Ben büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Eski ev küçüktü normal yatak odası sığmaıd dolabımı küçük aldım, bebeğin eşyasına bile yer yok yani. dolap şart benim için
Kızlar herşey yolunda giderse 36. Hafta bitiminde alıcaz dedi doktor bebekleri.kaldı 16 haftam
Ay inşallah canım,zamanında doğsunlar hepsi inşallah kuzular,üzmesinler annelerini:)aa ıkız dıye dımı 36 . haftada gelecek bebısler :) ay 16 hafta cok az sen bızden once kavusacaksın meleklerıne =)
Amiiiin.hepimizinki sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah:)bişey kalmamış canım vallahayırla gelsin kuzucuklar:)
dolap banada sart aynen oda kucuk dıe kucuk aldık dolabımızı bizde
O yüzden büyüyen beşik ve 3 kapılı dolap istiyorum
Büyüyünce de kullanır bi kere de hallolur diyorum
Hayat ne garip ya..
İNŞAALLAH hepimiz tüm kötülüklerden,belalardan uzak bi ortamda yetiştiririz evladımızı..
Rabbim hepimizi korusun..
( çok duygusalım şuan )
Hayat ne garip ya..
İNŞAALLAH hepimiz tüm kötülüklerden,belalardan uzak bi ortamda yetiştiririz evladımızı..
Rabbim hepimizi korusun..
( çok duygusalım şuan )
Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
Canım hayırlısıyla tüm sorunların çözülür inşallah kafana takma sonuçta sıkıntılar bebişlere yansıyorGünaydın kızlar bu aralar hem işte hem de ailesel bir takım sorunlar var inşşallah atlatıcam ama iş konusunda cok kafam takılıyor başkasının hataları işin içinden cıkmak için direk size mal ediliyor siz konusuncada kötü oluyorsunuz. Ne garip bi sektör bu özel sektör yaaa
Gözün aydınKızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
gözün aydın canımKızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
gozun aydın canım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınKızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
Kızım olacak kızım olacak kızım olacakdr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
bende oyle dusundum kımı memenun kımı gerek yok dıyor 1 sene zaten yanında yatacak 2 yasına kadar bıle kullanırsın hatta 3 yasa kadar dıyor kı ıns bızım hersey yolunda gıderse umdugumuz gıbı 1-2 seneye ev almayı dusunuyoruz , sımdı evde kıralık kendı evıme gecınce 2-3 yasındada olur oda yaparım dıye dusunuyoruz ama bakalım:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?