2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

ne guzel canım ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ve cıddı kafaya takıyorum hıc bır seyı takmıyordum ama bunu takıyorum kocaman oldu ben hala hıssetmıyorum sızlerden duyuyorum bnde gece onun vuruslarıyla uyanmak ıstıyorum,irkilmek istiyorum yarın rendevum var sorucam bu durum normal mı diye, kiloda masallah cnm

Gittim 50 lik glikozu ictim geldim saglik ocagi cok yakin oldugu icin orda beklemedim 1 saat sonra yine bakicaklar hemde asi olcam yaptirmayayim diyodum ama vicdan yaparim diye hadi dedim iceyim

kızlar günaydın.. nasılsınız?.. tatlı bebişler nasıl?.. ben çok yoğunum.. tayin ve taşınma işleriyle uğraşıyoruz.. burdan okuyorum herkesin bebişi çok hareket ediyormuş benim ki öyle çok hareket etmiyor.. normal mi acaba?.. arada bir hissediyorum ama sürekli değil arada bu durumu takıyorum kafama ama sonra iyi olsun da hissetmesem de olur diyorum.. siz ne sıklıkla hisediyorsunuz?..

kızlar daha öncede sordum ama kimse cwp vermedi uni baby ile unı wipes ın farkı ne int arastırdım ama bişey yazmıyor nette 3lü paket 10.90 bizim burdaki market kampanya yapmış tanesi 2tl içeriğine baktım uni baby ile aynı gibi

böyle düşünme canımcım aranızda 20 gün var neredeyse 3 hafta sen bu 3 haftanın sonunda daha sert hissedeceksin.

aynı derttenız cnm hatta ben hıc hıssetmıyorum gıbı bısey ben cok rahat bır anne adayıydım kafaya takmazdım bıseyı ama bu konuyu artık cıddı takıyorum herkesın cocugu neler neler yapıyor bnm nıye boyle dıye uyuyamıyorum bıle bu konuda kafayı yemek uzereyım resmen

yeri rahattır ondan hissetmiyorsundur annesi :) öyle duymuştum yeri rahatyır diyolar .

böyle düşünme canımcım aranızda 20 gün var neredeyse 3 hafta sen bu 3 haftanın sonunda daha sert hissedeceksin.

inşallah ya burda goruyorum herkes cok erken hıssettı her hafta bır dahakı hafta bende hıssederım dıye dıye 25 olduk ama tık yok bızde, oynasında sert vursun urkutsun canımı yaksın dıyorum yeterkı oynasın

bebegin pozisyonu ile ilgili olabilir bide suyun cok fazla ise hissetmen zorlasirmis
P

sağlıklı olsunlarda olur inşALLAH

Bn doktoruma sordum ayni seyi bak eli ayagi oynuyo bise yok her bebek ayni olmaz sekli durusu onemli dedi bn takmiyrm nasilsa arada vurup bn burdaym diyo

inşallah canımda ınsan hıssetmeyıncede bısey mı var acaba demekten kendını alamıyor

biraz daha büyüsün daha çok hissedeceksin her geçen hafta daha güçleniyorlar çünkü sen yinede doktora gittiğinide sor içinin rahatlaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…