Minnak senin eltin mi senden sonra hamile kalmıştı burda birini öle olmuştu ya öle hatırlıyorumKız ben görümceler iyi olur eltiler fena olur diye biliyodum. :) canm o onun dusuncesizlgi sonuçta sen hamilesin hem sende kalıyo hem yardm etmiyo hc bsye ne kadar ayip sen ona hizmet etmek zorunda mısın bu halinle. Eşinle konus canm en iyisi gelmesin kalmasin. en iyisi eşinin konuşması ona anlat durumu
Canım Allah yardım eder merak etme en güzel günlerini kafaya takarak geçirme bir şekilde birşeyleri hallederiz allahın izni içini sıkan herşey feraha ersinof of kızlar cok sıkılıyorum bugun ya. bıraz maddı sıkıntılarda var ondanmıdır nedır. okuyorum okuyorum yazdıklarınızı cevap bıle veremıyorum.ıcım sıkıldı ya.umutsuzlaştım.hevesım kaçtı. bebegıme ılerde alıcaklarıma bakardım ınternetten ona bıle hevesım kaçtı.maddiyattan oluo sanırım hayaller kurarak mutlu mutlu,kafaya baska bısey takmadan sadece bebegımı dusunerek bı hamılelık gecırcem sanıyordum da olmuomus demekkı
Şu an acaip kızdım diğer yazdıklarını okudum o görümcene benim gibi hizmet etme ruhu olmayan biri ve lafını sakınmayan biri lazım elime düşse varya neyse benmde görümcem var hattaha bende büyük ve hamile inan evleneli 8 ay p ise evleneli 1 5 sene oldu ne ben ne o bana geldi istanbulun iki ucunda oturuyoruz evlendim zaten hamşle kaldım kayınvalide 2 haftada bir görüyorum açıkçası hiçte öle iş miş kendi evimde de yapmıyorum annem geliyorKimse demiyo bu kiz hamile diye dusnmuyo kimse iyice agarlastik zaten bel sirt agrilari derken hemen sinirleniyorum artik dayanamiyorum katlanamiyorum bu tawirlara
Yazıyı görünce çok şükür dedim oh çok sevindim maşallah subanallahKizlar bugun ayrintili usg ye girdik ve doktor hersey gayet guzel hicbir sorun goremiyorum dedibebisimiz biraz iri galiba dedi 29+4 gorunuyoruz boy ve kilo soylemedi dualariniz icin cok sagolun Allah hepinizden razi olsun bebisimin pozisyonu cok degiskenmis donup duruyor dedi doktor
canim o portakal gibi olan meyveye de hurma diyoruz da biz o baska bir agactan buyuyor. onu demek istedim. resimdekini diyorsun di mi? onun agacindan bizim bahcede vardi, Turkiye'de falan da yetisiyor baya. hatta bazi yerlerde medine hurmasiyla karistirmamak icin cennet elmasi derler ona:)Canım Medine hurması kahverengi olan erken Doğumu tetikliyor. Onu 36. Haftadan önce yememek lazım.
Bir de bunun meyvesi var turuncu renkte portakal büyüklüğünde. O bol folik asit içeriyor hamilelikte çok faydalı. Yenilebilir sakıncası yok yani.
Ah canım ya seni çok iyi anlıyorum Haklısın inan bizde şükür borçsuz evlendik allah razı olsun annem ev verdi şükür kira ödemiyoruz beniö eşim kendi ailesinden hiç birşey istemedi ama benim ailem yapıyor die ben istedim ve yaptırdım hoş ben neden istedim kendi oğlu aldığı beyaz eşya ve tv başka masraf etmedi diğer herşeyi ki benim eşim Evlenirken 1 yıldır çalışıyordu ama şükür herşeyi hallettikBiz de tek maaşla ucu ucuna geciniyoruz Üstelik çoluk çocuk olmadığı halde. Inşallah çocuk olunca da Allah onun rizkini verir. Ben de bebeğime oda yapmak isterdim en çok ama ne yerimiz var oda olarak ne de maddi durumumuz. Eşimin ailesi varlıklı diğer ogullarina ev araba yaptılar bize gelince bisey yok. Zamani gelince size de yapacağız diyolar zamani ne zaman gelecekse. Diger kardesleri istiyo agziyla adam da yapiyo benm eşim de çok gururlu kimseden bsy istemez. Enayi olarak görüyolar heralde bunu. Çok şükür bi düğün esya mesya yaptılar borcsuz geldik evimize. Arabamizn borcu var biraz. Ben de her ay bi kısmını almaya çalıştım içimde kalan seyler de oldu ama hiç umursamiyorum çok şükür çok mutluyum gerekirse ayni kiyafeti yıkar yıkar giydiririm kimseyle kiyaslamiyorm kendimi. Bi hasta oluyoruz yada bebegmzle ilgili olumsuz bsy duyuyorz o zaman aklimza hiç bsy geliyo mu. En önemlisi sağlık. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin de gerisini hiç düşünmüyorum. Ayy ben de ne cok konuşuyorum.
