2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım bayıldım ben buna ya internette nerde bulabiliriz sabahtan beri arıyorum bulamadım

canım üzülme doktor bana 28 den sonra önemli hareketerini hissetmen demişti , hiç mi hissetmiyosun? muhtemelen bebeğin pozisyonundan yada plesentanın yerleşiminden olabilir ben de geç hissedenlerdenim ,kuzucuk iyi olsun da

Günaydın herkese. Bizim de geçen cuma kontrolümüz vardı, fl uzunluğu 1 hafta geri ve baş ölçümü de bir hafta önde çıktı, sütü az içip içmediğimi sordu doktorum , hergün bir bardak içiyorum ama genetik olabileceğinden bahsetti, normal dedi. tabi ben eve geldiğimden beri sürekli internete bakıyorum gelişme geriliği olabileceği de söyleniyor, biraz kafama taktım. üstüne bi de 50 gr lık yükleme 176 çıkınca icim sıkıldı, ama tabi 3 haftada 3 kilo almamamdan belliydi sanırım durumum sizin nasıldı ölçüm ve değerleriniz?

HERKESE İYİ HAFTALAR CANLAR, BEBEK ARABALARI HAZIR MI ? BİZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUZ, ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

Canim damacana eminonunden aldim almak isteyen olursa tarif ederim yerini.tepsi vardi zaten onu daha once biev den almistim

kaç lt canım damacana ve ne kadara aldın ben bursa'da otuıruyorum ama arkadaşım gidecek ona aldırıım yer tarifi yaparsan çok sevinirim

CANIM BÜYÜK ARABALARI GİBİ, ÇEŞİT ÇEŞİT ÖZELLİKLİ, İNSAN KARARSIZ KALIYOR...

HERKESE İYİ HAFTALAR CANLAR, BEBEK ARABALARI HAZIR MI ? BİZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUZ, ÖNERİSİ OLAN VAR MI?

casual cadillac aldık, çok araştırdım..780 tl ye aldım..ebebekte önümüzdeki günlerde indirimi var...580 e falan iniyor sanırım..düşünürsen kaçırma..

casual cadillac aldık, çok araştırdım..780 tl ye aldım..ebebekte önümüzdeki günlerde indirimi var...580 e falan iniyor sanırım..düşünürsen kaçırma..
CANIM BİZDE ONU DÜŞÜNDÜK BAYA AMAAAA ŞİMDİ TAŞIMA HAZNESİ 360 DERECE DÖNEBİLENLERİ GÖRDÜ EŞİM, ONU TUTTURDU ALALIM DİYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…