GÜNAYDINALR BİŞİ DEMEK İSTİYORUM SABAHLARI PEYNİR DOMATES ZEYTİN SALATALIK GETİRİYORUM YANIMDA İŞ YERİNDEN DE YUMURTA ALIP YİYORUM YALNIZ DEMİRİM DÜŞÜK ÇAYI HİÇ SEVMEM AMA KAHVALTIDA İÇİYORUM

ŞİMDİDE 200 ML SÜT İÇTİM BİR MANDALİNA YEDİM 12 30 DA ÖĞLE YEMEĞİ OLUCAK 3 GİBİDE MUZ YİCEM AYRICA ÖĞLE YEMEĞİNDE ŞİRKETİMİZ MEYVE VERİYOR YEMEKTEN SONRA ONU DA YİYORUM

SİZE SORUYM BESLENMEM İYİMİ YANİ ÇAY İÇMEM ZARARLI MI HİÇ BİLEMEDİM

Demir eksikliği varsa kahve çay hiç içme zaten.

Demir eksikliği varsa kahve çay hiç içme zaten.
KAHVE ÇAY HİÇ SEVMEM AMA KAHVALTIDA İÇSEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM DOKTOR DEMİR İLACINI 4 AYDAN SONRA KULLAN ŞİMDİ BIRAK DEDİ

BİDE GÜNDE 3 TEN FAZLA CEVİZ YEMEYİN GERİSİ YAĞ OLUYOR KIZLAR

Öncelikle merhaba sağlık ocağındaki hemşirem Çay,kahve, bitki çayları içme Dedi çok fazla olmamakla beraber arada açık Çay içiyorum.sende kahvaltını süt seviyorsan sütle yapabilirsin ayrıca yeni öğrendiğim bişey de domatesin düşüğe neden olduğu domatesin kokusunu solumak Bebeğin oksijensiz kalmasına neden oluyormus. Belli müddet uzak durmak lazımmış. Tabii doktorunuza da sormak Lazım bence beslenmen iyi , çok ihtiyacın olursa kraker atıştırabilirsin

Arkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
cnm ben hep turşu sevmişimdir ama ilk hamileliğimde de normal oranda yiyordum bunda ise geçen gecenin bi yarısı canım fasulye turşusu istedi mesela kocamı yolladım buldu sağolsun dünde koca bi tabak lahana turşusu yedim ve canım aşırı turşu kavurması istiyor annem karadenizli de benim ordan ama oğlum mu olacak demek bu bilmiyorum kızımda tatlı yiyorum diye herkes senin oğlun olacak diyordu bide son aylarında deli gibi karpuz ve dondurma yemiştim kızımda çok uzadı karıştı sanki neyse bizde böyleydi

CANIM DOMATES İLE İLGİLİ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ARAŞTIRACAĞIM :) KALSİYUM VE B12 VİTAMİNİM ÇOK İYİ BEN HER ÖĞÜN KALSİYUM TÜKETTİĞİM İÇİN DEMİRİM DÜŞÜK BUNA DİKKAT ETMEYE ÇALIŞICAM HAFTADA 2 GÜN BALIK 2 GÜN KÖFTE YEMEKE ÖZEN GÖSTERİCEM

maşallah cnm. eczanelerde keçiboynuzu özü satılıyor tamamen doğal. çok besleyici demiri de artırıyor tavsiye ederim.

gercekten ilk haftalarda süt serbest mi?
Bana sanki dün kadin doktoru süt, peynir gibi seyleri yeme dedi- belkide ben yanlis hatirliyorum

maşallah cnm. eczanelerde keçiboynuzu özü satılıyor tamamen doğal. çok besleyici demiri de artırıyor tavsiye ederim.
aaaa keçiboynuzu çok iyidir ben akşamları eve gelicne yemekten önce 1 kaşık pekmez 1 su bardağı su ile karışıtıryordum ama şu sıralar aksatıyorum onu da yapayım bu dediğine de bakayım

bu arada kızlar dün bakım ürünlerimi aldım sebamedin ürünlşeri ağırlıklı kozmatik ve sebamed çatlak kremi ile lierac jel aldım cildim kuru olduğu için bakıma başlamam gerekiyor

cnm ilk 3 ay yediğin şeylerin önemi yok hatta hamileliğin boyunca yok bebek ihtiyacı olanı senden herşekil de alıyor zaten 4. aydan sonra vitamin ve kan ilacı takviyesine başlarsanda hiç bi sorun olmaz hamileyim diye gerekli olan şeyleri yememiz imkansız sadece folik asit ihtiyacı için bile bütün gün yeşillik yesek yine yetmiyor o yüzden sen canın ne istiyorsa ondan az az ve sık beslen bence kansızlık olmasa da çay çok iyi bişey değil zaten ben açık ve şekersiz içiyorum kahve de günde 1 fincan içmek sindirime yardımcı ben açıkcası sadece düşüğe neden olacak nar, maydanoz,yeşil çay gibi şeyleri tükentimiyorum

Süper afiyet olsun, kan olsun can olsun yediklerimiz bebişlerimize

Arkadaşlar benim gibi kocaman turşu kavanozunu 2 günde bitiren var mı??Oğlum da da turşu ekşi istemişti canım yine
bir oğliş mi geliyor acaba? 2. hamileliği olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

canım progesteronu vajinadan mı alıyosun benim öyle krem gibi sıkıyosun sabahları öğürüyorum sende de oldu mu progesteronun etkisi diye düşünüyorum benim gün içinde midem kıyılıyomuş gibi oluyo sadece midem bulantım yok sadece bişey yiyince hafif bulanıyomuş gibi oluyo ama sonra normale dönüyo.

Bende yiyorum... ne yemek kokusu nr tiksinti bişi yok cok şükür... 2saatte bi az da olsa bişiler tikiniom :)
Disin gecerse bi dene bakalim...

bende de tiksinti olmadı hiç herşeyi yiyebiliyorum sadece yerken hafif midemde bi fazlalık hissediyorum gibi oluyo sonra geçiyo.

canım bu konuda çok haklısın ben sadece zayıf bir insanım ve halsiz kalıyorum o yüzden aslında diet yapıyorum desem yeridir hani az az sık sık ye derler ya ha işte öyle normalde ekmek beyaz ekmek çok tüketirdim ki hamşile oldğmundan beri tüketmiyorum günde 1 ekmek bile yerdim yani o yüzden bu uyguladığım resmen sağlıklı yaşam ve diet olayı gibi ibşi oldu dikkat ediyorum ama

maşallah canım ya kendine çok iyi bakıyosun ben hiçbirşeye dikkat etmiyorum yemek konusunda hatta saat 12 ye kadar bişey yemiyorum gibi sadece süt içiyorum bir bardak o kadar aslında ceviz falan alıp yemek lazım muzu çok tüketme kabızlık yaptığını duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…