2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Moralim çok bozuk oğlum sağ gögsumu istemiyor aglamaktan ici dısına çıktı simdi soltarafı verdim emiyo sustu diger olmuyo istemiyo emmiyor bende sinirlerim gerildi el kadar bebege bağırdım ağladım bide ustüne zoruma gitti kızınca ne yapıcam bilmiuorum
Oglunu Sag kolunun altina alarak emzirmeyi bi Dene istersen.sol elinle memeyi, sag elinle oglunun basini tutarak.tabii bebegin altina minder gibi bisey koyup yukseltmen gerekiyor

Sol gogsum mahfediyo beni kizlar.. Agla agla icim cikti.. Krem merhem yag kendi sutum.. hicbisey mi fayda etmez ya.. Emziremiyorum, sagiyorum sonra biraz kalsa icinde tas kesiliyo ates basti simdi 38.bucuklardayim gozlerimden ates cikiyo sagdim yumusadi biraz.. Gogus ucumdaki yara haric bi de kenarlarinin, alt tarafinin agrisi var ki sormayin.. Sagdim yumusadi degemiyorum bile ama rahatladim azicik.. birazdan gene basliycak.. Off napicam ben ya.. Annem emziriceksin aglaya aglaya oyle gecicek diyo.. Sizde de boyle bi durum yasayan var mi?
Ah canım yaaa:( Allah yardımcın olsun... Hastaneden taburcu olacağım gün bebek hemşiresi eğitim verdi yaşı büyük tecrübeli bi hemşireydi. Göğüs ucuna bugday yagı sür dedi bana. Bi dene istersen inşallah fayda görürsün.

Kızlar merhaba SirriEyvan SirriEyvan pofuduk18 pofuduk18 çok uzun zaman oldu bakamadım foruma. Nasılsınız? Yavrucuklar nasıllar Tesadüfen adet olduğunu okudum, bende de aynı durum var. Kırk içinde kanama geldi gitti. Kırk bitti halen ara ara kanamam devam ediyor. Doktorum kanaman kesilmezse ara Demişti aramayı unuttum, şimdi ararsam neden daha önce aramadın der diye çekiniyorum :oops: sadece anne sütü veriyorum bende. 48 günlük olduk. Sen doktora danıştın mı normal miymiş hemen adet görmemiz? SirriEyvan SirriEyvan
Kızlar bende dün başladım adet görmeye. Gorumcem 4-5 ay görmemiştim ben dedi. Bizde niye böyle oldu ki acaba???
Biz de idare ediyoruz Mery'cim gazlı bizim kız da ağlayıp duruyor. Yorulduğum yetmez gibi bi de adet ağrısı çıktı başıma :/

Kızlar geceleyin bebeklerini kaç saat aralıkla emziriyosunuz. Gündüz gibi mi yoksa daha çok mu ara weriyosunuz. Doktora bunu sormayı unuttum :/
İnternette uc bes tane blog okudum , 20.gunden sonra gece 2 saatte bi emzirmeye uyandirmaniza gerek yok gece uykusunun oturmasi icin 3-3.5 saati bulabilir yaziyodu. Zaten benim opglan o kadar surede uyaniyo kendi. UYanmasa uyandiriyorum canim. Ama doktor ne der bilemiyorum..

Kızlaar 25. Günümüz, benim lohusa kanamam bitmemişti ama çoook azalmıştı, hatta geceleri ped bile takmıyodum, ama hafif hafif devam ediyodu yani. Dün birden arttı, ama baya arttı. Acaba adet mi görüyorum :( ama normal adetimde ilk günler daha yoğun olurdu. Bilemedim :((

Kızlaaar az önce oğlumun altını değiştirirken göbeğinin kanamış ve kurumuş olduğunu gördüm :( çok ıkınıyo galiba ondan :( şuan küçük bi ilçedeyiz adam gibi bi doktor yok. 1 hafta sonra kendi doktorumuza götürsek geç mı olur?? K vitamini iğnesinden felan bahsedenler olmuştu burda, acaba geç kalmış mı oluruz :(

Kızlaaar az önce oğlumun altını değiştirirken göbeğinin kanamış ve kurumuş olduğunu gördüm :KK43: çok ıkınıyo galiba ondan :KK43: şuan küçük bi ilçedeyiz adam gibi bi doktor yok. 1 hafta sonra kendi doktorumuza götürsek geç mı olur?? K vitamini iğnesinden felan bahsedenler olmuştu burda, acaba geç kalmış mı oluruz :KK43:
Canim korkma. Benimki dustugunden beri hep araara kanadi pihti halindeydi doktoru aradim gerek yok getrmene demisti. 23 gunluk olduginda yine gttik ben duramadim kabizdi ikiniyo iyice kan cikiyo bakti etti, 1. Ayin dolduginda zaten gelcekssin asi ve kalca ultrasonu icin geldigindede dewam ederse yakarz dedi ama korkma cnm alkolle temizle kurusun elleme.

Kızlar bende dün başladım adet görmeye. Gorumcem 4-5 ay görmemiştim ben dedi. Bizde niye böyle oldu ki acaba???
Biz de idare ediyoruz Mery'cim gazlı bizim kız da ağlayıp duruyor. Yorulduğum yetmez gibi bi de adet ağrısı çıktı başıma :/

Canim korkma. Benimki dustugunden beri hep araara kanadi pihti halindeydi doktoru aradim gerek yok getrmene demisti. 23 gunluk olduginda yine gttik ben duramadim kabizdi ikiniyo iyice kan cikiyo bakti etti, 1. Ayin dolduginda zaten gelcekssin asi ve kalca ultrasonu icin geldigindede dewam ederse yakarz dedi ama korkma cnm alkolle temizle kurusun elleme.
Çok saol canım rahatladım sayende ;)

Kızlaar 25. Günümüz, benim lohusa kanamam bitmemişti ama çoook azalmıştı, hatta geceleri ped bile takmıyodum, ama hafif hafif devam ediyodu yani. Dün birden arttı, ama baya arttı. Acaba adet mi görüyorum :( ama normal adetimde ilk günler daha yoğun olurdu. Bilemedim :((
Canım annemin dediğine göre kırk içinde artarmış, azalırmış, kesilip tekrar başlarmış, tekrar başlayınca kırkımız daha bitmediği için lohusa kanaması sayılıyo.

İnternette uc bes tane blog okudum , 20.gunden sonra gece 2 saatte bi emzirmeye uyandirmaniza gerek yok gece uykusunun oturmasi icin 3-3.5 saati bulabilir yaziyodu. Zaten benim opglan o kadar surede uyaniyo kendi. UYanmasa uyandiriyorum canim. Ama doktor ne der bilemiyorum..
Benim oglus bazen sabaha kadar uyumuyo bazende 4-5saat uyuyo napim bilemedim o_O

Anneler Uyku eğitimi hakkında ne düşünüyorsunuz bana bi akrabam bu düzeni öneriyor çocuğu odasına yatiriyorsun aglarken yorulur uyuyormuş 3 4 günde en fazla 1 haftada ogreniyormus ama ben ağlamasına 1 dakika bile dayanamiyorum bide bişey olur diye korkuyorum bilgisi olan varmı bu konuda ...benim kız şimdide eve kurduğum eski usul besiğe alıştı ancak onun içinde sallanarak uyuyor..

Back
X