2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
toist afferim benim kuşuma annesini mutlu etti geldi :):) Bizim de 16 Şubatta, son kontrolümüz iyi olunca 3 hafta gelme demişti doktorum, bakalım büyümüşmü benim kuşum :)
Sağol teyzeciği ohh ne güzel iyi olsunlar da biz az görmeye razıyız büyümüştür kuşumuz çok mücadeleci annesi sen bir bilsen neler başarıyor o küçücük bedenleriyle :):)

Gidince heyet isticem zaten 40 gün heyet 6 haftaya bedel sonra da iznim başlıyor o vermezse ailem doktor buldu ordan alacağım

Heyet raporuna şikayet olarak ne yazıyor canım o şikayeti söyliyim
Verir merak etme, düşük riski yazıyor benimkinde canım

Canim zaman icinde kaybolabiliyormus ins siznde oyle olur

ben gece yatarken o ağrılardan sağa sola yatamıyorum dün gecede uyku yoktu bana bende bu gidişimde sorucam dra

aynen bende sağa sola dönemiyorum gece de uyku yok bir de sürekli hareket halindeee hiç uyumaz mı bi bebek yaaa

Ankarada doğum yapacak arkadaşlar,

Fotoğrafçı işini ne yaptınız? Fiyatlar ve hizmetler neler acaba?

çok pahalı araştırıyorum ama yine de karar veremiyorum ben evlenirken yaptırdığımız gibi bi büyük 2 küçük kayınvalide/anne ve tualli setlerden araştırıyorum bir de tabiii videoooo, ortalama 1500 gibi oluyo dediklerim

amin canım ama dediklerin bazı arkadaşlarımın bebeklerinde de oldu daha sonra kapanıyormuş, inşallah rabbim kucağına almayı nasip ederde doğum sonrasında sıkı bir kontrolle takip ettirirsin

canım siteye baktım ama adres çubuğunda yeşil kilit imleci yok, yani alışveriş için güvenli bir site değil, mesela trendyol markafonide adres çubuğunda yeşil kiliti görürsünüz zaten bu sebeple bu sitelerden çok alışveriş yapılıyor, alışveriş yaparken buna dikkat etmenizi öneririmm, inşallah aldıklarınız elinize geçer

ne güzel, inşallah canım oynuyordurda ben hıssetmıyorumdur dedıgın gıbı bir an once bende senın gıbı hıssederım umarım
Hissedersin canim, bir ara akşam Sağına Yatıp hissetmeye caliş, bir süre sonra anlamazsan diyer tarafına dön bak bı. Bende genelde sağda oluyor sanki.
Doktor bana 26,27 yada gerçekten 28 haftalik iken 1 x olsa hergün hisetmelisin dedi yani sende 27, 28 iken dikat et. 28 olduğunda hala hissetmezsen doktoruna bildir hissetmediğini.

Bana 28 iken bir gün boyunca hisetmezsen hemen arayacaksin demiştı..

çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm

benim aldıklarımda kısa kollu canım şubat ayında hastaneye git içlerini fırı gibi bide bize çok sıcak iyi değil bide mayıs ayı olacak canım en iyisi kısa kol

inşallah iyi çıkar canım, iyi düşünelim :)

ben magazasinda gidip baktim canim huda baktigim urunler arasindaydi saten degil hepsinin ici penya ama kalite iyiydi
fiyatlar mağazada daha mı uygun aynı mı? sen aldın mı peki? önerebileceğin bi model var mı? ben bu siteden almayı düşünüyorum 2 pijama 1 gecelik.

Ayy sorma kuzum ya anlamadım tam 4. Keredir aynı poz. Bu kadar da olmaz yani. Hep kapaıtıyor yüzünü ya bence bana göstermicek direk yağıza saklıyor bu cadı hep tek Gözünü görüyoruz renklide
yerim yaa ne kadar tatli oluyodur yuzunu kapatinca, goz kirpiyor demekki annesi cilveli olucak prenses saglikla kucagimiza aliriz insallahh zaman gecmiyo sanki

ankarada değiliz ama pahalıya çekiyoruz buyuk sehirlerde dahada pahalı.
anlayamadım siz mi çekiyorsunuz?

aşağıdakinin başı olduğunu nasıl anlıyorsunuz? ben anlayamıorum da henüz neresiyle vurduğunu:) ama gecen hafta dr a gitmiştim. normalde bas asagı durur senınkı yan duruyr demıstı. ama bu durum da bu haftalarda normal karşılanır demişst,i. senın durum ıstenılen ve beklenılen bı durummuş aslında:)

çok güzel güle güle kullanın canım biz park yatak tercih ettik ama içinde kullanacağımız yatak için demiştim

Tsekkur ederm park yataklarda güzel ama benm böyle beyaz demirliler warya cok hosuma gidiyo.Ama hangi markanın hangi özelliklilerinden almam gerektigini bilmiyorum.Cahil bi hamileyim..
yok artık canım estefurullah. en azından ne ıstedıgını bılıyorsun , en kotu yaptırırsın . boyle seyler markalı pahalı olur mobılyacılarda cok ucuz oluo

ewet belli hareketleri yapmak lazım bunu da doktorum belirlesin istiyordum bu gidişimde diyeceğim artık bana egzersiz veri diye.
Bence iste canim, hareketli olman çok önemliymiş.
Bana 1,2 haftadır hareket yaptırmıyor, masaj yaptı bugün ama yarım saat oraya yürüdüm ve evede geri ayni. Haftayada bisiklet, yürüme ve topun üstünde, oturarak egzersiz yaptıracak. Acayip kilo aldım, evde otura Otura patates olduk :)

YARIN RANDEVUM VAR ZTN CANIM ANLATCAM HERSEYI ODA FIKRINI SOYLER DIYE DUSUNUYORUM BENIMDE GENELDE SAGDA SANIRSAM BEBEK BEN OYNAYISINI HISSETMIYORUM AMA SAG TARAFIM SOLA GORE BAYA BIR FARKLA SISIK OLUYOR DISARDAN INSANLAR BILE SOYLUYOR SENINKI SAGDA SU AN FLN DIYE

Tamam canım annemle giderim bende söyleriz doktora

Kızlar 70 kilo olmuşum bu nasıl oldu diyorum 63 le kalmıştım 7 kilk bugün 30 dakka egzersiz yaptım bilmiyorum canım sürekli tatlı istiyor korkuyorum

you&me ' de güzel. Ben bunu baya zaman önce aldım. O yüzden baya para vermiştim. Ama şimdi olsa you&me de alabilirim. fiyatı daha uygun ve iyide bir ürün.
Chico go bakmıştım bende fiyatı da uygun yazın 3 ay kullanacağım zaten bide sling alcam öyle aşırı pahalı birşey almaya gerek varmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…