Hehe güccük kafalarıni severim onlarınnn baby face olsunlar kız iyi olur minyon.Benim Minnak Sevgilim minnak benimkinin de baş Çevresi bpd si yani, baya geriden geliyor. Bizimkilerin Kafası küçük olacak galiba
Ah hayatim bebde lafini esirgemeyen biriydim ama yapamiyorum soyleyemiyorum artikŞu an acaip kızdım diğer yazdıklarını okudum o görümcene benim gibi hizmet etme ruhu olmayan biri ve lafını sakınmayan biri lazım elime düşse varya neyse benmde görümcem var hattaha bende büyük ve hamile inan evleneli 8 ay p ise evleneli 1 5 sene oldu ne ben ne o bana geldi istanbulun iki ucunda oturuyoruz evlendim zaten hamşle kaldım kayınvalide 2 haftada bir görüyorum açıkçası hiçte öle iş miş kendi evimde de yapmıyorum annem geliyor
Yahu delisimisin sen bu ne dğiüncesizlik ona o kahvaltıya hazırlama sen hamilesin abla ben yapayım demesi lazım
Ayy amin canım benim Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi. Senin ailen ne güzel canım ellerinde varmış vermiş düşünmüş sağolsun. Benim eşimin ailesi de istese hemen yaparlar ama daha bsylerini görmedim bebegin bi eksigi varmı diye bile sormadilar.Zamanı gelince olur diyolar anca. Diger ogullarna fazlasyla yaptılar benimkini sessiz buldular heralde :) yine de çok mutluyum dediğim gibi kimseyle kiyaslamiyorm kendimi kimseyi kiskanmiyorum evimde huzurluyum kimseye de muhtaç değilim bu bana yeter. Sükrediyorum hep.Ah canım ya seni çok iyi anlıyorum Haklısın inan bizde şükür borçsuz evlendik allah razı olsun annem ev verdi şükür kira ödemiyoruz beniö eşim kendi ailesinden hiç birşey istemedi ama benim ailem yapıyor die ben istedim ve yaptırdım hoş ben neden istedim kendi oğlu aldığı beyaz eşya ve tv başka masraf etmedi diğer herşeyi ki benim eşim Evlenirken 1 yıldır çalışıyordu ama şükür herşeyi hallettik
Şimdi bazen diyorum işe gitmiyorum rapor alıyorum ya bazen çıksam mı dönüşte diyorum şartlarım iyi ama hayat evde daha huzurlu
Diyorum herşey Para değil ama sonra bakıyorum hiç zora gelmemişim zoru bilmiyorum ki
O yüzden inşallah allah yüzümüze güler ve bizi kimseye muhtaç etmez bebişlerimizin herşeyi olur
Allah razi olsun hepinizden dualarinizla vesile olduYazıyı görünce çok şükür dedim oh çok sevindim maşallah subanallah
Evet canım benm eltimdi oMinnak senin eltin mi senden sonra hamile kalmıştı burda birini öle olmuştu ya öle hatırlıyorum
Bu arada iki isim de çok beğendiğim isimler biz bebişe eymen diyoruz
Canım biz herşey hemen olsun deriz ama işte aileler ne diyim ki evlat ayrımı belki yapmıyorlardır ama millet istiyor İşte bizler istemeyiruz olsun kendi yağımız ile kavruluyoruz bin şükürAyy amin canım benim Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi. Senin ailen ne güzel canım ellerinde varmış vermiş düşünmüş sağolsun. Benim eşimin ailesi de istese hemen yaparlar ama daha bsylerini görmedim bebegin bi eksigi varmı diye bile sormadilar.Zamanı gelince olur diyolar anca. Diger ogullarna fazlasyla yaptılar benimkini sessiz buldular heralde :) yine de çok mutluyum dediğim gibi kimseyle kiyaslamiyorm kendimi kimseyi kiskanmiyorum evimde huzurluyum kimseye de muhtaç değilim bu bana yeter. Sükrediyorum hep.
