Insalah canım inşallah güzel haberlerle Geliriz ögun bi ay oldu burnumda tutuyoBende gorecegim 14 subatta oglumu. Insallah buyumustur.
Canim benim gercekten saglikli olsunda bir caput yeter. Hic bsye gerek yok. Onun mis kokusu alacak burnum, gul yuzunu gorecek gozum bakacak sagligim olsun yeter. 14 subatta gercek asklqrla bulusucaz hayirlisiyla.
Saol canım benımYani daha küçücük bebeği çok erken onun için de bence. Neyse Allah iyi etsin de uzak etsin senden. O kıyaslama yapan insanlarla yakın olmak çok zor Allahtan sen uzaksın.
Ayyy inşallah canım keşke olsa bir kız bir erkek çok güzel. :):) Ama önce sağlık nasip etsin. Çok zor sağlıksız bir bebek.
Deryacım seninki kesin hormonlardan. Baksana okul taksidini bile düşünüp evham yapmışsın. Kuzum ozamana küm öle kim kala. Bizim bebeklerimiz sağlıkla doğsun da. Gerisi Allah Kerim. Böyle arada oluyor hormonsal. Sen bebişinle konuş belki az olacak bişeyleri ama senin sevgin sonsuz olacak. O çok şanslı bir bebek. Çok istendi çok beklendi. Istenmeden doğan, şiddet uygulanan aç pis bırakılan camiye yetiştirme yurduna bırakılan nice bebek var. Sen onu bir saniye bile bırakmayacaksın. Hep onu çok seven koruyan bir annesi olacak. Onun için en büyük Lütuf bu emin ol.
Tesekkurler canim.seninle paralel seyler begeniyoruz zaten:)Evet canım bu. Biz de buna hurma diyoruz doğru diyorsun. Bu çok faydalıymış keşke yesem ama ben bikere yedim sadece.
Güccüüük he :):) aynen tatlım face leri güzel olsun inşallah bizim babamızın da Kafası güncük. Bir de çıkışı kolay olur belki
Çok güzel, benim de seçeneklerim arasındaydı :) güle güle kullan inşallah
Evet canım bu. Biz de buna hurma diyoruz doğru diyorsun. Bu çok faydalıymış keşke yesem ama ben bikere yedim sadece.
Güccüüük he :):) aynen tatlım face leri güzel olsun inşallah bizim babamızın da Kafası güncük. Bir de çıkışı kolay olur belki
Çok güzel, benim de seçeneklerim arasındaydı :) güle güle kullan inşallah[/QUOTE
demek babasina benzeyecekcanım ben onu hiç düşünmemiştim sahiden çıkışı da kolay olurrr hadi insss
Saol canim:))Pek süslü birşey buçok güzelmiş güzel günlerde giydir canım
Inşallah canim doğru soyluyosunCanım Allah yardım eder merak etme en güzel günlerini kafaya takarak geçirme bir şekilde birşeyleri hallederiz allahın izni içini sıkan herşey feraha ersin
Saol canım aynen bizde Düğün yaptık kendimiz borç üstüne borç tam toparlioZ gene bişey oluo napalım vardır bi hayır.saol canım benim@asikiz2020 E elf21 kizlar cok sevindim masallah size ve bebislere, guzel haberlerle gelmissiniz..dilek2912 canim ne kadar rahatmis oyle gorumcen, hadi seni dusunmuyor da yegenini de mi dusunmuyor olacak is degil. Cok kizarim boyle seylere, esinle konus bence konussun kardesiyle, artik kendimizi yormamamiz gerekiyor Allah korusun hic birimiz erken dogum olsun istemeyiz dimi? Anlat bunlari esine guzel bir dille kirmadan konussun bence
deryaizm kuzum maddi sıkıntılardan bahsetmissin, herkeste var ayni sorun emin ol, biz de bebislerimize elimizden geldigince yetismeye calisiyoruz ama bazen biseylerden kısmak zorundayiz hayatin kurali bu.. Saglikli mutlu huzurlu olalim da gerisi bos, bak bizde esimin de benim de anne baba ayri, biz dugunumuzu kimsenin bes kurus yardimi olmadan yaptik esyalarimizi da oyle aldik. Ayrica bir de araba borcumuz var, hepsini birden odeyip bir de bebis hazirliklari yapiyoruz bazen ben de bunaliyorum maddi sıkıntılardan ama arkadaslarin da dedigi gibi hic onemli degil yeter ki saglikli olsunlar gerisi hic onemli degil takma kafana oldu mu bebisini de uzme annesi
