2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay çok heyecanlı kuzum ya ben her gittiğimizde telaş yapıyprum beklerken. Çok kızıyprum kendime bebişi de gerdim diye. Sen sakin ol çoook güzel haberlerle gel inşallah
inşallah canım ben sakin oluyorum genelde çok sakınan göze çöp batarmış misali çok üstünde durmuyorum bakalım yarın bi vesikalık çektirir inşallah :)

inşallah canım ben sakin oluyorum genelde çok sakınan göze çöp batarmış misali çok üstünde durmuyorum bakalım yarın bi vesikalık çektirir inşallah :)
Evet batıyor gerçelten haklısın. Bugün orda beklerken bir bayan anlatıyordu stresli bir yapım var zaten herşey çıktı bende diye. Şimdi de gebelik zehirlenmesi riski başlamış. Nst ye bağlıcaklarmış. Hamilelikte relax olmak önemli.
Çektirsim annesi bizimki yine poz vermedi :)

kaç lt canım damacana ve ne kadara aldın ben bursa'da otuıruyorum ama arkadaşım gidecek ona aldırıım yer tarifi yaparsan çok sevinirim
5 lt 80 tl ye aldim canim pazarlik yapsin srkadasin 100 demisti 80 e birakti.eminonunde kahve dunyasinin orda otopark var.yani denizin karsi tarafindaki otopark.suslemeciler ordan basliyor yukari dogru suslemecileri cikacak ilk yolun sonuna geldimi (yol 4 yol agzi gibi sag sol direk oluyor)sola donsun .sagda birkac dukkan ilerleyince zuccaciye gorecek orasi.tek bir zuccaciye var orda zaten.digerleri pasta malzeme susleme vs uzerine .otoparktan girisi dogru yaparsa cok kolay bulur.otoparkta yuzunu carsiya dondumu en sagda baharat hurma vs dukkanlari var dar bir yol ordan girmeli.

canım benim suyum hafif soğuktu kantinden aldık içine limon sıktılar birde.limonata gibiydi çok kolay içtim ben.böyle deneyebilirsin.

bana kalsa ben sımdıden ayırırım cnm cunku oda yatak odamın dıbınde ha yatak odasındakı besıgın yanına gıtmısım ha yan odaya mesafe aynı ama esıme laf anlatamıyorum ama bu fıkrımı sukur kı kabul ettı inşALLAH kafamızdakini uygularız hersey ıstedıgımız gıbı olur :)

Rapor u hallettin mi canım gözün aydın maşallah size kız ne yedin içtin benim ki de dört gün geri baştan beri

ay kız maşallah kızına tosun olmuş iyicene büyümüşş

86gün kaldı artık gel bebegim ya. Çok stres yapıyorum artık ben gerildikçe bebegmde üzülüo :-( :-( :-( herseyi çok takıyorum hemen aglıyorum

Kızlar kasılma nasıl oluyor. Sanki rahmimin olduğu yerde içerden itiliyormus gibi bir d olgunluk oluyor normal mi

CANIM BİZDE ONU DÜŞÜNDÜK BAYA AMAAAA ŞİMDİ TAŞIMA HAZNESİ 360 DERECE DÖNEBİLENLERİ GÖRDÜ EŞİM, ONU TUTTURDU ALALIM DİYE

Kraft twist de vardı öyle bir özellik..bana ağır gelmişti ondan vazgeçtim..yoksa güzel bir araba, güle güle kullanın şimdiden..

Ben direk heyet aldım canım doktorum sağolsun zaten toplu taşıtta bir saat ayakta gidip gelmen riskli dedi.
Canım bebişe çok sevindim bizde cumartesi gidip yükleme yaptırcaz

Geçen hafta fsm den 4 gün aldım bu hafta izin giriyorum ama bende heyet kendi özelde olan doktordan mı alsam

Sen kendi doktorundan mı aldın nasIl oluyor bana da anlatırmısın

insallah önemli birsey degıldır düzelir canım bol bol dua et Rabbim şifasını verir

Kizlar selam. H.sonu araba bakicaz. Travel sistem ve baston model dusunuyorum. Casual storm tavel sistem var. Hic duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…