- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
kızlar şimdiye kadar ki yaptığım alışverişleri paylaşmak istedim
işte kızımın cicişleri
Eki Görüntüle 1406924 Eki Görüntüle 1406925 Eki Görüntüle 1406926 Eki Görüntüle 1406927 Eki Görüntüle 1406928 Eki Görüntüle 1406929 Eki Görüntüle 1406930 Eki Görüntüle 1406931 Eki Görüntüle 1406932 Eki Görüntüle 1406933
canım öncelikle teşekkürler, bir tane her ihtimale karşı küçük boy cam biberon almıştım, dün de e-bebekte %28 indirim vardı aventin, fiyatı uyguna geldiği için bir de büyük boy cam aldımhepsi çok güzel canım güle güle kullanın biberon 2 tanemi aldın kaç cc?
canım kilolumusun bi arkadaşım kiloluydu oda çok geç hissetti sonuçta iyi olduğunu biliyosun üzme kendini bir haftaya kadar hissedersin inşallahyok canım hıc hıssetmıyorum gırmedıgım sekıl yemedıgım sey kalmadı oynasın dıye ama tık yok belkıde pozısyondur bakalım artık ne dıcek drmuz..
Günaydın kızlar çok heyecanlıyım kötü birşey duymamışım korkusu var niyeyse randevum 10.20 deberree ciğim ama sıra gelmedi
Ben de önersin istiyorum ama hiç oralı değil :)
canım bende tek tük hissediyordum.bu hafta hissediyorum baya seninkinin de zamanı vardır merak etme.hem anne karnında sakin olan bebekler doğduktan sonra da öyle olur dıyorlar ben bu açıdan seviniyorum :)yok canım hıc hıssetmıyorum gırmedıgım sekıl yemedıgım sey kalmadı oynasın dıye ama tık yok belkıde pozısyondur bakalım artık ne dıcek drmuz..
tabiki artik rahatca yapa bilirsin bazi hareketleri.aranızda doktoru egzersiz öneren var mı?ne zaman başlanıyor egzersizlere
canım kilolumusun bi arkadaşım kiloluydu oda çok geç hissetti sonuçta iyi olduğunu biliyosun üzme kendini bir haftaya kadar hissedersin inşallah
canım bende tek tük hissediyordum.bu hafta hissediyorum baya seninkinin de zamanı vardır merak etme.hem anne karnında sakin olan bebekler doğduktan sonra da öyle olur dıyorlar ben bu açıdan seviniyorum :)
canım bende tek tük hissediyordum.bu hafta hissediyorum baya seninkinin de zamanı vardır merak etme.hem anne karnında sakin olan bebekler doğduktan sonra da öyle olur dıyorlar ben bu açıdan seviniyorum :)
canım öncelikle teşekkürler, bir tane her ihtimale karşı küçük boy cam biberon almıştım, dün de e-bebekte %28 indirim vardı aventin, fiyatı uyguna geldiği için bir de büyük boy cam aldım
belki gun icersinde zayif vuruslar yapiyordur, o yuzden hisetmiyorsunuzdur.sukur bızımde ultrasyonda oynuyor ama bende tık yok ...bakalım bızım dr muz ne dıcek
belki gun icersinde zayif vuruslar yapiyordur, o yuzden hisetmiyorsunuzdur.
belki seninkide benimki gibi aksamcidir.
benimki mesela gun icerisinde bir iki kere hisediyorum, ama cok zayif( bezen guclu)
ama hisetmedigim zaman, aksamlari, ornek vermek gerekirse,
dun 01:05 gibi guclu vuruslar yapti, ogle yaptiki, gozle karnimin her yerinde hareketlerini gordum:) yani elimi bile koyup, hisetmeme gerek yok,gozle goruyorum. gunduzleri nerdeyse hic hisetmem.
uyurken belki anlamiyorsunuzdur diye dedim.
Gecmis olsun canm dikkat et kendineGeçmişi okuyamadim umarim herkesin hamileliğiiyi gidiyordur. Bendeki ggelişmeleri yazayim. Cuma gecesi 18 10 tansiyon ile hastaneye yatirildim. Su an 12 8 im. Ama birazyurusem bile tansiyon yukselebiliyor . Dr uzun sure bizimlesin dedi. Hastanede yatmayadevam ediyorum . Bebeğim için ciğer geliştiriciiiğne yapildi. Erken doğarsa sorun olmasin diye. Su an iyiyiz. Tekmeleyip duruyor sagligi yerinde. Tansiyonun kontrol altında olursa sorun olmaz inşallah. Bize dua edin arkadaşlar cçokihtiyacimiz var buna
Canım ben de iki gündür uyanıyorum ondan önce böyle sert degildiki hareketleri senin de daha zaman vardır. bebişin güçlendikce daha da net hissedeceksin. Senin yapinla ilgilidir hem o. Yarin sor yine de için rahat etsin doktor da normal der zaten rahatlarsin tatlım. Evet kilomun maşallahi var :-Dne guzel canım ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ve cıddı kafaya takıyorum hıc bır seyı takmıyordum ama bunu takıyorum kocaman oldu ben hala hıssetmıyorum sızlerden duyuyorum bnde gece onun vuruslarıyla uyanmak ıstıyorum,irkilmek istiyorum yarın rendevum var sorucam bu durum normal mı diye, kiloda masallah cnm
Çok tatlı biseymis buu Güle güle yatsin sallansin içindehafta sonu emınonundeydık sukurkı hastanede ve mevlıtte dagıtmalıklar alındı sadece son hallerı verılcek bırde anakucagımızı aldık cok hosuma gitti
bence de bir küçük boy ve büyük boy yeterli olur şimdilikçok iyi yapmışşsın canım bende 120 almam lazım arkadaşım hediye 240 almış bir tane küçük alsam iyi olacak
Hayırlı haberlerle gel canım benimde cumartesi . Ve ayrıca bende kaşınıyor um uyuz gibiIkili rakamlara ulaştın sende :) inşallah canım yarın randevum var çok heyecanlıyım ama şuan çooook kaşınıyorum gece hem kaşıntı hem
Heyecan uyuyamıcam sanırım
Müdür biliyor mu hamile olduğunu. Belki gözden kaçmıştır ya. Öylr saçma şey mi olur.
Bu arada yazan dr lar varmış bence yazar ne zaman randevun konuş bi doktorunla. Ben de yarın rapor isticem ama herkes vermiyorlar dedi strese soktu beni. Hayır yerime öğretmen de buldular. Kadın başlıyor yarın.
bnde 9 kilo aldım cnm ama bana hiç öyle bişey demedi doktorm hızlı gidiyorum dedim son kontrolde yok gayet iyi kilon istediğini ye ddibiz dokuz kilo aldık şimdiye kadar, doktor makarna, pilav, tatlı, ekmek yasak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?