Sağol teyzeciği ohh ne güzel iyi olsunlar da biz az görmeye razıyıztoist afferim benim kuşuma annesini mutlu etti geldi :):) Bizim de 16 Şubatta, son kontrolümüz iyi olunca 3 hafta gelme demişti doktorum, bakalım büyümüşmü benim kuşum :)
Verir merak etme, düşük riski yazıyor benimkinde canımGidince heyet isticem zaten 40 gün heyet 6 haftaya bedel sonra da iznim başlıyor o vermezse ailem doktor buldu ordan alacağım
Heyet raporuna şikayet olarak ne yazıyor canım o şikayeti söyliyim
Canim zaman icinde kaybolabiliyormus ins siznde oyle olurKızlar geldik hastahane den çok yorgunum ama 3 saat uykuyla duruyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun doktor genetik mi değil mi sivi almayı önerdi bende istemedim o zaman çarşamba gel konsey baksın dedi inşallah geçici birşeydir anneme bile söylemeyi düşünmüyorum su an sizlerle dertleştım sadece bebeğim 34 cm 921 gr olmuş ben göremedim tabi iki profesör baktı bebeğe çarşamba kesin öğreneceğiz dualarınızı eksik etmeyin
ben gece yatarken o ağrılardan sağa sola yatamıyorum dün gecede uyku yoktu bana bende bu gidişimde sorucam dra
Ankarada doğum yapacak arkadaşlar,
Fotoğrafçı işini ne yaptınız? Fiyatlar ve hizmetler neler acaba?
Kızlar hastanedeyim çok moralim bozuldu bebeğin kalbinde ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi çarşamba kardiyoloji gideceğiz artık doktora gitmek istemiyorum sürekli bir sıkıntı çıkıyor 4 senedir bebek bekliyorduk rabbim evladimla sınamasın beni :-(
Canim insallah bi sıkıntı yoktur sıkma canini Allahin izniyle sagliklidir bebisRabbim hepimizin melegini korusun saglikla bizlere bagislasin insallah
Ben bayadir cekiyorum onu canim yurumeye basladigim an karnimin alti agriyo komik yurumeye basladik evet :) gobek sistikce baski yapiyo sanirim :)
Ben musteri hizmetlerini aradim 2 kere oyaladi resmen beni simdi de sikayetvar sitesine yazdim cevap bekliyorum umarim dolandirici bi site degildir
Hissedersin canim, bir ara akşam Sağına Yatıp hissetmeye caliş, bir süre sonra anlamazsan diyer tarafına dön bak bı. Bende genelde sağda oluyor sanki.ne güzel, inşallah canım oynuyordurda ben hıssetmıyorumdur dedıgın gıbı bir an once bende senın gıbı hıssederım umarım
çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm
inşallah iyi çıkar canım, iyi düşünelim :)cnm bnm bebişiminde fl 2 gun gerıde hap doktor hıc sıkıntı degıl dedı hıc kafana takma bnmde seker yuklemem 156 cıktı 2 hfta sonra tekrar 100mg yukleme yapılacak ve guzel cıkacak ınsaallah ıyı dusunelım
çok güzeller güle güle giysin fıstıkbiz daha hıc bısey alamadık bıraz daha buyusun dıye beklıyoruz ama sızlerı gorunce sabırsızlanıyorum
cnm 24. haftadan berı var doktor sadece ıstırahatle gecer dedı yatarken ayaklarımızı yukarda tutmamız gerekıyomus ,az kaldı gececek ınsaallah
açlık şekerim 80 cıktı cnm alt sınır 70 di tokluk şekerim 156 cıktıailede seker gecmısı de yok temkınlı olmak lazım
Cnmm gözün aydın uzun sure yazmayınca telaslandık :) neler yedın ıctın bnm kuzu 25+3 de 820 gramdı azıcık kılo alsım ıstıyorum ama hep bn alıyorumm
fiyatlar mağazada daha mı uygun aynı mı? sen aldın mı peki? önerebileceğin bi model var mı? ben bu siteden almayı düşünüyorum 2 pijama 1 gecelik.ben magazasinda gidip baktim canim huda baktigim urunler arasindaydi saten degil hepsinin ici penya ama kalite iyiydi
Ayy sorma kuzum ya anlamadım tam 4. Keredir aynı poz. Bu kadar da olmaz yani. Hep kapaıtıyor yüzünü yabence bana göstermicek direk yağıza saklıyor bu cadı hep tek Gözünü görüyoruz renklide
anlayamadım siz mi çekiyorsunuz?ankarada değiliz ama pahalıya çekiyoruz buyuk sehirlerde dahada pahalı.