Aynen oyle sekerim tam toparliycaz diyoruz o ay bisey cikiyo ve yine ayni, kimseden yardim almamak icin de bi cok seyden eksik kaliyoruz sıkıyoruz kendimizi ama hamdolsun Allahim yardim etsin insallah hepimize bebislerimiz kismetleriyle gelicek insallah hayatimSaol canım aynen bizde Düğün yaptık kendimiz borç üstüne borç taseydenrlioZ gene bişey oluo napalım vardır bi hayır.saol canım benim
Canim benim cok zor seyler yasamissin Rabbim bir daha yasatmasin. Hepimiz saglicakla alalim meleklerimizi kucagimiza insallah.. Basin sagolsun tatlim...deryaizm canım arkadaşım benim kızıma dünyaları alacak param vardı ona her türlü maddi imkanı sağlayacak durumum vardı ama kızım dünyayı versen istemem dedi melek oldu. şimdi diyorum ki keşke bi tarafıma geçirecek donum dahi olmasaydı da kızım olsaydı diyorum. her şeyini almıştım tek eksik kızımdı ve hep eksik kalacak şimdi. çok sevdiğim bi ecnebi atasözü vardır "Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona gelecek planlarından bahset" der. Rabbim kuzucuğun gelince sana ne kapılar açacak bilemezsin ki bakalım O senin için neler planlıyor. gelecek için kaygılanıp üzülme.
Kızım gidince işimi bıraktım bir çok imkanımı kaybettim şimdi eşimin maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz hep diyorum ki en hayırlısından oğluşum olsun başka bişey istemem. sen de olumlu düşün olur mu kendini de bebişini de üzme.
Çok güzelmiş bunlarda mı lokum servisi yapacaksın. Ben de düşüneyim bunlardan. Nereden aldın canım?Eki Görüntüle 1411147 Eki Görüntüle 1411155 Eki Görüntüle 1411160 Seker agacimiz seker susleri birde kalip ve kurdanlarda lokum icin aldim
Maşallah canım çok güzel olmuş o yapostiricinin adı ne bir de fotoğrafı varsa ekler misin :)bence yapabilirsin silikonla yapıştır veya dik bende bugün oğluma yaptım ama benimki ütüyle yapışan cinsten çokda kolay oldu 25 tl ye mal oldu herşeyiyleEki Görüntüle 1410987
Hepsi çok güzel canım pembiklerEki Görüntüle 1411147 Eki Görüntüle 1411155 Eki Görüntüle 1411160 Seker agacimiz seker susleri birde kalip ve kurdanlarda lokum icin aldim
Hayırlısıyla gelir tatlım 2 gün kaldı14 subat gelse de biz de gorsek artik asklarimiziiiii, cok ozledim ben yaaa
Ben hastane icin haciseriften bebek cikolatasi alicam canim lokumuda ev icin dusundum lohusa serbetinin taninda cikolata ve lokum.eminonunden aldim bunlari. pasta malzemesi satan yerlerdede oluyor amaÇok güzelmiş bunlarda mı lokum servisi yapacaksın. Ben de düşüneyim bunlardan. Nereden aldın canım?
Ben de hastanede lokum ve çikolata ikram edicem inşallah. Bunlarda çok şık durur.
Benim Minnak Sevgilim ever öyle düşümdüm çıkışa yaraar belki kuzum
Evet bizde hersey pembe :) canim saolHepsi çok güzel canım pembikler
Bende aldım o kurdanlardan sana dediğim yerden ama nette de var canım ya hava iyi olaydı görüşürdük ama hava kötü ve galiba artık ağırlaştk artık yaza bebeler ile Zayıflamak için yürür dururuzÇok güzelmiş bunlarda mı lokum servisi yapacaksın. Ben de düşüneyim bunlardan. Nereden aldın canım?
Ben de hastanede lokum ve çikolata ikram edicem inşallah. Bunlarda çok şık durur.
Benim Minnak Sevgilim ever öyle düşümdüm çıkışa yaraar belki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?