2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlaaarr cok carpıntım war..Nefes problemide cabası.Nası geciyo bu gunlerinz bitek benmi birden kötüleştim

Kızlaaarr cok carpıntım war..Nefes problemide cabası.Nası geciyo bu gunlerinz bitek benmi birden kötüleştim
En iyi sola yatarak alıyorum canım nefesi. Nefes alamayınca panık ten çarpıntin olabilir. Panik atak gibi yani. Sadece bebegin oldugu icin nefesin zorlaniyo unutma

sinirden kudurcam nöbet yazmışlar bana. ilk dönemki müdür sağolsun anlayışlıydı başından itibaren tutmadım hepsi biliyor hamile olduğumu şimdi yeni müdür geldi bunlar da tutmuş nöbet yazmışlar. yönetmeliğe göre tutturamazlar zaten isterlerse veririm raporumu da insanı durduk yere geriyorlar hayret bi şey.

bi de size bi şey sorucam doğum iznini rica etsem doktor bir hafta erken verir mi dersiniz? 31. haftada 32 haftalık der mi? hoş bilmeyen doktora gitsem nerden bilecek söylerim verir de ben kendi doktoruma rica etsem bir hafta önde gösterir mi acaba? daha okul açılmadan gerildim bir an önce almak istiyorum doğum iznimi. zaten tam temmuzun birine kadar oluyor martın ilk haftası alırsam yaz tatiline bağlamış oluyorum.

geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin. rabbim seni de bebeğini de korusun hepimizinkiyle birlikte inşaallah

En iyi sola yatarak alıyorum canım nefesi. Nefes alamayınca panık ten çarpıntin olabilir. Panik atak gibi yani. Sadece bebegin oldugu icin nefesin zorlaniyo unutma

Yok paniklik bi durumum yok cok sukur panik atak cok kotu Allah kmseye wermesin.Ekstrasistol war bnde bide taşikardi son 1 haftadr şikayetlerim arttı.Hem nefes darlıgı hem carpıntı yoruyo 3-4 gundur gun icinde ayakta kalınca uzanıp dinlenmek istiyorum.

Son 99 gün kızlar. Çok heyecanlıyım . Sağlıkla vaktinde gelir insallahh hepimizinki
Ikili rakamlara ulaştın sende :) inşallah canım yarın randevum var çok heyecanlıyım ama şuan çooook kaşınıyorum gece hem kaşıntı hem
Heyecan uyuyamıcam sanırım

Müdür biliyor mu hamile olduğunu. Belki gözden kaçmıştır ya. Öylr saçma şey mi olur.

Bu arada yazan dr lar varmış bence yazar ne zaman randevun konuş bi doktorunla. Ben de yarın rapor isticem ama herkes vermiyorlar dedi strese soktu beni. Hayır yerime öğretmen de buldular. Kadın başlıyor yarın.

aynen ilk kızımda öyleydi:) canım

ftmecrnadnn canim senin de benim gibi 2. Kizin mi geliyor? Benim aralari 3 yas olacak giysiler besik bebek arabalari canta vs hepsi hazir sende de durum ayni mi? hem masraf olmuyo diye seviniyorum hemde erkek olsaydi da azcikta erkek giysisi mi alsaydim diyorum gerci yine aliyorum biseyler ama ilkindeki heyecan telas yok tabi hersey hazir olunca

Doğum izin ücretli kaç ay ben 6 ay ücretli alacam 6 ay ücretsiz bide bebekler önden gidiyor ya doktor verirrmi raporu acaba öyle olanlara da

Biliyor dersi az vermiş 19 saat nöbeti niye koymuşlar anlamadım. Yarın söylicem bakalım ne dicekler olmadı rapor götürcem mecburen. Rapor tanıdık doktorsa verir yoksa çok problem çıkarıyorlar. Bence ilk aylarda sürekli kustuğum için çok almıştım rapor genelde kadın doğumcular veriyor düşük riski yazıp. Sağlık ocağındakiler hele çok uyuz hiç vermiyorlar. Kendi doltoruna söylesen o yardımcı olur bence.

Ben de cumartesi gittim ama aklıma gelmedi doğum iznini konuşmak. Satı benden başka bilen yok ki hangi doktora gidip bir hafta erken söylesem satı doğum iznim de bir hafta öne gelir. Gitmek istemiyorum ya okula stres bastı şimdiden zaten uyuyamıyodum tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…