Ben 3 yaşına kadar kullanılabilen sallanır ahşap beşik aldım canım fotosu da bu.
Sana kalmış sallanır alıp almamak. Ama bence sallanır olması ekstra bir güzellik. Park yatak seviyor musun. Onu da çok kullanışlı diyorlar ama ben hoşlanmadığım için oda şeklinde aldım
Eki Görüntüle 1407153
cnm en guzelı sızın yaptıgınız ama bnm 3. bebiş ve ıkısı de bı suru tedavı ılac vesaırle ve düşükle sonuclandı şimdi de oğluşumuz süpriz yaptı hıc beklemedıgımız bı anda ve basından berı dusuk tehlıkesı vardı elhamdulıllah onlarda gectı cok sukur ve hamılelıgı ogrendıgımız ılk haftadan berı heyet raporuyla sureklı evdeyım hastaneye bıle sadce taksıyle gıdebılıyoruz hemen agrılarım oluyo korkuyorum evham yapıyorumm birbirimize dua edelım ınsaallah bu sıkıntılarımız da gecsın sag salım kavusalım bebıslerımızeYa canım inan bende şaşırıyorum çok gidiyorsunuz ya) Yani sonuçta rahim büyüyor karnımız kocaman tabiki ağrımız olacak. Ilimizden kocaman birşey çıkacak ağrımaması anormal bence. Ben stresin bebeğe geçeçecğini düşünüyorum oyüzden kendimi frenlemeye çalışıyorum. Biraz da ailem kızıyor bana stres yapınca oyuzden saldım gitti :):)
ooooooo senin boy varmış canım o yüzden belli olmuyordur benim 1,68Geçmiş olsun canım yaBak bana da 20. haftada bebeğin suyunun az olmasıyla beraber beyninde kist var ama 28. haftaya kadar kaybolur demişlerdi, umarım geçici bir şeydir, içini ferah tut, sakın ağlayıp sızlanıp çocuğu da strese sokma zor biliyorum ama annelik daha kutsal ve zor, tamam mı arkadaşım inşallah herşey iyi olacak..
Çok ufaksın ya sen de :):) Kuzum bi göbüşün var bişi olmaz :):)
Teyzesi yesin onuuuu, kuzum ya bi buçuk kilo mu olmuş ufff :):) yerim onunn tontiş yanaklarını, poposunu ısırırım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, teşekkürler iyi beslemişsin kuzunu :)
Aynen öyle :) 20 kg ile kapatmak istiyorum haha, bu arada boyum 1.79 cm
çok güldüm ya :) Yağız çok şanslı tabi :):) Yiğit kuzusu napıyor, Yağız tekmeliyordur da benim damat ne durumda :)
Öncelikle sağol tatlım tekrardan. Iyi yapmışsın eşinin gönlü olsun bunu ilk 2 3 ay odamda kullanıcaz sonra da Odasına pışpışlıcaz. Benim ayrmam gerekiyor çünkü sen ne zaman ayırmayı düşünüyorsun sen de çalışıyorsun çnkü :)
Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
ewet bencede cok deılım bende oyle duymustumKilolu degilmişsin cok kilo olunca hissedilmiyo hareketler..
boylarımız aynıymış bende kendime 15 diye sınır çizmiştim ama nasip kısmet bu işler :))))Aynen öyle :) 20 kg ile kapatmak istiyorum haha, bu arada boyum 1.79 cm
ben arkadaştan aldım canım az kullanmıstı. sımdılık oda yapamayacagım ıcın bı ıkı sene kullansındıye. ama arkadaşta olmasaydıda bundan alıcaktım yalnız bıraz buyugunu alabılırsın 3 yasına kadar rfahat rahat kullanıyorlar. bunların tıtresımlılerı var sallanıyo gıbı cocuk ıcın ama ben sevmıyorum.
bı ıkı sene sonrada oda yaparım ınsallah ozamanda buyuyebılen yataklardan alıyım dıyorum bakcaz artık.
Sağol kuzucum darısı senin randevuna çoook az kaldıohh çok şükür canım..maşALLAH prensesimize yerim onu kocamn olmuş oda..sen raporlusun şuanda demi.?
İnşallah tatlım çok sağol ne zaman randevun :)gözün aydın canım darısı bize :)
Geçmiş olsun canım yaBak bana da 20. haftada bebeğin suyunun az olmasıyla beraber beyninde kist var ama 28. haftaya kadar kaybolur demişlerdi, umarım geçici bir şeydir, içini ferah tut, sakın ağlayıp sızlanıp çocuğu da strese sokma zor biliyorum ama annelik daha kutsal ve zor, tamam mı arkadaşım inşallah herşey iyi olacak..
