2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aynen oyle wallahi benmki niye oyle dedi acaba belki boyum uzun diye olablr.bende dun diyet yapmaya karar verdm ama izin vermedi eşim gerçi devamlı yiyesim war nası yapıcaksam
benimde boy var ordan yırtıyorum yoksa dombili gibi bişey olucam bende bugün ekmek olayını kestim dün karar verdim abur cuburuda kestim yoksa bacak aralarında ağrılarım var kesin kilodan dolayı ben bu gidişle 20 kg la doğuma gidersem şükredecem

ben gece yatarken o ağrılardan sağa sola yatamıyorum dün gecede uyku yoktu bana bende bu gidişimde sorucam dra

ben engelleyemiyorum kendimi ya işte pek değilde evde dolapla kilerin başında duruyorum resmen.
bende de ağrı war cnm ve dun karnımn alt kısmında 2 kucuk çatlak gordum nerdeyse ağlıcaktım cok moralim bozuldu (

aynen oyle wallahi benmki niye oyle dedi acaba belki boyum uzun diye olablr.bende dun diyet yapmaya karar verdm ama izin vermedi eşim gerçi devamlı yiyesim war nası yapıcaksam
BENİM DE ÖYLE HEP AÇ KARNIM SANKİ, GÖZÜM ZATEN HEP AÇ, BEN DE ÇOK KISA DEĞİLİM 1.69 BOYUM AMA DİYETE BAŞLADIK

Kızlar perşembe dr gittim.hemen şeker yüklemesi yapmayalım.açlık şekerine ve 3 ay geriye dönük şekerine de bakalım anormal bişey görürsek yükleme yapalım dedi.doktoru böyle bir öneride bulunan var mı.

Günaydın arkadaşlar size bi sorum olacak 4 yaşında bi kızım var sistit(idrar yolu enfeksiyonu) oldu çözüm önerileriniz var ise lütfen paylaşın
Canım bol bol su içir. Temizlerken dikkat et. Ilık bir tas suyun içine bir kaşık sirke koy onunla yıka tuvalet sonrasi günde bir kez falan. Bir de ilaç olmaz heralde o kadar minik çocuğa ama monurol toz bana çok iyi gelir. Eczaneye yada doktora sorup ondan icirebilirsin bi zarari yoksa. Ben hamilelikte bile üç kez falan kullandim. Bir bardak suya katılıp iciliyo tek kullanımlık bi toz.

BENİM DE ÖYLE HEP AÇ KARNIM SANKİ, GÖZÜM ZATEN HEP AÇ, BEN DE ÇOK KISA DEĞİLİM 1.69 BOYUM AMA DİYETE BAŞLADIK
meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor doymuyor benimki bide açken cok tekmeliyor sanki yemek ye diyo
allah yardmcımız olsun

Ankarada doğum yapacak arkadaşlar,

Fotoğrafçı işini ne yaptınız? Fiyatlar ve hizmetler neler acaba?

ben engelleyemiyorum kendimi ya işte pek değilde evde dolapla kilerin başında duruyorum resmen.
bende de ağrı war cnm ve dun karnımn alt kısmında 2 kucuk çatlak gordum nerdeyse ağlıcaktım cok moralim bozuldu (
çok şükür daha çatlağım yok ama ağrım devamlı var bacak aramda özellikle çatılarım acayip ağrıyor erkenmi doğacak anlamadım ki yarın gidicem dr gidince sorucam

Cubuklar çok hoş olmuş canm. Islak mendil stogu da iyi olmus bol bol lazim olacak ne de olsa. Güle güle kullansin cicilerini :)
canım burda sordum ama kimse cwp vermedi sana sorıyım uni baby ile uni wipes aynımı acaba nette arştırdm bilgi yok ama içerikleri hemen hemen aynı gibi ?

çok şükür daha çatlağım yok ama ağrım devamlı var bacak aramda özellikle çatılarım acayip ağrıyor erkenmi doğacak anlamadım ki yarın gidicem dr gidince sorucam
ben bu gidişimde unuttum sormayı benm hem çatı hem sağ bacak.erken gelmesin yaaa en korktugum şey :))

canım burda sordum ama kimse cwp vermedi sana sorıyım uni baby ile uni wipes aynımı acaba nette arştırdm bilgi yok ama içerikleri hemen hemen aynı gibi ?
Canım uni wipesi de duydum ama aynı mi içeriği hiç bilmiyorum. Uni baby yenidogana özel onu biliyorum diğeri de öyleyse sorun yok. Bir de zaten almış galiba dedesi unibaby onu ilk baslarda kullan bunu da alirsan onlar bitince kullan. Ilk zamanlar daha hassas oluyolar o yüzden ilk zamanlar önemli. Benm yengem marketteki ıslak mendillerden bile kullanıyodu hiç de pişik falan olmadi yegenim dikkat edince temizlgne bsy olmuyo. Saatlerce ıslak nemli bezle gezdiriyo kimisi pisik o yüzden oluyo hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…