2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

senin maşALLAH hiç eksiğin kalmadı canım :)

Canım emzirme atleti ben de alacağım alttan citcitli olanlardan. Onlar biraz dar oluyo sanki korse gibi lastikli oluyo dimi. Beden nasil alsam acaba l mi alsam xl mi rahat olsun fazla sıkmasin istiyorum ama. Sen ne aldin bedeni.

Bilmiyorum ki ne kadar olacağını neyse bakalım Sağol canım

Kızlar kasılma nasıl oluyor. Sanki rahmimin olduğu yerde içerden itiliyormus gibi bir d olgunluk oluyor normal mi
Bende de oluyor canım yaa en son 2 hafta önce gitmiştim kontrole o zaman sordum ki o günlerde daha fazlaydı doktor normal dedi, ultrasondan rahim ağzını ölçtü bi sıkıntı yok dedi, artık yalancı kasilmalar başlayacakmış

Canım hepsi ne kadar güzel maşallah eksikleri bitmiş nerdeyse hepsini hayırlısıyla kullan inşallah :)

CANIM BİZDE ONU DÜŞÜNDÜK BAYA AMAAAA ŞİMDİ TAŞIMA HAZNESİ 360 DERECE DÖNEBİLENLERİ GÖRDÜ EŞİM, ONU TUTTURDU ALALIM DİYE

Biz de aynı durumu yaşadık eşim onu gördü hiç Aklımızda bile yoktu sonra ne baktıysak yok illa onu alalım dedi ben de kıramadım :)

Çok güzeller güle güle kullan. Yaptıklarında çok güzel becerikli anne :)

Kizlar cicislerimiz bunlar bikac eksigimiz kaldi o kadar
Ohhhh mayıs annelerinin eksikleri bitiyor yaşasııın hepsi çok güzel güle kullanın canım

Farklı bir his olduğu için korktum bir an canım ama normalse sıkıntı değil can yakıcı birsey değil. . Bu da güzel canım iyi yanından bak bebislerimize kavusmamiza az zaman kaldı :)

Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmı
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmışım. Bu hafta belim koptu. Neredeyse bayılacaktım. Benki canım hiç tatlı değildir. Artık 1 saatten fazla gezemiyorum.

Maşallah maşallah herkese eksiklerinizi tamamlamissiniz benim daha cook eksiğim var umarım yetistirirm ;:)

canım öyle bir kural mı var, o hasta olmasın veya dışarıdan mikrop kapsın diye söylenen bişey, bebek gürültülü ortamdan dolayı rahatsız olabilir ama evden çıkarılmaz diye bişey yok

Kesnlkle en iyisini yapmışsın. Doktorda söyledi bugün saatlerce ayakta kalmamız doğru değil. Bir saat bak otur bak da olmuyor mecbur yoruluyorsun dikkat etmek lazım. Benim de çok eksiğim kalmadı ama kalanlar gözümde büyüyor

Canım emzirme atleti ben de alacağım alttan citcitli olanlardan. Onlar biraz dar oluyo sanki korse gibi lastikli oluyo dimi. Beden nasil alsam acaba l mi alsam xl mi rahat olsun fazla sıkmasin istiyorum ama. Sen ne aldin bedeni.
Evet cnm biraz dar ama korse gibi degil.hafif dar.alttan citli degil benim oyle alacaksan xl alabilirsin alt kisimlar sikmasin.benimki large.normal dogm dusunuyorsan cit citli alma ama alttan takamazsin

Besiginiz cok guzelmis gule gule kullanin xanim fiyati ne kadardi acaba bide boyutu:)

Besiginiz cok guzelmis gule gule kullanin xanim fiyati ne kadardi acaba bide boyutu:)
Teşeklürler canım hayırlısıyla kullanmak da nasip olsun. Bunun yanına yarım bir dolap da yaptırdık 1150 ye geldi. Beşik sadece 750 800 gibi bişey sanırım. Boyutu da 70*120.

ne güzel aslında çok iyi yaptın son zamanda hepsini sıkıştırmak insanı yoruyo birde iyice ağırlaşıyoruz..bende bua yın sonunda başlıcam inşALLAH ufak tefek şeyler aldım yine ama yine de çok şey var

canım öyle bir kural mı var, o hasta olmasın veya dışarıdan mikrop kapsın diye söylenen bişey, bebek gürültülü ortamdan dolayı rahatsız olabilir ama evden çıkarılmaz diye bişey yok
Hımm cidden aslinda nedenını hiç bilmiyordum, dedıgın mantıklı ve inşallah bir şey olmaz artık. Ama Dediğin gibi o aşırı gürültü biraz sıkıntı olcak

MasaAllah tosune olmus annesi

Merhaba bizde de aynı durum var. O Dediğiniz şey evet mikrop kapmasın diye. Ama zaten hastane kontrollerimiz oluyor maalesef evden çıkaracaksınız en az 2 kere :)
Ben yarım saat uğrayıp döneceğim çok Gürültülü değilse ortam siz de öyle yapabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…