2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
:):) ben hafif kilolu bir kadın gibi görünüyorum, henüz dar giymezsem hamile zannetmiyorlar :) Ama baya kilo aldım alıcam da dur diyemiyorum ya hep açım :):) Sen kaç kilo aldın?
banada oyle diyorlar ama ben kafaya takıyorum nasıl vericem diye tam tamına 9 kilo aldım :)))

anne karnında bir önlemi yok canım doğduktan sonraya ameliyat olabiliyormuş küçükse zamanla da kapanabiliyormuş inşallah öyle olur :-(

Tamam canım annemle giderim bende söyleriz doktora

Kızlar 70 kilo olmuşum bu nasıl oldu diyorum 63 le kalmıştım 7 kilk bugün 30 dakka egzersiz yaptım bilmiyorum canım sürekli tatlı istiyor korkuyorum

Snnle hemen hemen aynı gıdıyoruz canım bende 64 le basladım sımdı 70 mısım boyun kac bnm 163

Vallah Göbek forumuna, görüşüne bakma canim
Önemli olan hissede bilmen..
Acaba sen cokmu ayakta, yada kendinmi hep hareketlisin?

Okuduğum kadarıyla hareketli anneler az hissedermiş, bebekler sallandığı için ha bire uykuya kalkıyormuş. Ayni bir bebeyi beşikte yada Ayağında salar sonra bebekde uyurya
Öğle oluyormuş güya :)yada kilolu annişlerde az hissedebilirmiş

Neyse sen git bakalim Yarin ne diyecek:)

Chico go bakmıştım bende fiyatı da uygun yazın 3 ay kullanacağım zaten bide sling alcam öyle aşırı pahalı birşey almaya gerek varmı bilemedim
yok cnm. Ben slingi 50 tl ye almıştım. Kangruya fazla para verdim. Biraz boyun desteği bel desteği vs. iyi olsun diye oda. Ama Chicco da güzeldir.

sanırım bugun oynamaya basladı ınsallah dogru hıssedıyorumdur ıcımde 2 saate yakın balon patlıyor sankı ewet ben normalde cok hareketlıyım ısım masa bası ama ben mumkun oldugunca hareket halındeyım normal hayatımdada hareketlerım hızlıdır, ay ınsallah hıssettıgım sey bebektır

Hayirli haber alayimda varsin biraz daha bekletsinler..tesekkur ederim tatlim

çoğu kişi uzun kollu almış pijamayı ben geceliği de pijamayı da kısa aldım.sıkıntı olmaz dimi ya mayıs olunca hava ıyı olur diye düşündüm
Canim ben kapali oldugum icin bide uzun kollu aldim zaten mayis basinda bile ankara serin oluyor siz sicak bir sehirdeyseniz kisa kolluda kullanabilirsiniz

banada oyle diyorlar ama ben kafaya takıyorum nasıl vericem diye tam tamına 9 kilo aldım :)))
Ben eski sporcuyum, rahat vereceğime inanıyorum, doktorum da problem etmiyor kilolarımı, bebeğim de sağlıklı gerisi hikaye yani :):) Kimseyi de takmam açıkçası, haa eşim de gayet beğeniyor beni şişko halimle de :) Hiç stres yapamiciim :)

Boyle dusunmekle en iyisini yapiyorsun canimbebegin ve sen saglikli olunda varsin sisko ol hikaye

Kalbin de ufak delik görmüş doktor kardiyoloji baksın dedi kötüyüm çarşamba konsey bakacakmis tekrar dan :-(
Rabbimin izniyle o delik zamanla kapanir insaAllah kalbini ferah tut ben hic artik doktorun dedigi seyi aklima getirmiyorum Rabbim ne nasip ettiyse onu gorecez Allah yar ve yarsimcimiz olsun uzme kendini dua et yasin oku

kulaktan ölçüm alınanı tavsiye ediyor tüm arkadaşlarım canım..konuştuklarımda hep braun var...kulak zarınan gönderilen infrared ışın ile ölçüm yapıyormuş..bu da en gerçekçi değermiş..bir de makattan alınan değer en gerçek değermiş ama ben bebişimi rahatsız etmek istemiyorum..

Canim ben kapali oldugum icin bide uzun kollu aldim zaten mayis basinda bile ankara serin oluyor siz sicak bir sehirdeyseniz kisa kolluda kullanabilirsiniz
konyadayım canım bende hastahaneler de sıcak olur dıye dusundum.tedbir olarak bi hırka alırım olmazsa yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…