2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ekim annelerinin dogum hikayelerini okudum cok duygulandim bende kizimi kucagima almak istiyorum, kasim annelerine bakim dedim onlarda baslamislar dogum yapanlar var tuhaf oldum onlarin mesajlarini okuyunca, sancilardan ve acikliktan konusuyolar

benim eşimde tek erkek

benim babamda öz abisinin yanında yıllarca ssk sız çalışmış ve 50 yaşında askerliği borçlansa daha 4 yıl daha çalışmak zorunda

nıye onları okuyup kendını strese sokuyorsun sonra takılcak aklına bıse stres olacaksın :) herkesın yasadıgı tecrubesı farklıdır bırak zamanı gelınce yasayacaksın zaten

ben ısyerıne ınsan kaynaklarına sordum hayır her ay zıraaat bankasından alacaksın maas gıbı dedıler bana hatta hesap ac dedıler
canım kasımda doğum yapacak müşavir ark var toplu 7 000 tl para alıcak sgk dan doğumdan 8 hafta sonra o dedikleri seni kendi çıkarır gibi yapıp işsizlik parası olmasın sakın

Kızlar maaşınızı işyerinden alamıyacağınız için sgk ödüyecek.ama toplu ödenöicek her ay maaş olarak alınacak.tabi sigortanız tam maaşınızdan mı gösteriliyo yoksa düşük mü ona göre alıcaz

canım kasımda doğum yapacak müşavir ark var toplu 7 000 tl para alıcak sgk dan doğumdan 8 hafta sonra o dedikleri seni kendi çıkarır gibi yapıp işsizlik parası olmasın sakın

yok canım degıl , benı cıkarır gıbı nasıl yapacaklar ki =) bızım burda daha once dogum yapanlarıda ornek verdıler hatta suan bırı ızınde ve aylık alıyor dedı , neye gore hesaplıyorlar pekı kesıntı varmı?

brüt üzerinden bizimki

kızlar şöyle bişey varmış aylık onaylanırsa şirket tarafından aylık alınırmış yok toplu alıcam dersen rapor kapandıktan sonra toplu alınırmış ben toplu almak istiyorum o yüzden aklımda böyle kalmış müşavir ark sordum oda toplu alıcakmış

hımm ozaman benım bıldıgımde dogruymus senınkıe =) ben aylıgı tercıh ederım sanırım , sıkısıklık olmasın ben=)

son 90 güne bakılıyor brüt ücret * 4 /3*2 yani 1.750 *4 =7.000 /3 =2.333,33 *2 =4.666,66 TL gibi

3/2 SİNİ ALIYORSUN CNM AMA BRÜT ÜCRETLE 4 Ü ÇARPIYORSUN ÇIKAN SONUÇLA 3/2 YAPIYORSUN

hım tamam hesaplamam gerek yada hesaplatırım dırek ik dan bılgıyı alıımda bana masından pek bı farkı olmayacak demıslerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…