- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
günaydın canım benim başıma allaha şükür hiç öle bişey gelmedi ama alerji falan mı oldun acaba yeni falan mı aldın ağda falan mı yaptıkiGünaydın arkadaslar
size bisi sorucam ama utaniorm
kukusu şişen varmi ? 2 gundur acayip bi siskinlik var
gözünaydın canım allahım sağ sağlim sağlıklı kullanmayı nasip etsinnKIZLAR ÇOK ŞÜKÜR ZOR BELA ARABA SİPARİŞİMİZİ VERDİK :)
sağol canım seninde inşallah.. doktoru arıycam öğleden sonra geçmezse bu sorun genelde oluyormuş bu aylarda.gözünaydın canım allahım sağ sağlim sağlıklı kullanmayı nasip etsinn
Kasık agrilarimi canım?bende gece uyandikca hafif ağrılar hissettim kasiklarimda ama şuanda yokGünaydın hanımlar.. gece ağrılarla uyandım sürekli.
Korkulacak ağrılar değil ama uyutmadı beni..
Canım benim hiç olmadı bilmiyorum ama süt gelmesi için erken gibime geldi enfeksiyon olabilirmi o leke ağrı gibi bişiy varmı
ağrım yok ama ucu açılmş baya enfeksiyon olcağını sanmıyorum
nası bi şişlik canım elinle dokum bebek rahme inmemiş dimiGünaydın arkadaslar
Hayır ya karnım ağrıyor. Kasıklarda da hafif var ama karın ağrısı daha çokKasık agrilarimi canım?bende gece uyandikca hafif ağrılar hissettim kasiklarimda ama şuanda yok
Park yatak almayı düşünen hanımlar siz ne renk almayı düşünüyorsunuz ?
Ben pembe almak istiyorum ama eşim bi dahaki çocuğu da düşünelim ya erkek olursa diyor.
Ya zaten pahalı bi şey değil ki bu park yatak neden bi dahaki çocugu düşüneyim?
Beyaz alsam o da hoşuma gitmiyor. Ne yapıcam ya pembe alayım demi :)
amin canım inş.sor canım bende normal diye biliyorum ama sorsağol canım seninde inşallah.. doktoru arıycam öğleden sonra geçmezse bu sorun genelde oluyormuş bu aylarda.
Hayır ya karnım ağrıyor. Kasıklarda da hafif var ama karın ağrısı daha çok
Aynı dertten muzdaribim bende arkadaşım.gece sayamadım kaç kere uyandığımıgünaydın kızlar bu gece hiç uyuyamadım sağa dönüyorum bebek hareketi sola dönüyorum bebek hareketi. ben dönünce hareket ediyor üstünemi yatıyorum rahatsızmı oluyo diye başka tarafa dönüyorum öyle uyusam ne olurki bebeğe bişe olurmu yaa. hiç uyuyamadım sabaha kadr
Günaydın arkadaslar
cnm nasılsın?burada hamişlerin içinde olmak ne güzeldir bizlerede dua edin kuzular?bu arada blacki hiç görmiyorum bir sorun yoktur İNŞALLAH...............MAŞALLAH sizlere ALLAHIM esirgesin hepinizi ve bebelerinizi...........karın agrısı ya gazdan, ya ayakları usutmekten , yada genısledıgı ıcın oluyormus
Markafoni de pek güzel bi şey yok ama butikbebede harika şeyler var hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?