2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Minnak senin eltin mi senden sonra hamile kalmıştı burda birini öle olmuştu ya öle hatırlıyorum

Bu arada iki isim de çok beğendiğim isimler biz bebişe eymen diyoruz

Canım Allah yardım eder merak etme en güzel günlerini kafaya takarak geçirme bir şekilde birşeyleri hallederiz allahın izni içini sıkan herşey feraha ersin

Kimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlara
Şu an acaip kızdım diğer yazdıklarını okudum o görümcene benim gibi hizmet etme ruhu olmayan biri ve lafını sakınmayan biri lazım elime düşse varya neyse benmde görümcem var hattaha bende büyük ve hamile inan evleneli 8 ay p ise evleneli 1 5 sene oldu ne ben ne o bana geldi istanbulun iki ucunda oturuyoruz evlendim zaten hamşle kaldım kayınvalide 2 haftada bir görüyorum açıkçası hiçte öle iş miş kendi evimde de yapmıyorum annem geliyor

Yahu delisimisin sen bu ne dğiüncesizlik ona o kahvaltıya hazırlama sen hamilesin abla ben yapayım demesi lazım

Yazıyı görünce çok şükür dedim oh çok sevindim maşallah subanallah

canim o portakal gibi olan meyveye de hurma diyoruz da biz o baska bir agactan buyuyor. onu demek istedim. resimdekini diyorsun di mi? onun agacindan bizim bahcede vardi, Turkiye'de falan da yetisiyor baya. hatta bazi yerlerde medine hurmasiyla karistirmamak icin cennet elmasi derler ona:)

Eklentiler

• ft232a_1.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 100
Ah canım ya seni çok iyi anlıyorum Haklısın inan bizde şükür borçsuz evlendik allah razı olsun annem ev verdi şükür kira ödemiyoruz beniö eşim kendi ailesinden hiç birşey istemedi ama benim ailem yapıyor die ben istedim ve yaptırdım hoş ben neden istedim kendi oğlu aldığı beyaz eşya ve tv başka masraf etmedi diğer herşeyi ki benim eşim Evlenirken 1 yıldır çalışıyordu ama şükür herşeyi hallettik

Şimdi bazen diyorum işe gitmiyorum rapor alıyorum ya bazen çıksam mı dönüşte diyorum şartlarım iyi ama hayat evde daha huzurlu

Diyorum herşey Para değil ama sonra bakıyorum hiç zora gelmemişim zoru bilmiyorum ki

O yüzden inşallah allah yüzümüze güler ve bizi kimseye muhtaç etmez bebişlerimizin herşeyi olur

Ah hayatim bebde lafini esirgemeyen biriydim ama yapamiyorum soyleyemiyorum artik

Ayy amin canım benim Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi. Senin ailen ne güzel canım ellerinde varmış vermiş düşünmüş sağolsun. Benim eşimin ailesi de istese hemen yaparlar ama daha bsylerini görmedim bebegin bi eksigi varmı diye bile sormadilar.Zamanı gelince olur diyolar anca. Diger ogullarna fazlasyla yaptılar benimkini sessiz buldular heralde :) yine de çok mutluyum dediğim gibi kimseyle kiyaslamiyorm kendimi kimseyi kiskanmiyorum evimde huzurluyum kimseye de muhtaç değilim bu bana yeter. Sükrediyorum hep.

Minnak senin eltin mi senden sonra hamile kalmıştı burda birini öle olmuştu ya öle hatırlıyorum

Bu arada iki isim de çok beğendiğim isimler biz bebişe eymen diyoruz
Evet canım benm eltimdi o yine de günahıni almayim kazayla oldu diyomus herkese ama ne bileyim benden iki ay sonra oldu. Kızı olsaydi hava atacakti :) iyiki uzagim ondan. Eymen ismi de çok güzel canım anlami da güzel hem

Canım biz herşey hemen olsun deriz ama işte aileler ne diyim ki evlat ayrımı belki yapmıyorlardır ama millet istiyor İşte bizler istemeyiruz olsun kendi yağımız ile kavruluyoruz bin şükür

Evet canım benm eltimdi o yine de günahıni almayim kazayla oldu diyomus herkese ama ne bileyim benden iki ay sonra oldu. Kızı olsaydi hava atacakti :) iyiki uzagim ondan. Eymen ismi de çok güzel canım anlami da güzel hem
Evet eymenin anlamı çok güzel

Gördüm onunda 2, oğlu oluyormuş hayırlısı olsun benmde görümcem işe 2,5 ay var aramızda aileye bebek haberleri getirdim bizle beraber kuzeni evlenmiŞti onun da eşi hamileymiş bol bereketli sene

Ayyy Minnak allahtan sana uzaklar he hiç gerek yok eltinin yakın olanına

Basın sağolsun canm benm. Inşallah oğlunu sağlıklca kucağına al. hepimiz saglklca alalım inşallah kucağmza. 34. Hafta bir de. Hayatta hicbsyin garantisi yok.üç dört hafta sonra kucagina alacagini düşünürken,onca sey aldik ettik içlerinde bebegimizi hayal ettik. Sonra o boşluğu düşünemiyorum seni çok iyi anlıyorum. Allahim kimseye yaşatmasın.

Evet canim bence de :-D sizin aileye de bayagi bebis geliyomus maşallah.

Evet canım bu. Biz de buna hurma diyoruz doğru diyorsun. Bu çok faydalıymış keşke yesem ama ben bikere yedim sadece.

Hehe güccük kafalarıni severim onlarınnn baby face olsunlar kız iyi olur minyon.
Güccüüük he :):) aynen tatlım face leri güzel olsun inşallah bizim babamızın da Kafası güncük. Bir de çıkışı kolay olur belki

Sonunda hastane cikisina karar verdim:) bunu aldim.Eki Görüntüle 1411128
Çok güzel, benim de seçeneklerim arasındaydı :) güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…