2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım negüzel doğmuşlar.Allahım bana da nasip etsin inşallah.ben de hiç prematüre almadım almıcam da,0/3 ay alıyorum hep.

Günaydın kızlar dünkü tatil eminim hepimize çok iyi geldi. Ben dün bebişimle bol bol konuştum ona babasıyla tanışma hikayemizi bile anlattım biliyorum pek bişi ifade etmiyordur ama sesime tepkisini merak ediyorum onunla konuştuğumu hissetsin istiyorum dün bana çok iyi geldi velhasıl bugün de okuldaki yavrucaklarımın yanına gitmeye hazırım fakat son birkaç gündür midem acaip ekşiyor sabahları hiç iştahım olmuyor

Ben de gunde 2 buyuk bardak iciyorum ama pasrorize icme bi faydasi yok dediler gunluk sut iciyorum ama tadi normal sute gore biraz kotu kokuyor dayaniyorum
Keşke güvenilir bulabilsem de içebilsem ama istanbuldayım ve burda o konuda jiç kimseye güvenemem.yine en sterilize en aağlıklı pasterüze geliyo.çünkü gebelikte listeria ve burusella çok önemli hastalıklar

Ben hiç gece hissetmiyorum ya

Ayyy yavrum ya sabah sabah güldürdü beni:)sağlıkla doğsun da o ayakları ısır annesi:))

Benimkilerde ilk kez bugece kıpır kıpırdılar.ne tarafa yatıcağımı şaşırdım.bi de sanki kasılmam vardı böyle arada sertleşti sanki karnım.biraz çocuklardan biraz korkudan sabah ettim uyuyamadım.bugün kontrolüm var bakalım neler olcak.

eksıme bendede var 1 haftaddan fazladır sanırım basladı mıde yanmalarımız bole devam edecek gıbı :S ama bazen azıcık sut bıle ıyı gelıyor haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…