Meleklerim20
Rabbimin bana verdiği en güzel hediyesin bebeğim
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
- 18 Aralık 2011
- 685
- 684
- 208
Sağol canım moral olarak biraz daha iyiyim eşim sağolsun destek oldu Evlat rahme düştüğü andan itibaren kiymetli oluyor Rabbim evlatlarımızi bize bagislasınGelişimi iyi, inşallah bi sıkıntı yoktur, geçicidir canım benim, dualarım seninle ve yavrunla
Canımmm dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun çıkmayacak yüreğini ferah tut emi annesi bebeğimiz de üzülmesinKızlar geldik hastahane den çok yorgunum ama 3 saat uykuyla duruyorum tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın hepinizden Allah razı olsun doktor genetik mi değil mi sivi almayı önerdi bende istemedim o zaman çarşamba gel konsey baksın dedi inşallah geçici birşeydir anneme bile söylemeyi düşünmüyorum su an sizlerle dertleştım sadece bebeğim 34 cm 921 gr olmuş ben göremedim tabi iki profesör baktı bebeğe çarşamba kesin öğreneceğiz dualarınızı eksik etmeyin
Hırka mutlaka al canım. Şalda al. Hatta uzun hırka olsun sabahlık yoksa. Çok lazım oluyor. Yataktan kalkıp yürüyecekken, mutlaka ihtiyaç duyarsın.konyadayım canım bende hastahaneler de sıcak olur dıye dusundum.tedbir olarak bi hırka alırım olmazsa yanıma
canım bende konyadayım hangi hastane ve doltora gidiyosunkonyadayım canım bende hastahaneler de sıcak olur dıye dusundum.tedbir olarak bi hırka alırım olmazsa yanıma
İnşallah canım büyüklüğünü bilmiyorum su an karnından sıvı alınmasını ister misin yüzde bir de olsa düşük ihtimali var ddi bende istemedim ne olursa olsun ölümden başka herşeye çare var dualarınızı eksik etmeyin bu aralar ihtiyacım varRabbimin izniyle o delik zamanla kapanir insaAllah kalbini ferah tut ben hic artik doktorun dedigi seyi aklima getirmiyorum Rabbim ne nasip ettiyse onu gorecez Allah yar ve yarsimcimiz olsun uzme kendini dua et yasin oku
Maşallh canım prensese nede gusel toparlamış ...senıde miniğinide cooook optükKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Hepsi de çok güzel Güle güle kullanın :)
Gözünaydin seninde canım. Cok sevindim herseyin yolunda olmasına. Darısı bize insssağol canım benimmm
Maşallah canım nasıl baktın peki ne yedin içtinMaşallh canım prensese nede gusel toparlamış ...senıde miniğinide cooook optük
1 70 canım evet senle aynı tarihlerimizSnnle hemen hemen aynı gıdıyoruz canım bende 64 le basladım sımdı 70 mısım boyun kac bnm 163
Ne olacak isimsiz kalacaklar canım bu gidisleya mınnak yaa ne olcak boyle :)
Öğlene doğru biter canım.Kızlar perşembe şeker yüklemesi var ne kadar sürüyor doktor 9 da hastanede ol randevu saatini ona göre seç dedi 9 30 aldım iyi mi sizce
selcukluda hikmet karabacağa gidiyordum.medicana metin çapara geçtim canım .sen?canım bende konyadayım hangi hastane ve doltora gidiyosun
Bebek bence:)sanırım bugun oynamaya basladı ınsallah dogru hıssedıyorumdur ıcımde 2 saate yakın balon patlıyor sankı ewet ben normalde cok hareketlıyım ısım masa bası ama ben mumkun oldugunca hareket halındeyım normal hayatımdada hareketlerım hızlıdır, ay ınsallah hıssettıgım sey bebektır
Pek cilvesi nazlı canım hiç yüzünü göremedik daha doğru dürüst :) amin kuzum evet bi de artık iş de yok bana evde nasıl geçecek bilmiyorum. Sen çalışıyor muydun canımyerim yaa ne kadar tatli oluyodur yuzunu kapatinca, goz kirpiyor demekki annesi cilveli olucak prenses saglikla kucagimiza aliriz insallahh zaman gecmiyo sanki
Sağol canım teşekkür ederiz darısı sizin de başınıza inşallah :))toist süper anne çok sevindim :) darısı diğer randevunuza annesi
Evet canım çok şükür yetişti gnüne amiiin biz de seni öptükMaşallh canım prensese nede gusel toparlamış ...senıde miniğinide cooook optük
50 gr mı olacak yüklemenKızlar perşembe şeker yüklemesi var ne kadar sürüyor doktor 9 da hastanede ol randevu saatini ona göre seç dedi 9 30 aldım iyi mi sizce
2 snde aldın dımı cnm sendevalla canım ne zaman elimde olur dedim şehrimi sordu yarın olur şuanda kargoya teslim ediliyor dedi yarın tekrar ararım bi canım
aynen canım bende hamileliğin son zamanları ve sonrasında giyerim diye geniş alt iç çamaşırı aldım3 tane, bi tane toparlayıcı özelliği olanını aldım göğüs altına kadar uzanıyor.bi tane emzirme sutyenı bi tanede emzirme atleti aldım.Hırka mutlaka al canım. Şalda al. Hatta uzun hırka olsun sabahlık yoksa. Çok lazım oluyor. Yataktan kalkıp yürüyecekken, mutlaka ihtiyaç duyarsın.
Bende hafta sonu bebek şekeri ile birlikte, 5 tane büyük boy iç çamaşır aldım. Kullanır atarım. Tülden keseler aldım bebeğin hastane de giyeceği şeyleri ütüleyip koyacağım. Sonra Çorap aldım güzel güzel giyerim diye. Birde toparlayıcı emzirme atleti aldım. Sütyen alacaktım ama teri çekmesi için atlette lazım dedi kız. Bana da mantıklı geldi. Üst kısmı sütyen gibi olan bir emzirme atleti aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?