Çok ufaksın ya sen de :):) Kuzum bi göbüşün var bişi olmaz :):)
Teyzesi yesin onuuuu, kuzum ya bi buçuk kilo mu olmuş ufff :):) yerim onunn tontiş yanaklarını, poposunu ısırırım, çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, teşekkürler iyi beslemişsin kuzunu :)
Aynen öyle :) 20 kg ile kapatmak istiyorum haha, bu arada boyum 1.79 cm
çok güldüm ya :) Yağız çok şanslı tabi :):) Yiğit kuzusu napıyor, Yağız tekmeliyordur da benim damat ne durumda :)
Sağol canım modesa Mobilyacılar çarşısı var istediğin ebatta yaptırıyorsun.Park yatakları bende begenmedim.Bu cok guzelmis bu tarz istiyorum bnde..Ne marka bu nerden bulabilirim.
ay ben hiç hissetmedim oyle kafasımı neresi anlamıyorumda hiç.bende 2 haftayı bulacak karın kasık ve genital bölge ağrısı çok fazla. regl olacakmışım gibi ağrılar giriyor. bu bacak ağrısı dün gece çıktı. bebeğin büyüdüğü her hafta başka bir ağrıyı öğreniyorum. son ağrısıyla biticek inşallah :) ama en tuhafıda başını çok aşağıda hissediyorum. başını aşağı doğru ittiriyor o ağrı müthiş yani tarifsiz bişey. kasık yumurtalık hepsini hoplattırıyor. ayaktaysam hareket edemiyorum kalıyorum bi süre. hadi oğlum hadi canım benim derken normale dönüyorda rahatlıyorum. çok hareketinde zorlukları bunlar sanırım.
bende az önce aradım bugün kargoya veriliyomuş :)ben hergun arıyorum taa pazartesı verdım sıparısı her aradığımda bugun kargoya verilecek dendı :S naptın aradınmı sen
Ay çok pardon canım sizin mazaretiniz var ne yapsanız Haklısınız. Ben de öyle olurdum kesin. Sen tabiki çok dikkat et en küçük ağrı da merak etmen normal çok haklısın. Bebişini kprusun Rabbim sana bağışlasın ama inşallah riskli Zaman'ları atlattın artık annesi :)cnm en guzelı sızın yaptıgınız ama bnm 3. bebiş ve ıkısı de bı suru tedavı ılac vesaırle ve düşükle sonuclandı şimdi de oğluşumuz süpriz yaptı hıc beklemedıgımız bı anda ve basından berı dusuk tehlıkesı vardı elhamdulıllah onlarda gectı cok sukur ve hamılelıgı ogrendıgımız ılk haftadan berı heyet raporuyla sureklı evdeyım hastaneye bıle sadce taksıyle gıdebılıyoruz hemen agrılarım oluyo korkuyorum evham yapıyorumm birbirimize dua edelım ınsaallah bu sıkıntılarımız da gecsın sag salım kavusalım bebıslerımızebiraz uzun yazdım k.bakma cnm
yarın 12 de canım bende bir aydır görmüyorum kocaman olmuştur minnoşum :)Sağol kuzucum darısı senin randevuna çoook az kaldıevet bugünden itibaren mart 6 ya kadar raporluyum canım.
İnşallah tatlım çok sağol ne zaman randevun :)
Sağol teyzoşşş sonunda kapattık farkı hep geriden geliyordu. Bu aefer Yüzümü güldürdü şükür sen de çok güzel haberlerle geleceksin inşallah kuzum ne zaman randevun:)
Sağol canım modesa Mobilyacılar çarşısı var istediğin ebatta yaptırıyorsun.
Oyu Maşallah kuzunaKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Kesinlikle canım çalışan anne olunca sana bağlı bebiş çok zor. Bir de aynı yatakta uyursak onun da benim de kalitemiz düşecek. Aynı odada biz kalkınca kalkacak falan zaten odalarımız yan yana ve evimiz küçücük. İnşallah ayrırz sorun yaşamadanaynı cnm bızde ılk odamıza alcaz , 5 6 aylıkken ayırcam kendısını bılmesıne yakın odasında olsun ıstıyorum sonra ayırmak zor cunku
Ay çok heyecanlı kuzum ya ben her gittiğimizde telaş yapıyprum beklerken. Çok kızıyprum kendime bebişi de gerdim diye. Sen sakin ol çoook güzel haberlerle gel inşallahyarın 12 de canım bende bir aydır görmüyorum kocaman olmuştur minnoşum :)
bende aradım kargolamışlar yarın elinzde olur dedi :)Şimdi aradım sipariş paketlenmiş kargo teslimatı yapılıyorMuş
Amiiin arkadşaım çook sağol maşallah hepsine inşallahhh :)Oyu Maşallah kuzunaKocaman olmuş annesi sana da maşallah iyi bakmışsın gerçekten Allah hepimizi sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?