bende 2 haftayı bulacak karın kasık ve genital bölge ağrısı çok fazla. regl olacakmışım gibi ağrılar giriyor. bu bacak ağrısı dün gece çıktı. bebeğin büyüdüğü her hafta başka bir ağrıyı öğreniyorum. son ağrısıyla biticek inşallah :) ama en tuhafıda başını çok aşağıda hissediyorum. başını aşağı doğru ittiriyor o ağrı müthiş yani tarifsiz bişey. kasık yumurtalık hepsini hoplattırıyor. ayaktaysam hareket edemiyorum kalıyorum bi süre. hadi oğlum hadi canım benim derken normale dönüyorda rahatlıyorum. çok hareketinde zorlukları bunlar sanırım.
ikeadan alacağız canım bu beşiği canımEki Görüntüle 1407229
canım bende hiç iyi olduğunu sanmıyorum travel sistem bebek arabalarında puseti direk tak çık hem sana ağırlık yapmaz hemde rahat olur canım kanguruda çocuk büzüşüp kalıyor bacakları ayrık duruyor
yok artık canım estefurullah. en azından ne ıstedıgını bılıyorsun , en kotu yaptırırsın . boyle seyler markalı pahalı olur mobılyacılarda cok ucuz oluoTsekkur ederm park yataklarda güzel ama benm böyle beyaz demirliler warya cok hosuma gidiyo.Ama hangi markanın hangi özelliklilerinden almam gerektigini bilmiyorum.Cahil bi hamileyim..
Bence iste canim, hareketli olman çok önemliymiş.ewet belli hareketleri yapmak lazım bunu da doktorum belirlesin istiyordum bu gidişimde diyeceğim artık bana egzersiz veri diye.
Hissedersin canim, bir ara akşam Sağına Yatıp hissetmeye caliş, bir süre sonra anlamazsan diyer tarafına dön bak bı. Bende genelde sağda oluyor sanki.
Doktor bana 26,27 yada gerçekten 28 haftalik iken 1 x olsa hergün hisetmelisin dedi yani sende 27, 28 iken dikat et. 28 olduğunda hala hissetmezsen doktoruna bildir hissetmediğini.
Bana 28 iken bir gün boyunca hisetmezsen hemen arayacaksin demiştı..
ya mınnak yaa ne olcak boyle :)
Ben çok beğendim fiyatı da uygunmuşKızlar yazdım ama pek kimse görmedi bu çanta nasıl 87 ye
Tamam canım annemle giderim bende söyleriz doktoraSağol teyzeciği ohh ne güzel iyi olsunlar da biz az görmeye razıyızbüyümüştür kuşumuz çok mücadeleci annesi sen bir bilsen neler başarıyor o küçücük bedenleriyle :):)
Verir merak etme, düşük riski yazıyor benimkinde canım
Chico go bakmıştım bende fiyatı da uygun yazın 3 ay kullanacağım zaten bide sling alcam öyle aşırı pahalı birşey almaya gerek varmı bilemedimyou&me ' de güzel. Ben bunu baya zaman önce aldım. O yüzden baya para vermiştim. Ama şimdi olsa you&me de alabilirim. fiyatı daha uygun ve iyide bir ürün.
sağol canım benimmmGozun aydin xanim
Gozun aydin canim diyet disinda haberler iyi
Carsamba günü bide stres olacam o kadar bekledim sinir oldum insaAllah guzel haberler verecem sizlereSeni bekliyordum bende canımm inşallah hayırlı haberler ile gelirsin aldıkların çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?