2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaslar
size bisi sorucam ama utaniorm
kukusu şişen varmi ? 2 gundur acayip bi siskinlik var
günaydın canım benim başıma allaha şükür hiç öle bişey gelmedi ama alerji falan mı oldun acaba yeni falan mı aldın ağda falan mı yaptıki

Günaydın kızlar,

Pzt akşamı detaylı ultrasona gittim. Önemli bir sorun yok çok şükür ama bebeği besleyen sağda ve solda iki damar var ya rahimden plasentaya giden; sağ taraftakinde minimal bir çentik var dedi, önemli değil ama rapora yazdğım için size de söylüyorum bilginiz olsun diye dedi.

(Bu çentikler iki damarda da olursa bebeğin beslenmesini zorlaştırıyor ve gelişim geriliği yapıyor bebek zayıf doğuyor, preeklampsi riski de yükseliyor.)

Seninki tek tarafta ve çok küçük, 24-26. hafta arasında kaybolucak muhtemelen dedi ama yine de kafama biraz takılmadı değil.

Bu arada ultrasonda bebeğe bakarken hoop diye ayağını aldı ağzına soktu, doktor "yuh! parmağını sokanı gördüm ayağını sokanı ilk defa görüyorum matrak bi bebek olucak bu "dedi.. fotosunu da verdi bize:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sağa dönüyorum bebek hareketi sola dönüyorum bebek hareketi. ben dönünce hareket ediyor üstünemi yatıyorum rahatsızmı oluyo diye başka tarafa dönüyorum öyle uyusam ne olurki bebeğe bişe olurmu yaa. hiç uyuyamadım sabaha kadr

Markafoni de pek güzel bi şey yok ama butikbebede harika şeyler var hanımlar.

Ben düz sıyah almayı dusunuyorum , park yatagıda bebek arabasınıda , cunku ıcıne battanıyesı vs yatagada nevresımı fln ıstedıgım renk kulandıgımda sıyahta kendını gosterecek olması , pembe bı yataga yesıl nevresım yorgan vs koydugumda pembe yesıl renk uyumsuzlugu benı rahatsız eder dıye dusunuyorum =) tamamen bu dusunceden ben duz sıyah ıstıyorum=)

Benim pıt pıt atan ikinci kalbim bana gunaydın dedi :)) sizede gunaydn arkadaslar..
Yaklasik 1,5 saattir azimle yazdiklarinizi okudum.. :)
Skntisi agrisi olanlara Rabbim sifa versin ins. Yatak ve giyim konusu konusulmus.
Bende ikeadakiler gibi mobilya besik istyrm ama kararsizim yinede. Giyim konusuna gelince gercekten ihtiyac bebis hem cok kusuyor hemde cisini kacirabiliyor. Ama yinede cok almayin kizlar hediye gelme ihtimali yok mu ??
Benim bu ihtimalim yuksek oldgu icin son zamanlara kadar bekleyecegm cunku ailelermz surekli cinsiyet belli olsunda hazirlik yapalim diyorlar.

Aynı dertten muzdaribim bende arkadaşım.gece sayamadım kaç kere uyandığımıçok hareketli benimki de umarım rahatsız olmuyorlardır bebişlerimiz içini ferah tut ama gece hareketli oluyorlarmış bi de doktorum çok ters bir hareket yapmadığın sürece bebeğin dünyadaki en güvenli yerde demişti

karın agrısı ya gazdan, ya ayakları usutmekten , yada genısledıgı ıcın oluyormus
cnm nasılsın?burada hamişlerin içinde olmak ne güzeldir bizlerede dua edin kuzular?bu arada blacki hiç görmiyorum bir sorun yoktur İNŞALLAH...............MAŞALLAH sizlere ALLAHIM esirgesin hepinizi ve bebelerinizi...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…