2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gelişimi iyi, inşallah bi sıkıntı yoktur, geçicidir canım benim, dualarım seninle ve yavrunla
Sağol canım moral olarak biraz daha iyiyim eşim sağolsun destek oldu Evlat rahme düştüğü andan itibaren kiymetli oluyor Rabbim evlatlarımızi bize bagislasın

Canımmm dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun çıkmayacak yüreğini ferah tut emi annesi bebeğimiz de üzülmesin

konyadayım canım bende hastahaneler de sıcak olur dıye dusundum.tedbir olarak bi hırka alırım olmazsa yanıma
Hırka mutlaka al canım. Şalda al. Hatta uzun hırka olsun sabahlık yoksa. Çok lazım oluyor. Yataktan kalkıp yürüyecekken, mutlaka ihtiyaç duyarsın.

Bende hafta sonu bebek şekeri ile birlikte, 5 tane büyük boy iç çamaşır aldım. Kullanır atarım. Tülden keseler aldım bebeğin hastane de giyeceği şeyleri ütüleyip koyacağım. Sonra Çorap aldım güzel güzel giyerim diye. Birde toparlayıcı emzirme atleti aldım. Sütyen alacaktım ama teri çekmesi için atlette lazım dedi kız. Bana da mantıklı geldi. Üst kısmı sütyen gibi olan bir emzirme atleti aldım.

Rabbimin izniyle o delik zamanla kapanir insaAllah kalbini ferah tut ben hic artik doktorun dedigi seyi aklima getirmiyorum Rabbim ne nasip ettiyse onu gorecez Allah yar ve yarsimcimiz olsun uzme kendini dua et yasin oku
İnşallah canım büyüklüğünü bilmiyorum su an karnından sıvı alınmasını ister misin yüzde bir de olsa düşük ihtimali var ddi bende istemedim ne olursa olsun ölümden başka herşeye çare var dualarınızı eksik etmeyin bu aralar ihtiyacım var

Maşallh canım prensese nede gusel toparlamış ...senıde miniğinide cooook optük

Kızlar perşembe şeker yüklemesi var ne kadar sürüyor doktor 9 da hastanede ol randevu saatini ona göre seç dedi 9 30 aldım iyi mi sizce

ya mınnak yaa ne olcak boyle :)
Ne olacak isimsiz kalacaklar canım bu gidisle ben tosun paşam yada Gürbüz paşa diye seviyorum artık. alparslan büyüyünce güzel ama ben bebege yakistiramadim pek. Benm eşim de göktürk e taktı bu ara. Ama ben ya Kerem ya Göktuğ koyacağım artk ikisinden sececegz galiba.

Kızlar bildiğimiz gibi aslinda yeni Doğan bebek 40'kı cikmadan evden çıkarılmaz
Ama benim çok yakın bırım evlenıyor.. 2 haftalik ıken çocuğu götürsem nasıl olur( of ya ne yapacagimi şaşırdım şimdiden sitres oldum..

Bir fiki olan varsa akıl versin lütfen

Bebek bence:)

yerim yaa ne kadar tatli oluyodur yuzunu kapatinca, goz kirpiyor demekki annesi cilveli olucak prenses saglikla kucagimiza aliriz insallahh zaman gecmiyo sanki
Pek cilvesi nazlı canım hiç yüzünü göremedik daha doğru dürüst :) amin kuzum evet bi de artık iş de yok bana evde nasıl geçecek bilmiyorum. Sen çalışıyor muydun canım

toist süper anne çok sevindim :) darısı diğer randevunuza annesi
Sağol canım teşekkür ederiz darısı sizin de başınıza inşallah :))

Maşallh canım prensese nede gusel toparlamış ...senıde miniğinide cooook optük
Evet canım çok şükür yetişti gnüne amiiin biz de seni öptük

Kızlar perşembe şeker yüklemesi var ne kadar sürüyor doktor 9 da hastanede ol randevu saatini ona göre seç dedi 9 30 aldım iyi mi sizce
50 gr mı olacak yüklemen
Öyleyse 1 saatte bitiyor işin bir kez içmeden önce kan alıyorlar bir kez içtikten bir saat sonra. Okadar. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)

aynen canım bende hamileliğin son zamanları ve sonrasında giyerim diye geniş alt iç çamaşırı aldım3 tane, bi tane toparlayıcı özelliği olanını aldım göğüs altına kadar uzanıyor.bi tane emzirme sutyenı bi tanede emzirme atleti aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…