- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum demek ki yiyebilirim dimi ?Nar zararlı değil sadece kani sulandiriyor,düşük tehlikesinde o yüzden yenmedin deniliyor,valla ben hergun bir tane yiyorum,şu andada kaşık elimde yani
Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.Kizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda
Ben de girmedm daha detayliya haftya gircem buyuk ihtmlle :)Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.
Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.Kizlar bugun seker yuklemesi yapildi. Acaba erken mi yapildi diye merak ettim ama sizlerden yaptiran oldu mu bu haftada? Bebegim de 570 grammis sizin bebisler ne durumda
Canım ben bu şeker yüklemesini yaptırmayı hiç istemiyordum doktorumla da konuştum bunu fakat beslenme şeklimizden dolayı gerekli olduğunu söyledi malum herşeyin yanına ekmek yiyen ve tatlıdan kopmayan bir milletiz rusların beslenme alışkanlıları bizimkinden çok farklı benimde arkadaşlarım var maşallah hepsi manken o yüzden kıyas yapmak doğru değil bence sıkma canını.Rus eltimle ne zaman hamilelikten konuşsak sağlık alanındaki geriligimiz beni kahrediyor. Önce şeker yuklemesinin neden yapıldığını anlamaya çalıştı sonra ülkesinden bir Dr bana haber göndermiş sakın öyle birşey yaptirmasin bebek için çok zararlı bizde yasak öyle bir uygulama bile mevcut değil diye..... Bugün de doğumdan sonra bir iki gün içinde hastaneden çıkardıklarını öğrenince şok oldu... efendim kendilerinde devlet hastanelerinde bile en az 2 hafta cikarilmiyormus. Sonra düşündüm ben bir günlük bebekle evde napicam diye... bi panik sardı.... bide bizdeki artan sezaryen oranı... kendisi 5 kilo normal doğmuş.... allahım o nasıl bi acı esigidir... yazı çok tutarsız oldu :) kimi niye elestiriyorum şaşırdım
Günaydın kızlarr..[/
günaydın canımmm
 )
)Ben 17 gün sonra yaptırıcam inşallah hem detaylı usg hem de seker yüklemesini.Ama sanırım benden başka herkes detaylıya girdi bir ben kaldım 25. haftamda gircem inşallah.
günaydın biz hep burdayızz :)günaydınnn canlarımmm)
aile hekimliğinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorumkızlar bu şeker yüklemesini kaça yapıyolar ?
aa sağlık ocakları yapıyor mu ücretsiz??aile hekimliğinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorum
Yok canim yapmiyolar dun saglik ocaginda konusu gecti ebe yapilmadigini soylediaa sağlık ocakları yapıyor mu ücretsiz??
beni sağlık ocagı yanı aıle hekımlıgımız aradı tetanoz ve kontrol ıcın ama seker yuklemesı ıle ılgılı hıc bır sey soylemedıleraile hekimliğinde ücretsiz yapılıyor diye biliyorum