Hırka mutlaka al canım. Şalda al. Hatta uzun hırka olsun sabahlık yoksa. Çok lazım oluyor. Yataktan kalkıp yürüyecekken, mutlaka ihtiyaç duyarsın.
Bende hafta sonu bebek şekeri ile birlikte, 5 tane büyük boy iç çamaşır aldım. Kullanır atarım. Tülden keseler aldım bebeğin hastane de giyeceği şeyleri ütüleyip koyacağım. Sonra Çorap aldım güzel güzel giyerim diye. Birde toparlayıcı emzirme atleti aldım. Sütyen alacaktım ama teri çekmesi için atlette lazım dedi kız. Bana da mantıklı geldi. Üst kısmı sütyen gibi olan bir emzirme atleti aldım.
Canım emzirme atleti ben de alacağım alttan citcitli olanlardan. Onlar biraz dar oluyo sanki korse gibi lastikli oluyo dimi. Beden nasil alsam acaba l mi alsam xl mi rahat olsun fazla sıkmasin istiyorum ama. Sen ne aldin bedeni.aynen canım bende hamileliğin son zamanları ve sonrasında giyerim diye geniş alt iç çamaşırı aldım3 tane, bi tane toparlayıcı özelliği olanını aldım göğüs altına kadar uzanıyor.bi tane emzirme sutyenı bi tanede emzirme atleti aldım.
Ben de sizinle aynı sayılırım 1.66 boy 63 le bsşkadım şimdi 70 kgSnnle hemen hemen aynı gıdıyoruz canım bende 64 le basladım sımdı 70 mısım boyun kac bnm 163
Bilmiyorum ki ne kadar olacağını neyse bakalım Sağol canımPek cilvesi nazlı canım hiç yüzünü göremedik daha doğru dürüst :) amin kuzum evet bi de artık iş de yok bana evde nasıl geçecek bilmiyorum. Sen çalışıyor muydun canım
Sağol canım teşekkür ederiz darısı sizin de başınıza inşallah :))
Evet canım çok şükür yetişti gnüne amiiin biz de seni öptük
50 gr mı olacak yüklemen
Öyleyse 1 saatte bitiyor işin bir kez içmeden önce kan alıyorlar bir kez içtikten bir saat sonra. Okadar. Hayırlı haberlerle gel inşallah :)
Bende de oluyor canım yaa en son 2 hafta önce gitmiştim kontrole o zaman sordum ki o günlerde daha fazlaydı doktor normal dedi, ultrasondan rahim ağzını ölçtü bi sıkıntı yok dedi, artık yalancı kasilmalar başlayacakmışKızlar kasılma nasıl oluyor. Sanki rahmimin olduğu yerde içerden itiliyormus gibi bir d olgunluk oluyor normal mi
Canım hepsi ne kadar güzel maşallah eksikleri bitmiş nerdeyse hepsini hayırlısıyla kullan inşallah :)
CANIM BİZDE ONU DÜŞÜNDÜK BAYA AMAAAA ŞİMDİ TAŞIMA HAZNESİ 360 DERECE DÖNEBİLENLERİ GÖRDÜ EŞİM, ONU TUTTURDU ALALIM DİYE
Çok güzeller güle güle kullan. Yaptıklarında çok güzel becerikli anne :)fotograf cekimi için kullancgmz cubuklarımız yaptım şükür isim belli olunca bikaçtane daha yapıcam :))
Eki Görüntüle 1406983
bunlarda pazar cicilerimiz halamız almış ıslak mendilleri dedemiz
Eki Görüntüle 1406986 Eki Görüntüle 1406987 Eki Görüntüle 1406988 Eki Görüntüle 1406989
Ohhhh mayıs annelerinin eksikleri bitiyor yaşasııınKizlar cicislerimiz bunlar bikac eksigimiz kaldi o kadar
Bende de oluyor canım yaa en son 2 hafta önce gitmiştim kontrole o zaman sordum ki o günlerde daha fazlaydı doktor normal dedi, ultrasondan rahim ağzını ölçtü bi sıkıntı yok dedi, artık yalancı kasilmalar başlayacakmış
Rica ederim benimki 75 ti canım 2 saat sürdü 100 olursa 3 saat sürüyor ama sıkıntı yapma her yürlü geçiyor :)Bilmiyorum ki ne kadar olacağını neyse bakalım Sağol canım
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmısenin maşALLAH hiç eksiğin kalmadı canım :)
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmışım. Bu hafta belim koptu. Neredeyse bayılacaktım. Benki canım hiç tatlı değildir. Artık 1 saatten fazla gezemiyorum.senin maşALLAH hiç eksiğin kalmadı canım :)
Kızlar bildiğimiz gibi aslinda yeni Doğan bebek 40'kı cikmadan evden çıkarılmaz
Ama benim çok yakın bırım evlenıyor.. 2 haftalik ıken çocuğu götürsem nasıl olur( of ya ne yapacagimi şaşırdım şimdiden sitres oldum..
