2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Park yatakları bende begenmedim.Bu cok guzelmis bu tarz istiyorum bnde..Ne marka bu nerden bulabilirim.

cnm en guzelı sızın yaptıgınız ama bnm 3. bebiş ve ıkısı de bı suru tedavı ılac vesaırle ve düşükle sonuclandı şimdi de oğluşumuz süpriz yaptı hıc beklemedıgımız bı anda ve basından berı dusuk tehlıkesı vardı elhamdulıllah onlarda gectı cok sukur ve hamılelıgı ogrendıgımız ılk haftadan berı heyet raporuyla sureklı evdeyım hastaneye bıle sadce taksıyle gıdebılıyoruz hemen agrılarım oluyo korkuyorum evham yapıyorumm birbirimize dua edelım ınsaallah bu sıkıntılarımız da gecsın sag salım kavusalım bebıslerımıze biraz uzun yazdım k.bakma cnm

ooooooo senin boy varmış canım o yüzden belli olmuyordur benim 1,68 bu arada bende 20 ile kapatmayı düşünüyorum ama o ne düşünüyor önemli olan o

aynı cnm bızde ılk odamıza alcaz , 5 6 aylıkken ayırcam kendısını bılmesıne yakın odasında olsun ıstıyorum sonra ayırmak zor cunku

hanımlar hafta sonu şeker yükleme testini yaptırdım şükür o temiz çıktı ama bebeğim iri bebekmiş biraz önden gidiyomuş suyuda fazla doktor erken doğum olabilir gibi bişey dedi varmı aranızda benim gibi durumu olan

canım sakın bozma morelini hemen bebeğinede yansır..dualarımız seninle bizi merakda bırakma

Tsekkur ederm park yataklarda güzel ama benm böyle beyaz demirliler warya cok hosuma gidiyo.Ama hangi markanın hangi özelliklilerinden almam gerektigini bilmiyorum.Cahil bi hamileyim..

ohh çok şükür canım..maşALLAH prensesimize yerim onu kocamn olmuş oda..sen raporlusun şuanda demi.?
Sağol kuzucum darısı senin randevuna çoook az kaldı evet bugünden itibaren mart 6 ya kadar raporluyum canım.

gözün aydın canım darısı bize :)
İnşallah tatlım çok sağol ne zaman randevun :)

Sağol teyzoşşş sonunda kapattık farkı hep geriden geliyordu. Bu aefer Yüzümü güldürdü şükür sen de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah kuzum ne zaman randevun:)

Park yatakları bende begenmedim.Bu cok guzelmis bu tarz istiyorum bnde..Ne marka bu nerden bulabilirim.
Sağol canım modesa Mobilyacılar çarşısı var istediğin ebatta yaptırıyorsun.

ay ben hiç hissetmedim oyle kafasımı neresi anlamıyorumda hiç.

Ay çok pardon canım sizin mazaretiniz var ne yapsanız Haklısınız. Ben de öyle olurdum kesin. Sen tabiki çok dikkat et en küçük ağrı da merak etmen normal çok haklısın. Bebişini kprusun Rabbim sana bağışlasın ama inşallah riskli Zaman'ları atlattın artık annesi :)

yarın 12 de canım bende bir aydır görmüyorum kocaman olmuştur minnoşum :)

Oyu Maşallah kuzuna Kocaman olmuş annesi sana da maşallah iyi bakmışsın gerçekten Allah hepimizi sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

aynı cnm bızde ılk odamıza alcaz , 5 6 aylıkken ayırcam kendısını bılmesıne yakın odasında olsun ıstıyorum sonra ayırmak zor cunku
Kesinlikle canım çalışan anne olunca sana bağlı bebiş çok zor. Bir de aynı yatakta uyursak onun da benim de kalitemiz düşecek. Aynı odada biz kalkınca kalkacak falan zaten odalarımız yan yana ve evimiz küçücük. İnşallah ayrırz sorun yaşamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…