2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginden gozun baska bise gormez merakrtme , bitaz da relax olmak gerek herkes cekilince zaten evin bebegin senle basbasa kalacak , ne kadsr relax olursak okadar mutlu beveklerimiz olur

Bebeginden gozun baska bise gormez merakrtme , bitaz da relax olmak gerek herkes cekilince zaten evin bebegin senle basbasa kalacak , ne kadsr relax olursak okadar mutlu beveklerimiz olur
şimdi bu düşüncedeym nasıl bi durumla karşılaşacağımı bilmedğmden belkide gerçekten bebekten başka bişi görmeyecek gözüm..
zaten çok kalmalarını istemyrm yanmda 4-5 gün bana yeter diye düşünyrm..umarım yeterli olur :) zaten eşimde izne çıkacak bana yardmcı olur diyorum..

Aynen yeter zaten ins hayirlisi ile hepimiz hemen toparlarizda

Rabbim kolay geçitlerden geçirsin sağlıcaklar oğullarına kavuşursun inşallah canım

yok canim bozulmaz ben severim böyle seyleri takip etmeyi cok heyecanli oluyor
:) Ben de işten eve gidince Esra'nın izdivaçını izliyorum :) Bir mutfak bir salon mekik dokuyorum arada :) Ama Müge'yi izlesem gerilirim biliyorum.Öyle programları izlemiyorum.Hem bebeğimin psikiyatrisi bozulur beniiiiiiimmmmmmmmm :)

BitterKuzucuk ne oluyor ne bu acele? Benim de bu Cumartesi ..Hadi hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini...Genel anesteziyi niye önerdi Dr'un? Aslında spinal yapıyorlar,hafta sonu ve ya geceleri genel oluyor diye biliyorum.Hadi hayırlısı....

selam kızlar.. genelde çatı muayenesi olanlarda kanama oluyor mu? normal miymiş bu?

Aynen bana lohusalik degil hayat zor bu huyum yuzunden.. Bu konularda fazla takintiliyim.. Kimsenin duzenimi karistirmasini istemem, kendi isimi kendim halletmek isterim, zaten yemek mevzuu felaket.. Kimsenin yaptigini yemek istemem sirf bu yuzden misafirlige gitmek istemedigim oluyo.. Annesiyle ilgili bu sıkıntımı esimle paylassam kiyameti koparir, benim annem tertermiz kadin die.. Sanki bilmiyo huyumu:) bakalim yasayip gorucez:)

Hayırlısıyla ve sağlıkla doğumunu yaparsın inşallah canım. Allah çekirdek ailenize sağlık ve uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…