2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydınlarherkese iyi haftalar, umarım stressiz ve iyi bir hafta olur hepimize
günaydın canım, gözün aydın önce. bizimde bugün sağlık ocağı kontrolümüz var öğleden sonra gidicem. kilomu bende merak ediyorum. bu ay biraz aldım sanırım. inşallah güzel haberlelrle döneriz.

benim geçen hafta çok ağırıyordu doktora sordum normal vücut doğuma kendini hazırlıyor dedi bu günlerde daha hafif

aynen canım benim de ikinci kızım bizim 5 yas olcak aralarında ilkinde mobilya olarak almıştık evimiz büyüktü şimdiki oturdugum ev biraz küçük ondan dolayı park yatak düşünüyoruz henüz almadık da kıyafat konusun da ayneen bende senin gibiyim çogu seyimiz hazır ama bi kaç yeni de alıyoruz begendigimiz hoşumuza giden seyleri bide benim kız kardesimin 9 aylık ikizleri var ikiside kız oda küçük olanları verdi bize kıyafat konusunda pek bi sıkıntımız yok:)erkek konusundada ben ikinciyide hep kız istemiştim eşim erkek istiyodu önce erkek dediler sonra kıza döndü sevindik :)bizim ikinci çocuk baya sıkıntılı oldu canım iki düşükten sonra genetik rahatsızlıklar kan pıhtılaşması falan cıktı saglıklı olsun yeter diyoruz hayırlısıyla kucagımıza alırız imş. biraz uzun oldu kusura bakma:)

meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyor doymuyor benimki bide açken cok tekmeliyor sanki yemek ye diyo
allah yardmcımız olsun
Ay kıyamam ona yazık :) ac kalma canım ye nolcak dogumdan sonra verirsin heleki boyun uzunmus. Diyet falan yapma. Benim tek dikkat ettigim sey ekmeği degistrdm buğday yada cavdar yiyorum onun dışında ayni seyleri yiyorum. Surda kac ay kaldi ki biraz daha alsak nolur. Geri veririz saglklca dogsunlarda

HERKESE İYİ HAFTALAR CANLAR, BEBEK ARABALARI HAZIR MI ? BİZ BİR TÜRLÜ KARAR VEREMİYORUZ, ÖNERİSİ OLAN VAR MI?
Bizim dr sürekli kararımız değişiyor canım, en baştan beri ben travel sistem istiyodum onların da iyi bişey almaya kalksak 750 tl ve üzeri kumaşı tekerleri demirleri hepsi önemli çünkü, o fiyatlar da bizim bütçemizi zorlar, 300-400 e de bulduk ama onların da pusetleri falan pek iyi durmuyor kumaşları naylon gibi bebeği terletir gibi geldi bana ayrıca profili tekerlekler falan da çok sağlam gibi değil o yüzden biz puseti tek aldik, arabayı da baston modele karar verdik gibi ama çift yönlü de olabilir:) çünkü kendi arabamiz var ama küçük bagaja sigmasi önemli bizim için traveller kapandiklarinda da yer kaplıyor baya, e bebek i takip edebilirsin bu ay güzel indirimler var, vaktin oldukça da magazalari gez derim ben, sürüsüne bakarsın hafif olması da çok önemli, bence kumaşı da önemli dokunarak bakarsın yani, kolay gelsin:)

Canım senle de hep aynı günler gidiyoruz doktora saglk ocagna falan. Hadi bakalm ins güzel haberlerle gel

anladım cnm sonuçta paraben alkol vs. yok yazıyo içinde.burda bi market 2 gunluk kampanya yapmışta tanesi 2 tl ebebkte 3küsüre falan geliyo o yüzden kaçımıyım dedim sağolasn :))

kızlarrr anne lutfenden aldıklarım hala kargoya verılmedı sızlerde aynı sorunu yasayan varmııı

