2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hepsi çok güzel canım güle güle kullanın biberon 2 tanemi aldın kaç cc?
canım öncelikle teşekkürler, bir tane her ihtimale karşı küçük boy cam biberon almıştım, dün de e-bebekte %28 indirim vardı aventin, fiyatı uyguna geldiği için bir de büyük boy cam aldım

yok canım hıc hıssetmıyorum gırmedıgım sekıl yemedıgım sey kalmadı oynasın dıye ama tık yok belkıde pozısyondur bakalım artık ne dıcek drmuz..
canım kilolumusun bi arkadaşım kiloluydu oda çok geç hissetti sonuçta iyi olduğunu biliyosun üzme kendini bir haftaya kadar hissedersin inşallah

yok canım hıc hıssetmıyorum gırmedıgım sekıl yemedıgım sey kalmadı oynasın dıye ama tık yok belkıde pozısyondur bakalım artık ne dıcek drmuz..
canım bende tek tük hissediyordum.bu hafta hissediyorum baya seninkinin de zamanı vardır merak etme.hem anne karnında sakin olan bebekler doğduktan sonra da öyle olur dıyorlar ben bu açıdan seviniyorum :)

aranızda doktoru egzersiz öneren var mı?ne zaman başlanıyor egzersizlere
tabiki artik rahatca yapa bilirsin bazi hareketleri.
ben her pazartesi fizik terapisine gidiyorum, bir hafta sonrada sanirim 4 hamile olan bir kadinla yeni bir programa baslayacagim. gerci fizik terapisine gitmemin nedeni kalca ve bel agrimin olmasi. ama yaptigim hareketler normal bir hamile kadinin yapmasi gereken seyler. saten sende 5,6 aylik hamilesin, yapacagin hareketler, dogumu kolaylastiracak
ama aklina gelen her agzersizleri yapamazsin...

canım kilolumusun bi arkadaşım kiloluydu oda çok geç hissetti sonuçta iyi olduğunu biliyosun üzme kendini bir haftaya kadar hissedersin inşallah

su an 70 kıloyum oyle abartı deılım boy 163 fln ya derım cok kalın ya da ne bıleyım dedıgın gıbı bu kıloda etkılıyor,inşallah cnm

canım bende tek tük hissediyordum.bu hafta hissediyorum baya seninkinin de zamanı vardır merak etme.hem anne karnında sakin olan bebekler doğduktan sonra da öyle olur dıyorlar ben bu açıdan seviniyorum :)

bende kendımı oyle tesellı edıyorum gobegımle konusuyorum demekkı uslu olcan kızım dıyorum...:)

canım öncelikle teşekkürler, bir tane her ihtimale karşı küçük boy cam biberon almıştım, dün de e-bebekte %28 indirim vardı aventin, fiyatı uyguna geldiği için bir de büyük boy cam aldım

çok iyi yapmışşsın canım bende 120 almam lazım arkadaşım hediye 240 almış bir tane küçük alsam iyi olacak

sukur bızımde ultrasyonda oynuyor ama bende tık yok ...bakalım bızım dr muz ne dıcek
belki gun icersinde zayif vuruslar yapiyordur, o yuzden hisetmiyorsunuzdur.
belki seninkide benimki gibi aksamcidir.
benimki mesela gun icerisinde bir iki kere hisediyorum, ama cok zayif( bezen guclu)
ama hisetmedigim zaman, aksamlari, ornek vermek gerekirse,
dun 01:05 gibi guclu vuruslar yapti, ogle yaptiki, gozle karnimin her yerinde hareketlerini gordum:) yani elimi bile koyup, hisetmeme gerek yok,gozle goruyorum. gunduzleri nerdeyse hic hisetmem.
uyurken belki anlamiyorsunuzdur diye dedim.

ne güzel, inşallah canım oynuyordurda ben hıssetmıyorumdur dedıgın gıbı bir an once bende senın gıbı hıssederım umarım

Gecmis olsun canm dikkat et kendine

Canım ben de iki gündür uyanıyorum ondan önce böyle sert degildiki hareketleri senin de daha zaman vardır. bebişin güçlendikce daha da net hissedeceksin. Senin yapinla ilgilidir hem o. Yarin sor yine de için rahat etsin doktor da normal der zaten rahatlarsin tatlım. Evet kilomun maşallahi var :-D

biz dokuz kilo aldık şimdiye kadar, doktor makarna, pilav, tatlı, ekmek yasak dedi

Hayırlı haberlerle gel canım benimde cumartesi . Ve ayrıca bende kaşınıyor um uyuz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…