Bende bi şapka alcam şimdieveeetttt! Alsam mı oldum da 2-3 tane alsma 100 lirayı bulacak nerdeyde, çok pahalı, muhakkak ucuza vardır biyerlerde... Takıcılardaki basit oluyo gerçi
karar verdim bi şapka bi bant alıyorum:)
Canım bozma moralini bende 4-5gündür hissetmeye başladım her bünye farklı sonuçtaeminim sende en yakın zamanda hissedeceksin
evet canım hayırlısıyla inşallah..dimi raporlar yazılana kadar devam
2saat oldu uyanalı hala canım bişi istemiyo sütü deneyeyim bi saol canımeksıme bendede var 1 haftaddan fazladır sanırım basladı mıde yanmalarımız bole devam edecek gıbı :S ama bazen azıcık sut bıle ıyı gelıyor haberın olsun
Gün içinde yoğun oluyoruz koşuşturmacadan.yani bende çok hissetmiyorum gündüzleri. başbaşa kaldığınızda hissetmeye çalış.ben dün sırf hareketini hissedeyim diye çikokata yedim .2dk sonra hop orda hop burda yaramazımKarnım büyüdükçe daha az hissetmeye başladım sanki gündüzde çok hissetmiyorum.
Ben de acik sut icmiyorum zaten ankaradayim ataturk orman ciftligininki en sagliklisi ama kokusu bana cok agir geliyor onunla yogurt yapioyorum icmeye de diger markalardan gunluk sut aliyorumKeşke güvenilir bulabilsem de içebilsem ama istanbuldayım ve burda o konuda jiç kimseye güvenemem.yine en sterilize en aağlıklı pasterüze geliyo.çünkü gebelikte listeria ve burusella çok önemli hastalıklar
Gün içinde yoğun oluyoruz koşuşturmacadan.yani bende çok hissetmiyorum gündüzleri. başbaşa kaldığınızda hissetmeye çalış.ben dün sırf hareketini hissedeyim diye çikokata yedim .2dk sonra hop orda hop burda yaramazım
Bende cumartesi gitcem canım yazalım buraya ayrıntıları
çikolatadan etkilenmiyor hiç ben kaç defa denedim olmuyor..
walla burcucum sağımda solumda her tarafımda hissediyorum bazen öyle bişi oluyo ki ne olduğunu anlamıyorum ben sanki kasılıp kalıyorum nefes almam bile zorlanıyo içeride napıyosa minik sıpam :)kızlar ben genelde bebek hareketliğinde solumda hissediyorum sizdede öylemii??
2saat oldu uyanalı hala canım bişi istemiyo sütü deneyeyim bi saol canım
walla burcucum sağımda solumda her tarafımda hissediyorum bazen öyle bişi oluyo ki ne olduğunu anlamıyorum ben sanki kasılıp kalıyorum nefes almam bile zorlanıyo içeride napıyosa minik sıpam :)
kızlar ben genelde bebek hareketliğinde solumda hissediyorum sizdede öylemii??
CANIM BEN doktora gittigimde dediki bana eger kasıklarında hıssedersen agrı ayaklarıya ıtermıs yukarda hıssedersen basıdır dedı dun aksam sol tarafım okadar serttıkı ve sıcak esımde elledı evet dedı sanırım bası ordaydı :)bende sagda solda ortada hısedıyorum gezıyor heraldebazen bebekler yerını sever ve hep orada dururlarmıs =) bende hala kasıkta hısedıyorum en cok tepıklerı acaba bebek asagıdamı dr gıttıgımde sorucam bahzsetmedı hıc asagıda fln dıye ama oncelerı neysede artık daha yukarda hısetmelıyım sankı dıye dusunuyorum ve hep kasıklarımda bı doluluk var zaten
inan hic hatilamiyorum ama pahaliydi yatak ve nevresimiyle 2010da almistik tee :)Bu ne kadardi?
Cok pahali bi sey almayi dusunmuyorum ya ondan dedim pembe olsun. Hevesimi alayim istiyorum :)
Bende bi şapka alcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?