senin durumunda çok zormuş cnm yaa
benm de takıntılı oldğm konular var pürüz oldğmu bilenler beni uyarıyorlar şimdiden karışmayacaksn oturcaksn oturdğn yerde diye :)
benmde derdm düzenm bozulur mu diye bi eşyamn yeri değişse kıyamet koparan biriydim bakalım nolcak lohusalkta ?
eminim peşlernde dolanacağım :) bazı şeyleri de görmezden gelrm diyorum bakalım mümkün olcak mı ??
şimdi bu düşüncedeym nasıl bi durumla karşılaşacağımı bilmedğmden belkide gerçekten bebekten başka bişi görmeyecek gözüm..Bebeginden gozun baska bise gormez merakrtme , bitaz da relax olmak gerek herkes cekilince zaten evin bebegin senle basbasa kalacak , ne kadsr relax olursak okadar mutlu beveklerimiz olur
Aynen yeter zaten ins hayirlisi ile hepimiz hemen toparlarizdaşimdi bu düşüncedeym nasıl bi durumla karşılaşacağımı bilmedğmden belkide gerçekten bebekten başka bişi görmeyecek gözüm..
zaten çok kalmalarını istemyrm yanmda 4-5 gün bana yeter diye düşünyrm..umarım yeterli olur :) zaten eşimde izne çıkacak bana yardmcı olur diyorum..
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin sağlıcaklar oğullarına kavuşursun inşallah canımKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
hadi gözünüz aydın inşallah bitter. Kavuş bakalım minnoşa bizide ihmal etme doğum sonrası amaKızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.
:) Ben de işten eve gidince Esra'nın izdivaçını izliyorum :) Bir mutfak bir salon mekik dokuyorum arada :) Ama Müge'yi izlesem gerilirim biliyorum.Öyle programları izlemiyorum.Hem bebeğimin psikiyatrisi bozulur beniiiiiiimmmmmmmmm :)yok canim bozulmaz ben severim böyle seyleri takip etmeyi cok heyecanli oluyor
hayırlıolsun canım. allah kurtarsınKızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Kızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
Genel anestezi olucam.korkmuyor değilim Allah sağ salim kurtarsın ins hepimizi.[/QUOTE
İnsallah dogumdan sonra musait oldugunda bize yazabilirsin cekirge gibi.. Ben de genel anestezi sezeryan olucam.. Benden once olucak bi arkadasim daha var ona diyorum kotu bile gecse oooohhh cok rahatti uyudum uyandim evladimi kuvagima aldim de beni korkutma diyorum:)
Aynen bana lohusalik degil hayat zor bu huyum yuzunden.. Bu konularda fazla takintiliyim.. Kimsenin duzenimi karistirmasini istemem, kendi isimi kendim halletmek isterim, zaten yemek mevzuu felaket.. Kimsenin yaptigini yemek istemem sirf bu yuzden misafirlige gitmek istemedigim oluyo.. Annesiyle ilgili bu sıkıntımı esimle paylassam kiyameti koparir, benim annem tertermiz kadin die.. Sanki bilmiyo huyumu:) bakalim yasayip gorucez:)senin durumunda çok zormuş cnm yaa
benm de takıntılı oldğm konular var pürüz oldğmu bilenler beni uyarıyorlar şimdiden karışmayacaksn oturcaksn oturdğn yerde diye :)
benmde derdm düzenm bozulur mu diye bi eşyamn yeri değişse kıyamet koparan biriydim bakalım nolcak lohusalkta ?
eminim peşlernde dolanacağım :) bazı şeyleri de görmezden gelrm diyorum bakalım mümkün olcak mı ??
Bi kaç kişide duydum + Doğumu tetikliyor diye de, benim pazartesi günü çatı kontrolüm bakalım bi aksilik çıkmaz inşallahselam kızlar.. genelde çatı muayenesi olanlarda kanama oluyor mu? normal miymiş bu?
Hayırlısıyla ve sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah canım. Allah çekirdek ailenize sağlık ve uzun ömür versinKızlar günaydın,
Herkes iyidir inşallah.ben yarın sezeryanla doğum yapıcam nasipse.tansiyon sıkıntım bukadara izin veriyo.tam 35+0 oluyoruz yarın.bugüne kadar çok şey paylaştık.
benim ve bebeklerim için dua ederseniz çok mutlu olurum,herşey gönlünüzce olsun...
Canım senin nasıl 25 şubat benim bile 2 mart.. doğumun 25 mart gözüküo die diyorum benimki de 23 mart çünkübenimde sonben erken cıkıyorum ama normalde 25 subatta bitio izin süresi
Kızlarr göğsümden bugün koyu kıvamlı sarı akıntı gelıyor
Kızlar bizim de netleşti pazartesi günü yavruma kavusuyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?