Kızlar merhaba, tek tek alıntı yapamadım :) Bebişine cicler alanlar hepinizinki çok güzel güzel günlerde kullanın, örgülere de bayıldım :)
Benim Minnak Sevgilim senin pipili arını yerim ben ya :)
toist naptın şekerim dönmedin mi daha ??
Bebeği hareket etmeyen arkadaşlar ya da az hissedenler lütfen telaş yapmayın bu haftalarda uyuyacaklarmış bol bol, ya da sırtını dönüyorlardır, rahat bırakın minnoşları :):)
Çatı ağrısı dediğiniz ağrıyı ben anlayamadım ama benim bacak kaslarım ağrıyor, bikini bölgesiyle birleştiği yer, belki budur çatı ağrısı bilemedim :S

cok açç :))) banada şeker yüklemesini yapan hemşire buğday ekmeği ye dedi hem bebeğe kilo yapıyormuş bugday ekmeği.bende eşime soyliyim bugday ekmeği alsın.
ya 9 kilo aldıgım hiç belli olmuyo ztn sadece gobek kısmı war ama yüzüm falan şişerse diye korkuyorm bide çatlak olur diye korkuyodm korktugm basıma geldi dun 2 çizgi gordum karnmda küçk ama bitirdi beni ((((

aynen orası cnm sanki biri tutup bacaklarımdan ayırıyor gibi feciii ((

selam kızlar.. cumartesı doktora gıttım. nolcak benım tosbamın bu kılosu ya 27.haftada kac gramdı bebelerınız hatrlıyo musunuz? benımkı masallah 1300 gram olmus.normal dogum deneyecektım ama boyle gıderse zor..
kılolar ne alemde.ben ılk hamılelıgımde 14 kıloyla bıtırmıstım.bunda da 7 kılo aldım bakalım kacla bıtecek:)

hayırlı günler mayıs anneleri
ben epeydir giremedim . neredeyse 1000 sayfa ilerlemişiniz ben yokken MAŞALLAH . genel olarak şöyle bi baktım herkes iyi maşallah. ağrılar başlamış ama normal arkadaşlar ağırlık merkezimiz değişti az veye cok kilo aldık kuzular artık buradayız diyorlar . yinede bi dikkat edin kendinize ağrılara rağmen enerjik hissedeceksiniz . 5.6.7. aylar hamileliğin en keyifli ve enerjik ayları .
biz tatil için önce babaanneye sonra anneanneye geçtik . yolculuk pek iyi gelmediğinden eşim izin aldı ve izne birlikte çıktık ki ben hep çocuklarımla yalnız giderdim . baha babasına naz yapınca işkolik babamız izin almak zorunda kaldı buna en cok 10 yıllık esi olan ben sasırdım. :) kızlar bu arada yolculukta ilgimi birşy cekti rakım arttıkça araba yokuş tırmandıkça sancılandım .
anneanneye geçince doktorumuzada gittik . muayenemiz cok aceleye geldi dr a sinirlendik biraz am neyse . şeker yuklememızı yaptırdık temiz cıktı . dr cinsiyeti bilip bilmediğimizi sordu bende biliyoruz ama bize acık net gösterin hocam ki ben artık umudumu keseyim dedim ve resmen gösterdi dr sonrada ekledi bu dönem hiç kız haberi veremedik
erzurumda civil var gitmişken son eksiğimiz olan battaniyemizide aldık .
eve dönerdönmezde işe koyuldum dün gece 01.00 e kadar dolap düzenledim yerleştirdim bahamıza yer açtık cok çalıştım ama güzel oldu . eşim hayırdır diyo kımıldıyamıyodun noldu çalışmak yarayo sana . evet söz konusu kuzularım olunca akan sular duruyor .

bende kendımı oyle tesellı edıyorum gobegımle konusuyorum demekkı uslu olcan kızım dıyorum...:)
canım sen kafana takma öyle onunda etkisi olur. doktoruna sorarsın yarın. ama birsürü test yapılıyor birşey olsa zaten şimdiye çıkmazmıydı ortaya? herkesin hissiyatı çok farklı hem. birde senin haftalarında bebeğinin sırtı dönük sana onun da etkisi vardır. günlük mü saatlikmi neydi tekme miktarı vardı onu bul netten say bugün dotoruna da yarın söylersin. birde çalışıyorsan yada ayaktaysan da hissetmen zorlaşabilir. genelde dinlenirken oynuyorlar çünkü. sen onu sev konuş annesi üzülme sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…