Bir fiki olan varsa akıl versin lütfen
Kesnlkle en iyisini yapmışsın. Doktorda söyledi bugün saatlerce ayakta kalmamız doğru değil. Bir saat bak otur bak da olmuyor mecbur yoruluyorsun dikkat etmek lazım. Benim de çok eksiğim kalmadı ama kalanlar gözümde büyüyorSadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmı
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmışım. Bu hafta belim koptu. Neredeyse bayılacaktım. Benki canım hiç tatlı değildir. Artık 1 saatten fazla gezemiyorum.
Evet cnm biraz dar ama korse gibi degil.hafif dar.alttan citli degil benim oyle alacaksan xl alabilirsin alt kisimlar sikmasin.benimki large.normal dogm dusunuyorsan cit citli alma ama alttan takamazsinCanım emzirme atleti ben de alacağım alttan citcitli olanlardan. Onlar biraz dar oluyo sanki korse gibi lastikli oluyo dimi. Beden nasil alsam acaba l mi alsam xl mi rahat olsun fazla sıkmasin istiyorum ama. Sen ne aldin bedeni.
Besiginiz cok guzelmis gule gule kullanin xanim fiyati ne kadardi acaba bide boyutu:)Ben 3 yaşına kadar kullanılabilen sallanır ahşap beşik aldım canım fotosu da bu.
Sana kalmış sallanır alıp almamak. Ama bence sallanır olması ekstra bir güzellik. Park yatak seviyor musun. Onu da çok kullanışlı diyorlar ama ben hoşlanmadığım için oda şeklinde aldım
Eki Görüntüle 1407153
Teşeklürler canım hayırlısıyla kullanmak da nasip olsun. Bunun yanına yarım bir dolap da yaptırdık 1150 ye geldi. Beşik sadece 750 800 gibi bişey sanırım. Boyutu da 70*120.Besiginiz cok guzelmis gule gule kullanin xanim fiyati ne kadardi acaba bide boyutu:)
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmı
Sadece oda kaldı canım ya. Onu da bu hafta sonu halledeceğiz. Halıyı avizeyi falan. Tamamdır. Ben biraz tez canlıyım galiba :) Ama iyiki de öyle yapmışım. Bu hafta belim koptu. Neredeyse bayılacaktım. Benki canım hiç tatlı değildir. Artık 1 saatten fazla gezemiyorum.
Hımm cidden aslinda nedenını hiç bilmiyordum, dedıgın mantıklı ve inşallah bir şey olmaz artık. Ama Dediğin gibi o aşırı gürültü biraz sıkıntı olcakcanım öyle bir kural mı var, o hasta olmasın veya dışarıdan mikrop kapsın diye söylenen bişey, bebek gürültülü ortamdan dolayı rahatsız olabilir ama evden çıkarılmaz diye bişey yok
MasaAllah tosune olmus annesiKızlar biz geldiiik :) çok iyimişiz şükür hastane çok yoğundu geç girdik kontrole bir de rapor işimiz vardı falan baya durduk ama hallettik şükür. Bebişimiz çok iyi teyzeleri biz hep geriden geliyorduk 3 4 gün doğumum 7 si görünüyordu şimdi bi hafta öne geçmişiz çok mutlu oldum. Doktor bebişe iyi bakmışsın annesi dedi. Kilomuzz tam tamına 1400 gr boy da 37 cm miş kızlar. Aman maşallah diyim çok uğraştım farkı kapatsın diye ama dr um üzülme geç döllenme diyordu hep. Demekki beni teselli için öyle demiş
Bu arada bende tam 11. Kilomdayımdoktor normal dedi. Çok demedi yani. Rabbim sağlıklarını daim etsin inşallah hepimiiznkinin. Yine kapattı yüzünü cadı hep aynı poz. Bir ay sonraya randevu verdi. Gerek yok 2 haftada bir e dedi. Herşeye baktık normal seyrediyormuş çok şükür.
Merhaba bizde de aynı durum var. O Dediğiniz şey evet mikrop kapmasın diye. Ama zaten hastane kontrollerimiz oluyor maalesef evden çıkaracaksınız en az 2 kere :)Kızlar bildiğimiz gibi aslinda yeni Doğan bebek 40'kı cikmadan evden çıkarılmaz
Ama benim çok yakın bırım evlenıyor.. 2 haftalik ıken çocuğu götürsem nasıl olur( of ya ne yapacagimi şaşırdım şimdiden sitres oldum..
Bir fiki olan varsa akıl versin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?