2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
inşallah cnm sorcam bakalım ,ama yinede bende zayıfsın cnm ben sımdı 70 mısım daha onumde kac ay var :)

bence de bir küçük boy ve büyük boy yeterli olur şimdilik
Canım aldiklarinin hepsi çok güzel ve kokoş bebisin güzel günlerde kullansin Örgüleri de sen mi ördun hepsi çok şeker olmuş. Bide lcwden aldigin o beyaz yarım kol ve sifir kol zıbınları hangi beden aldın. Ben de alcam da 1-3 ay gözüme çok küçük geldi.

Kizlar bebeim sabahlari cok hareketli olurdu simdi bugub daha hic hissetmedim icime korku girdi

ewet belli hareketleri yapmak lazım bunu da doktorum belirlesin istiyordum bu gidişimde diyeceğim artık bana egzersiz veri diye.

bnde 9 kilo aldım cnm ama bana hiç öyle bişey demedi doktorm hızlı gidiyorum dedim son kontrolde yok gayet iyi kilon istediğini ye ddi
bende 11 kilo aldım ama hiç bişey demedi hoş yarın gidicem bakalım ne dicek son halimi görünce yesen bi dert yemesen bi dert

bende 11 kilo aldım ama hiç bişey demedi hoş yarın gidicem bakalım ne dicek son halimi görünce yesen bi dert yemesen bi dert
aynen oyle wallahi benmki niye oyle dedi acaba belki boyum uzun diye olablr.bende dun diyet yapmaya karar verdm ama izin vermedi eşim gerçi devamlı yiyesim war nası yapıcaksam

Günaydın arkadaşlar size bi sorum olacak 4 yaşında bi kızım var sistit(idrar yolu enfeksiyonu) oldu çözüm önerileriniz var ise lütfen paylaşın

Gunaydın anneler grip oldum raporluyum bugun...birsey sorucam sızınde catı kemikleriniz agrıyo mu hafıf hafıf apış arası dikine kemikler anlatmasıda zor ya,,,catı genişliomuş doktor olur dedı bide size soraym dedim.?

Canım bayıldım ben buna ya internette nerde bulabiliriz sabahtan beri arıyorum bulamadım

Canım annem eminönünden almış ama internette nerde vardır bilmiyorum sanırım bi arkadaş yardımcı olmuş inşallah gönlüne göre bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…