2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist afferim benim kuşuma annesini mutlu etti geldi :):) Bizim de 16 Şubatta, son kontrolümüz iyi olunca 3 hafta gelme demişti doktorum, bakalım büyümüşmü benim kuşum :)

Canım yaa cok sevindim maşallah tosune olmuş desene minnak prenses darısı bize inşallah

Oy kuzucuk nasilda buyumus maşallah. .hadi gozun aydin canim

Sağolasın canım :) darısı başınıza inşallah ne zaman randevunuz

yok ya kuuzcum nerde benim 24 şubat 15 gün var daha :) zaten mart 6 da 32.haftalık iznine çıkıyorsunudur ohh ne güzel doktorun iyi veriyor
Verdi kuzum sağolsun ya heyetten hiç umudum yoktu sormamıştım bile böyle iyi oldu tek sefeeede. Karıştırdım yine sanırım yarın vardı başka arkadaşın olsuuun yine de az kalmış

Valla canım ben hiçbişey anlamadım hep parça parça gösterdi doktordu Büyüyünce böyleymiş bütün göremedim hiç mesela.

Kızlar geldik hastahane den çok yorgunum ama 3 saat uykuyla duruyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun doktor genetik mi değil mi sivi almayı önerdi bende istemedim o zaman çarşamba gel konsey baksın dedi inşallah geçici birşeydir anneme bile söylemeyi düşünmüyorum su an sizlerle dertleştım sadece bebeğim 34 cm 921 gr olmuş ben göremedim tabi iki profesör baktı bebeğe çarşamba kesin öğreneceğiz dualarınızı eksik etmeyin

E elf21 canım vardır bir hayır. Rabbim biraz daha sabır diyor sana. Sonu çok güzel olsun inşallah da beklersin. :)

minnakın çarşambaydı onunla karıştırdın galiba hehe valla süper olmuş çok şanslısın

Öyle mi canım normalse sıkıntı yok o zaman :)

Benim de randevum çarşamba günüydü ama eşim çok yoğun olduğu için haftasonuna kalacak sanırım

Gelişimi iyi, inşallah bi sıkıntı yoktur, geçicidir canım benim, dualarım seninle ve yavrunla

Gidince heyet isticem zaten 40 gün heyet 6 haftaya bedel sonra da iznim başlıyor o vermezse ailem doktor buldu ordan alacağım

Heyet raporuna şikayet olarak ne yazıyor canım o şikayeti söyliyim

Eğer çarşambaya kadsr gelmezse baya yetkili yerlere vericem diyip şikayet edicem ocağın 31 de sipariş vermiştim hala gelmedi bu nasıl birşeydir
ben kac defa mail attım canım bilgi verdik dediler kargo sirketine sordum bize bilgi verilmedi dediler yani ilgi alaka yok bende dedim bir daha sizden alıs veriş yapmam cevremdekileride uyaracagım alıs veriş yapmayın diye dedim cok umursadıklarını zannetmıyorum ama içimde kalmasın strese girdim kacgün kargo simdi gelir simdi gelir diye enson hamıle halımle subeden alıp tasıdım eve kadar

canım bende aşağıda hissediyordum hareketleride aşağıdaydı ama şimdi göbek hizasında hissediyorum daha cok.zaman zaman bebeğin duruşuna göre değişiyor sanırım.endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…