- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.
Biz yaptirmadik fetal eko. Acaba yaptirmali mı diye düşündüm şimdi. Önlem alinabiliyo muymus canım yani bi ignesi ilaci vs var mı deliği kapatmak için. Inşallah hicbirseye gerek kalmadan zamanla kendlgnden kaybolur inşallah.evet bugün fetal eko çektirdim ilk defa görüldü daha önce böyle birşey yoktu :-(
canım son gittiğimizde dr da dedi böyle son görüşlerin artık nereye bakmak istersen orayı görücez diye :) amann hayırlı sağlıklı olsunlarda :)Sağolasın canım :) darısı başınıza inşallah ne zaman randevunuz
Verdi kuzum sağolsun ya heyetten hiç umudum yoktu sormamıştım bile böyle iyi oldu tek sefeeede. Karıştırdım yine sanırım yarın vardı başka arkadaşın olsuuun yine de az kalmış
Valla canım ben hiçbişey anlamadım hep parça parça gösterdi doktordu Büyüyünce böyleymiş bütün göremedim hiç mesela.
kızlar yok mu bebek yatağı araştıran ??
Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.
kulaktan mı alından mı daha iyi acaba.çevrende olumlu yorumlar mı yapan oldu canım kulaktan için.abim doktor benim 40ı çıkana kadar ateş sıkıntısı olmaz bebeğin almak için acele etme fiyatları düşer yada daha iyileri çıkar belki dedi.Braun alacağım, kulaktan ölçülenlerden...kullanan herkes çok memnun..
valla canım ne zaman elimde olur dedim şehrimi sordu yarın olur şuanda kargoya teslim ediliyor dedi yarın tekrar ararım bi canımişte bana da hep aynı cevap verıldı bak bakalım verılecekmı bugun
Çarşamba insBizimkiler tosun ve tosune canımbakalım seninki ne kadar olmuş yarın mıydı çarşamba mı
çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündümKizlar hastaneden geldim ama ayrintili usg cekilemedi makina bozulmus bizi saatlerce beklettiler carsamba gunune gun verdiler sinir oldum vardir bundada bir hayir:) minnagima alt acma ve burun aspiratoru kendime 3 lu pijama takimi aldimEki Görüntüle 1407184 Eki Görüntüle 1407185 mavisini aldim pijamanin:)
hangi kargo şirketi bu canım normalde getiriyorlar yada ben sürekli kurumun adresini veriyorum getirmekte zorunlumu hissediyolar acaba :)ben kac defa mail attım canım bilgi verdik dediler kargo sirketine sordum bize bilgi verilmedi dediler yani ilgi alaka yok bende dedim bir daha sizden alıs veriş yapmam cevremdekileride uyaracagım alıs veriş yapmayın diye dedim cok umursadıklarını zannetmıyorum ama içimde kalmasın strese girdim kacgün kargo simdi gelir simdi gelir diye enson hamıle halımle subeden alıp tasıdım eve kadar
Selam,Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.
Ins canim hadim bakalim :)çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun şimdi arkadaşıma gönderiyorum inşALLAH giderde alır bana :)
Selam,
Ben aldım canım. Zararlı değil aslında. Dünya da en az kalça çıkığı problemi yaşanan kıta Afrika. Bunun nedeni ise, bebekleri sırtlarına bağladıkları bezlerde gezdirmeleri. Kangrularda aynı mantıkla çalışıyor. 3. aydan sonra kullanım şartı ile. Ben 0-3 ay için bir sling aldım. 50 tl idi. Sonrası için Cybex 2.go/Berry/ Ön ve Arka Kullanımlı Kanguru Poppy Red aldım. Bebeğimi takıcam boynuma pazarlarda gezicem
Bende kısa kollu aldım canım. Hastaneler de çok sıcak oluyor zaten. Üşürsen üzerine sabahlık giyersin, bence serin serin daha iyi.çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm
Ay sonu canim bizim epey var:)Sağolasın canım :) darısı başınıza inşallah ne zaman randevunuz
Verdi kuzum sağolsun ya heyetten hiç umudum yoktu sormamıştım bile böyle iyi oldu tek sefeeede. Karıştırdım yine sanırım yarın vardı başka arkadaşın olsuuun yine de az kalmış
Valla canım ben hiçbişey anlamadım hep parça parça gösterdi doktordu Büyüyünce böyleymiş bütün göremedim hiç mesela.
you&me ' de güzel. Ben bunu baya zaman önce aldım. O yüzden baya para vermiştim. Ama şimdi olsa you&me de alabilirim. fiyatı daha uygun ve iyide bir ürün.Bende cok istiyorum.Chicco you&me bel we sırt desteklileri warmıs ondan alıcam sanırım.Slinglerde cok guzel onlardanda alcam ben nereye erkeğim oraya.
anlamadım canım bende daha önce internetten cok alısveriş yatım böyle birseyi ilkkez yasadım yurtiçi kargo birde telefon ihbarlı yazılmısmıs sözde ondanmıs anne lutfene yazdım boyle boyle dıyorlar dıye tmam bilgi verdık kargonuz eve teslım dedıler ama sonuc boyle olduhangi kargo şirketi bu canım normalde getiriyorlar yada ben sürekli kurumun adresini veriyorum getirmekte zorunlumu hissediyolar acaba :)
Rica ederim canımhemen bakıyorum, sağol canım bu haberi bekliyordum :):) hihi
Hepimiz alalımKesinlikle çok sağol ben de bekliyordum :)
ben magazasinda gidip baktim canim huda baktigim urunler arasindaydi saten degil hepsinin ici penya ama kalite iyiydihttp://www.lohusasepeti.com/urun/lizoz-orme-sabahlikli-lohusa-pijama-takimi-3lu/247
kızlar bu pijamayı alan olmuştu aranızda sanki. resmini görmüştüm. ben de almayı düşünüyorum da pijama saten mi açıklama yazılmamış onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?