2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
evet bugün fetal eko çektirdim ilk defa görüldü daha önce böyle birşey yoktu :-(
Biz yaptirmadik fetal eko. Acaba yaptirmali mı diye düşündüm şimdi. Önlem alinabiliyo muymus canım yani bi ignesi ilaci vs var mı deliği kapatmak için. Inşallah hicbirseye gerek kalmadan zamanla kendlgnden kaybolur inşallah.

canım son gittiğimizde dr da dedi böyle son görüşlerin artık nereye bakmak istersen orayı görücez diye :) amann hayırlı sağlıklı olsunlarda :)

kızlar yok mu bebek yatağı araştıran ??

ikeadan alacağız canım bu beşiği canım

Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.

canım bende hiç iyi olduğunu sanmıyorum travel sistem bebek arabalarında puseti direk tak çık hem sana ağırlık yapmaz hemde rahat olur canım kanguruda çocuk büzüşüp kalıyor bacakları ayrık duruyor

Braun alacağım, kulaktan ölçülenlerden...kullanan herkes çok memnun..
kulaktan mı alından mı daha iyi acaba.çevrende olumlu yorumlar mı yapan oldu canım kulaktan için.abim doktor benim 40ı çıkana kadar ateş sıkıntısı olmaz bebeğin almak için acele etme fiyatları düşer yada daha iyileri çıkar belki dedi.

çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm

hangi kargo şirketi bu canım normalde getiriyorlar yada ben sürekli kurumun adresini veriyorum getirmekte zorunlumu hissediyolar acaba :)

Kanguru aldınızmı kzlar?Ben cok hewes ediyorum ama bazı forumlarda zararlı diyolar.Ne düsünüyosunuz.
Selam,

Ben aldım canım. Zararlı değil aslında. Dünya da en az kalça çıkığı problemi yaşanan kıta Afrika. Bunun nedeni ise, bebekleri sırtlarına bağladıkları bezlerde gezdirmeleri. Kangrularda aynı mantıkla çalışıyor. 3. aydan sonra kullanım şartı ile. Ben 0-3 ay için bir sling aldım. 50 tl idi. Sonrası için Cybex 2.go/Berry/ Ön ve Arka Kullanımlı Kanguru Poppy Red aldım. Bebeğimi takıcam boynuma pazarlarda gezicem

Bende cok istiyorum. Chicco you&me bel we sırt desteklileri warmıs ondan alıcam sanırım.Slinglerde cok guzel onlardanda alcam ben nereye erkeğim oraya.

çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm
Bende kısa kollu aldım canım. Hastaneler de çok sıcak oluyor zaten. Üşürsen üzerine sabahlık giyersin, bence serin serin daha iyi.

Ay sonu canim bizim epey var:)

Bende cok istiyorum. Chicco you&me bel we sırt desteklileri warmıs ondan alıcam sanırım.Slinglerde cok guzel onlardanda alcam ben nereye erkeğim oraya.
you&me ' de güzel. Ben bunu baya zaman önce aldım. O yüzden baya para vermiştim. Ama şimdi olsa you&me de alabilirim. fiyatı daha uygun ve iyide bir ürün.

hangi kargo şirketi bu canım normalde getiriyorlar yada ben sürekli kurumun adresini veriyorum getirmekte zorunlumu hissediyolar acaba :)
anlamadım canım bende daha önce internetten cok alısveriş yatım böyle birseyi ilkkez yasadım yurtiçi kargo birde telefon ihbarlı yazılmısmıs sözde ondanmıs anne lutfene yazdım boyle boyle dıyorlar dıye tmam bilgi verdık kargonuz eve teslım dedıler ama sonuc boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…