- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.721
Anneler çok acil yardım !!!
Bebeğim 8 haziranda doğdu. 40 ı ne zaman çıkıyor? nasıl hesaplıyoruz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneler çok acil yardım !!!
canım loğusa kanaman 20 günlükken mi kesildi yani?Birde kızlar adet oldum ben... Lohusa kanamam 20 si civarı kesilmisti.. 37.günumde adet oldum..
Çok şaşırdım çünkü sadece anne sütu alıyor yavrum..
Kızlar merhabaBenim şu adet bitsin de bi bakalim ne olacak :))
Oyy ben yanlis hesaplamis oldumbizimde yarın o zaman. doğru hesaplamışımbazıları geceleri de hesaplıyomuş
günde 1 yada 2 kere mama vercem artık canım napim göğüslerimin dinlenmesi lazımcanım bende arada mama veriyorum,bi defada sadece bi göğsümü emziriyorum, diğerini en az 3 saat dinlendiriyorum, biraz iyi oldu gibi.eskisi kadar çok acımıyo çok şükür.
onu da kullanıyorum başından beriKalkanda kullan canim pede temas edincede kotu oluyo. Insallah duzelir goguslerimiz. Kac saat aralikla emzriyosun bide kac dk
Bizde 8 haziranliyiz bayramın 2.gunu 40. Gün o ğün cikiyor canımAnneler çok acil yardım !!!
Olmuyo oglum sag tarafı istemiyo aglamakran ici disina cikti kipkirmizi oldu almıyo memeyi sol tarafı emiyo simdi sustu benimde sinirlerim bozuldu bağırdım ama icine oturdu agladım nasıl bagırdum diye sag taraf iyice kesilecek süt ne yapsam olmuyo
Sutunun tadina baksana cnm bi . aynimi ikiside. Arkadasima olmustu nedense biri eksimis suy kanali tikanmisti
günde 1 yada 2 kere mama vercem artık canım napim göğüslerimin dinlenmesi lazım
onu da kullanıyorum başından bericanım genelde 2 saatte bir, ama huzursuz olursa yarım saatte bir felan istiyo ama ona göğüslerim dayanmıyo
genelde 10-15 dk emiyo. Bide şunu farkettim benim sol göğsümde sütüm azalmış
![]()
yapıyor ama göz açamayacak kdr değil. gündüz uyuyamam normalde uyutursa seviniyorum. çocuk yurken uyuyup dinlenemediğimde çok yorgun oluyorum..canım ben bigün rezene içtim, uykudan gözlerimi açamadım, çok fena oldum. sen de uyku yapmıyomu?