2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Doğum izin ücretli kaç ay ben 6 ay ücretli alacam 6 ay ücretsiz bide bebekler önden gidiyor ya doktor verirrmi raporu acaba öyle olanlara da
Bizim 8+8 ücretli. Önden gitmesine gerek yok ki satı biz söylüyoruz doktora. Benim 1 ağustos. 23 temmuz desem martın ilk haftası alırım doğum iznini de işin kötü yanı hastanede kayıtlı işte benimki. Doktora o yüzden rica edicem olmadı farklı bi doktora gidip 23 temmuz derim 31de 32 olurum napim artık

Bende istiyorum benimki Martin sonunda başlayacak izin ama Mart on yirmi gibi raporu almak istiyorum çok zorlandım kalkarken ya

Bende rapor almak istiyorm bu hafta söyleyeceğim ama hiç umudum yok 26 saat derse giriyorum inşallah nöbet yazmamislardir

Bende rapor almak istiyorm bu hafta söyleyeceğim ama hiç umudum yok 26 saat derse giriyorum inşallah nöbet yazmamislardir

Ben de istiyorum ben deee:)) benim sat ileri alındı ayrıntılıya girince mart 20 ye kaydı izin. Ama ne gerek var di mi. Başlatsınlar 16 haftayı bol bol yetiyo nasılsa. İnşallah olur. Şuan 26+2yim.

Ben de istiyorum ben deee:)) benim sat ileri alındı ayrıntılıya girince mart 20 ye kaydı izin. Ama ne gerek var di mi. Başlatsınlar 16 haftayı bol bol yetiyo nasılsa. İnşallah olur. Şuan 26+2yim.
Benimde Mart 20 şimdi okuldayım nöbet de yazmışlar

haftaya arkadan makas atarak gelen bir dingoyla az daha çarpışarak başlamanın verdiği stresle başlamak...böyleleri için düşündüğüm şeylere kendim de inanamıyorum...

iyi olmuş cnm bizimkide kız olaydı hiç kıyafet gibi bi derdimiz olmicaktı kuzeniminkileri alıcaktık ama erkeğiz :)
yinede kullanacğm giibi seyleri temin ediyorm :)))

bizim 24+3 te 740 gr dı bebeğe kilo aldıran şeyler yiyebilirsn sağlıklı olsunda kilosu cokta önemli değl ztn cnm :)

kızlar kegel egzersizi diye bişey var ben faydalı olduğuna inanıyorum normal doğum düşünenler internetten araştırabilir.hamile olmayanlar için de faydalı bişeymiş.

günaydın kızlaarrrrrrrrrrr
çarşambadan beri kısa süreli bir tatile gittik hiç giremedim bize çok iyi geldi, kızımla Allaha şükür çok iyiyiz kızım tekvandocu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor annesine akrobasi hareketleri yapıyor yavrum dönmeler, kaymalar, karnımı sallamalar, uçan tekmeler...diye gidiyor. artık çok büyüdük 27.haftanın içindeyiz sadece 13 hafta kaldı çok heyecanlıyım çok şaşkınım kızıma sarılmak istiyorum artık sımsıkı,kokusunu içime çekmek tabiiii bunları zamanı gelince yaşamak istiyorum.Allahım herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah olmayanlara da versin bize de zamanın çok hızlı geçmesine nasip etsin...Amin

Günaydın kızlaaaarrr. Gece iki üç defa uyandım korkuyla bebişimin hareketleri beni uyandiriyo artık irkiliyorum birden. Üstümde böcek varmış yada üstüme arı konmuş böcek konmuş hissine kapiliyorum sonradan anlıyorum onun olduğunu sağlık ocagnda kontrolm vardı oraya gittik minnakin kalp atışlarını dinledik bide kan falan aldılar. 65 kilo olmuşum. Yani 11 kiloyla tam gaz devam 70i görcem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…