2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yemek seçen eş çok kötü Allah kolaylık versin,benim eşimde et seviyor ama en azından etli sebze yemeklerini yiyor.

Kızım olacak kızım olacak kızım olacak dr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor

ayyyy sonunda cok sukur ogrendin canimm darisi basima inss bi biz kalmistik sanirim ogrenmeyen :) Hayirli evlat olsun(lar) insss... :)

Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum

Kızım olacak kızım olacak kızım olacak dr amcamız yanılmaz inşallah haftaya ayrıntılı ya gidince kesinleşir ama Dr bugün kız dedi,ayyyyyy ben cccooooookkkk mutluyummmmmm.idil meriç geliyor
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi ne güzel.sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah..

Canım çok geçmiş olsun bence sarımsaklı şeyler tüketmen de yarar var sonuçta ilaç alamıyacağın için antibiyotik olur ,birde bolca C vitamini al narı da duymuştum

Saol arkadaşım , teşekkürler.

Kocam şehirdılına çıkıyo bu akşam 4 gün olmucakokadar kimsesiz hissediyorum ki o olmayınca,gitmeden strese girdim off.annemde kalıp curcuna içinde geçiririm inşallah çabucak bu zamanı

Aynen , park yatak benım ıcın ıdeal gozukuyor suan basta ıstıyordum buyuyen besıklerden cokda hosuma gıdıyor ama en ıyısı sabırlı olmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…