Evet eymenin anlamı çok güzelEvet canım benm eltimdi oyine de günahıni almayim kazayla oldu diyomus herkese ama ne bileyim benden iki ay sonra oldu. Kızı olsaydi hava atacakti :) iyiki uzagim ondan. Eymen ismi de çok güzel canım anlami da güzel hem
Diyeceksin ki öğrensin eğer söylemezsen sen üzülürsün tatlı dilinle güzelce önce eşime izah et sonra kardeşine anlatAh hayatim bebde lafini esirgemeyen biriydim ama yapamiyorum soyleyemiyorum artik
Basın sağolsun canm benm. Inşallah oğlunu sağlıklca kucağına al. hepimiz saglklca alalım inşallah kucağmza. 34. Hafta bir de. Hayatta hicbsyin garantisi yok.üç dört hafta sonra kucagina alacagini düşünürken,onca sey aldik ettik içlerinde bebegimizi hayal ettik. Sonra o boşluğu düşünemiyorum seni çok iyi anlıyorum. Allahim kimseye yaşatmasın.@deryaizm canım arkadaşım benim kızıma dünyaları alacak param vardı ona her türlü maddi imkanı sağlayacak durumum vardı ama kızım dünyayı versen istemem dedi melek oldu. şimdi diyorum ki keşke bi tarafıma geçirecek donum dahi olmasaydı da kızım olsaydı diyorum. her şeyini almıştım tek eksik kızımdı ve hep eksik kalacak şimdi. çok sevdiğim bi ecnebi atasözü vardır "Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona gelecek planlarından bahset" der. Rabbim kuzucuğun gelince sana ne kapılar açacak bilemezsin ki bakalım O senin için neler planlıyor. gelecek için kaygılanıp üzülme.
Kızım gidince işimi bıraktım bir çok imkanımı kaybettim şimdi eşimin maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz hep diyorum ki en hayırlısından oğluşum olsun başka bişey istemem. sen de olumlu düşün olur mu kendini de bebişini de üzme.
Pek süslü birşey buSonunda hastane cikisina karar verdim:) bunu aldim.Eki Görüntüle 1411128
Evet canim bence de :-D sizin aileye de bayagi bebis geliyomus maşallah.Evet eymenin anlamı çok güzel
Gördüm onunda 2, oğlu oluyormuş hayırlısı olsun benmde görümcem işe 2,5 ay var aramızda aileye bebek haberleri getirdim bizle beraber kuzeni evlenmiŞti onun da eşi hamileymiş bol bereketli sene
Ayyy Minnak allahtan sana uzaklar he hiç gerek yok eltinin yakın olanına
Evet canım bu. Biz de buna hurma diyoruz doğru diyorsun. Bu çok faydalıymış keşke yesem ama ben bikere yedim sadece.canim o portakal gibi olan meyveye de hurma diyoruz da biz o baska bir agactan buyuyor. onu demek istedim. resimdekini diyorsun di mi? onun agacindan bizim bahcede vardi, Turkiye'de falan da yetisiyor baya. hatta bazi yerlerde medine hurmasiyla karistirmamak icin cennet elmasi derler ona:)
Güccüüük he :):) aynen tatlım face leri güzel olsun inşallah bizim babamızın da Kafası güncük. Bir de çıkışı kolay olur belkiHehe güccük kafalarıni severim onlarınnn baby face olsunlar kız iyi olur minyon.
Çok güzel, benim de seçeneklerim arasındaydı :) güle güle kullan inşallahSonunda hastane cikisina karar verdim:) bunu aldim.Eki Görüntüle 1411128
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?