gözün aydın cnmselam anneler ve güzel bebekleri biz doktordan geldik diyete devam :) idrar testlerimiz de normal çıktı çok şükür
Braun alacağım, kulaktan ölçülenlerden...kullanan herkes çok memnun..
Sağol kuzucum darısı senin randevuna çoook az kaldıevet bugünden itibaren mart 6 ya kadar raporluyum canım.
İnşallah tatlım çok sağol ne zaman randevun :)
Sağol teyzoşşş sonunda kapattık farkı hep geriden geliyordu. Bu aefer Yüzümü güldürdü şükür sen de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah kuzum ne zaman randevun:)
Sağol canım modesa Mobilyacılar çarşısı var istediğin ebatta yaptırıyorsun.
evet bugün fetal eko çektirdim ilk defa görüldü daha önce böyle birşey yoktu :-(Canım benim Allah şifasını versin inşallah önemli bisey degildir bi an önce de kapanır canim..nasil farkedildi fetal ekomu yaptirdin yoksa normal usgde mi belli oldu
Seni bekliyordum bende canımm inşallah hayırlı haberler ile gelirsin aldıkların çok güzelKizlar hastaneden geldim ama ayrintili usg cekilemedi makina bozulmus bizi saatlerce beklettiler carsamba gunune gun verdiler sinir oldum vardir bundada bir hayir:) minnagima alt acma ve burun aspiratoru kendime 3 lu pijama takimi aldimEki Görüntüle 1407184 Eki Görüntüle 1407185 mavisini aldim pijamanin:)
işte bende ondan korkuyorum tatlım bi sıkıntı çıkmasın diye pek üstünde durmuyorum inşallah kuzum yaa özledim bayağı nasıl bi şekil aldı acaba merak ediyorum bir ay oldu kocaman gelinlik kız oldu nerdeyseEvet batıyor gerçelten haklısın. Bugün orda beklerken bir bayan anlatıyordu stresli bir yapım var zaten herşey çıktı bende diye. Şimdi de gebelik zehirlenmesi riski başlamış. Nst ye bağlıcaklarmış. Hamilelikte relax olmak önemli.
Çektirsim annesi bizimki yine poz vermedi :)
bende alıs veriş yaptım on gün sonra geldi kızlar kargoda 4 gün bekledi eve teslim etmediler kac kere mail attım bilgi verdik dediler hiç ilgilenmediler ben bi daha anne lütfenden alışveriş yapmam kesinlikleBenim de hala kargoya verilmedi mail atıp bilgi alacağım
Bizimde Odamız dip dibe bende bazen yatak odama ayrı bir beşik almasam mı acaba diyorumbana kalsa ben sımdıden ayırırım cnm cunku oda yatak odamın dıbınde ha yatak odasındakı besıgın yanına gıtmısım ha yan odaya mesafe aynı ama esıme laf anlatamıyorum ama bu fıkrımı sukur kı kabul ettı inşALLAH kafamızdakini uygularız hersey ıstedıgımız gıbı olur :)
5 lt 80 tl ye aldim canim pazarlik yapsin srkadasin 100 demisti 80 e birakti.eminonunde kahve dunyasinin orda otopark var.yani denizin karsi tarafindaki otopark.suslemeciler ordan basliyor yukari dogru suslemecileri cikacak ilk yolun sonuna geldimi (yol 4 yol agzi gibi sag sol direk oluyor)sola donsun .sagda birkac dukkan ilerleyince zuccaciye gorecek orasi.tek bir zuccaciye var orda zaten.digerleri pasta malzeme susleme vs uzerine .otoparktan girisi dogru yaparsa cok kolay bulur.otoparkta yuzunu carsiya dondumu en sagda baharat hurma vs dukkanlari var dar bir yol ordan girmeli.
Eğer çarşambaya kadsr gelmezse baya yetkili yerlere vericem diyip şikayet edicem ocağın 31 de sipariş vermiştim hala gelmedi bu nasıl birşeydirbende alıs veriş yaptım on gün sonra geldi kızlar kargoda 4 gün bekledi eve teslim etmediler kac kere mail attım bilgi verdik dediler hiç ilgilenmediler ben bi daha anne lütfenden alışveriş yapmam kesinlikle
Bizimde Odamız dip dibe bende bazen yatak odama ayrı bir beşik almasam mı acaba diyorum
ankaralı dostum bunları samanpazarından mı aldın :) :) çok güzelmiş güle güle kullan canımKizlar hastaneden geldim ama ayrintili usg cekilemedi makina bozulmus bizi saatlerce beklettiler carsamba gunune gun verdiler sinir oldum vardir bundada bir hayir:) minnagima alt acma ve burun aspiratoru kendime 3 lu pijama takimi aldimEki Görüntüle 1407184 Eki Görüntüle 1407185 mavisini aldim pijamanin:)
Demiyor canım ilk 5 ay yatıralım demiştik ama karar veremedik napacağımızaeşin birşey demiyorsa dırek ayır alma derım cnm cunku ılerısı senın ıcınde bebek ıcınde zor olur
İnşallah canım zaten 40 gün annenin de bebişin de tek uyumaması gerekiyormuş. Sonra ayıran var çok da memnunlar. Bizler için de hayırlısı olsun bakalım :)bana kalsa ben sımdıden ayırırım cnm cunku oda yatak odamın dıbınde ha yatak odasındakı besıgın yanına gıtmısım ha yan odaya mesafe aynı ama esıme laf anlatamıyorum ama bu fıkrımı sukur kı kabul ettı inşALLAH kafamızdakini uygularız hersey ıstedıgımız gıbı olur :)
Halletim canım ben 5 er günlük 4 hafta verir misiniz dedim anlattım yol durumumu, okul da yerime öğretmen buldu dedim. Tamam heyet yazalım ozaman dedi. Sen de halledersin inşallahRapor u hallettin mi canım gözün aydın maşallah size kız ne yedin içtin benim ki de dört gün geri baştan beri
Sağol tatlım darısı başınıza inşallahay kız maşallah kızına tosun olmuş iyicene büyümüşş
Kızlar kasılma nasıl oluyor. Sanki rahmimin olduğu yerde içerden itiliyormus gibi bir d olgunluk oluyor normal mi
Oh çok şükür sevindim annesi :)selam anneler ve güzel bebekleri biz doktordan geldik diyete devam :) idrar testlerimiz de normal çıktı çok şükür
Demiyor canım ilk 5 ay yatıralım demiştik ama karar veremedik napacağımıza
Canım bebişe çok sevindim bizde cumartesi gidip yükleme yaptırcaz
Geçen hafta fsm den 4 gün aldım bu hafta izin giriyorum ama bende heyet kendi özelde olan doktordan mı alsam
Sen kendi doktorundan mı aldın nasIl oluyor bana da anlatırmısın
:):) ben hafif kilolu bir kadın gibi görünüyorum, henüz dar giymezsem hamile zannetmiyorlar :) Ama baya kilo aldım alıcam da dur diyemiyorum ya hep açım :):) Sen kaç kilo aldın?boylarımız aynıymış bende kendime 15 diye sınır çizmiştim ama nasip kısmet bu işler :))))
Vardır bir hayır, canını sıkma, aldıkların çok güzel gülüe güle kullanınKizlar hastaneden geldim ama ayrintili usg cekilemedi makina bozulmus bizi saatlerce beklettiler carsamba gunune gun verdiler sinir oldum vardir bundada bir hayir:) minnagima alt acma ve burun aspiratoru kendime 3 lu pijama takimi aldimEki Görüntüle 1407184 Eki Görüntüle 1407185 mavisini aldim pijamanin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?