2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar hastaneden geldim ama ayrintili usg cekilemedi makina bozulmus bizi saatlerce beklettiler carsamba gunune gun verdiler sinir oldum vardir bundada bir hayir:) minnagima alt acma ve burun aspiratoru kendime 3 lu pijama takimi aldim mavisini aldim pijamanin:)

yok ya kuuzcum nerde benim 24 şubat 15 gün var daha :) zaten mart 6 da 32.haftalık iznine çıkıyorsunudur ohh ne güzel doktorun iyi veriyor

Kızlar kasılma ve gelişim problemleri için bol bol muz tüketimi yapın bebişe en iyi gelenlerden biri 5 ay boyunca kustum ama günde 2 muz yedim ve bebeğim maşallah iyi durum da

Bu haftada beyaz ekmek ve makarna yı bıraktım artık daha çok meyve yiyeceğim

Canım benim Allah şifasını versin inşallah önemli bisey degildir bi an önce de kapanır canim..nasil farkedildi fetal ekomu yaptirdin yoksa normal usgde mi belli oldu
evet bugün fetal eko çektirdim ilk defa görüldü daha önce böyle birşey yoktu :-(

Seni bekliyordum bende canımm inşallah hayırlı haberler ile gelirsin aldıkların çok güzel

işte bende ondan korkuyorum tatlım bi sıkıntı çıkmasın diye pek üstünde durmuyorum inşallah kuzum yaa özledim bayağı nasıl bi şekil aldı acaba merak ediyorum bir ay oldu kocaman gelinlik kız oldu nerdeyse

Bizimde Odamız dip dibe bende bazen yatak odama ayrı bir beşik almasam mı acaba diyorum

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun şimdi arkadaşıma gönderiyorum inşALLAH giderde alır bana :)

bende alıs veriş yaptım on gün sonra geldi kızlar kargoda 4 gün bekledi eve teslim etmediler kac kere mail attım bilgi verdik dediler hiç ilgilenmediler ben bi daha anne lütfenden alışveriş yapmam kesinlikle
Eğer çarşambaya kadsr gelmezse baya yetkili yerlere vericem diyip şikayet edicem ocağın 31 de sipariş vermiştim hala gelmedi bu nasıl birşeydir

ankaralı dostum bunları samanpazarından mı aldın :) :) çok güzelmiş güle güle kullan canım

İnşallah canım zaten 40 gün annenin de bebişin de tek uyumaması gerekiyormuş. Sonra ayıran var çok da memnunlar. Bizler için de hayırlısı olsun bakalım :)

Rapor u hallettin mi canım gözün aydın maşallah size kız ne yedin içtin benim ki de dört gün geri baştan beri
Halletim canım ben 5 er günlük 4 hafta verir misiniz dedim anlattım yol durumumu, okul da yerime öğretmen buldu dedim. Tamam heyet yazalım ozaman dedi. Sen de halledersin inşallah

Kız valla ekstra bişey yemedim sizinki de bu haftalarda böyle olacak zaten ama ev yoğurdu sütü ve zeytini ninelerden özellikle duymuştum

ay kız maşallah kızına tosun olmuş iyicene büyümüşş
Sağol tatlım darısı başınıza inşallah

Kızlar kasılma nasıl oluyor. Sanki rahmimin olduğu yerde içerden itiliyormus gibi bir d olgunluk oluyor normal mi

Normal canım bende çok oldu şu som bir hafta. Bebek büyüdüğü içinmiş bugün gösterdim bile çok normal dedi daha da artacak dedi.

selam anneler ve güzel bebekleri biz doktordan geldik diyete devam :) idrar testlerimiz de normal çıktı çok şükür
Oh çok şükür sevindim annesi :)

Sağol canım sana da kolay gelsin şimdiden :)
Ben 5 er günlük bir ay rapora ihtiyacım var sonra doğum iznim başlıyor dedim o da tamam direk heyet yazalım dedi. Üç doktorun imzası ve Başhekim imzasıyla bana teslim ettiler. Kendi doktorundan alabilirsin canım sen zaten normalde de boşuna başka hastanelere gidiyorsun. 40 gün yazabilir sana. 10 günlükten. Ayrıca heyet de yazabilir bir sefer de en fazla 40 gün.

boylarımız aynıymış bende kendime 15 diye sınır çizmiştim ama nasip kısmet bu işler :))))
:):) ben hafif kilolu bir kadın gibi görünüyorum, henüz dar giymezsem hamile zannetmiyorlar :) Ama baya kilo aldım alıcam da dur diyemiyorum ya hep açım :):) Sen kaç kilo aldın?

Vardır bir hayır, canını sıkma, aldıkların çok güzel gülüe güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…