• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hic sormmaaa. Kuzenim 10kilo wererek hastaneden ciktim diyo. Bi haftadada 5kilo wermis ewe gittikten sonra napiyo bilmiyorm:KK43: bende 74le doguma girdim simdi 67 yim:KK17: napicaz boyle bilmem. Aslinda serum yemeseydik cok daha fazla werirdik. Ben 5litre serum almisim genelde boyle galiba. Onun sisliginin inmeside uzun zaman aliyomus:oops:

Merhabalar kızlar pazartesi günü kontrolde dr bebeğin aşağıya inmedeğini açılmam olmadığını söyledi. cuma günü dolacağı için de dr um illa normal istersem suni sancı vereceğini söylemişti. Salı günü karar verip ÇArşamba epidural sezeryan ile bebeğimi kucağıma aldım. Minik bir oğluşum var :KK49:
Yalnız sıkıntılarımız var.. Size danışmak istedim. Gögüs ucum yok zaten hastanede de sütüm gelmedi. Mama vermek zorunda kaldık. Fakat bizim sıpa kolaya alıştı sanırım. Gögsümü hiç almıyo :KK43: Kızarana kadar ağlayıp zırlıyo.. mama vermeden her seferinde memeye tutuyorum yok.. Sütümü sağmak için makine aldık. Azcık azcık cıkıyo onu da kaşıkla veriyorum. Napıcam böyle çok üzülüyorum çokk:cry:
Merhaba.benim gogus ucu oldugu halde bebek tutamamisti.pompayla sagayim dedim.ve pompayla sagdiktan bir sure sonra ucunun daha iyi ciktigini farkettim.emzirmeden once pompayla cek biraz.her emzirmeden once sutunu biraz sık, bebegin agzina gelsin tadi.ve normal pozisyonla degil de , bebegini sag veya sol kolunun altina alip, ayni kolunla memeyi kepce gibi tutarak (bas parmak ustte, diger 4 parmak altta memeyi iyice kavrayarak) emzirmeyi dene.ilk gunler hep zordur.sakin stres yapmayin.bebegin sutten daha cok, huzur ve guvene ihtiyaci var su an. :)

Selam arkadaslar, normalde temmuz annesiydim ama oglum bekleyemedigi icin 4 gun once haziran annesi oldum :)
Son evreler nasil olacak diye buraya bir bakacaktim firsat olmadi :)
Sizde durumlar nasil?

Selam arkadaslar, normalde temmuz annesiydim ama oglum bekleyemedigi icin 4 gun once haziran annesi oldum :)
Son evreler nasil olacak diye buraya bir bakacaktim firsat olmadi :)
Sizde durumlar nasil?
Bol gazlı bol ağlamalı bol emmeli geçiyor canım uğraşıyoruz işte :D

Back
X