2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insalah canım inşallah güzel haberlerle Geliriz ögun bi ay oldu burnumda tutuyo

Saol canım benım

Tesekkurler canim.seninle paralel seyler begeniyoruz zaten:)

@asikiz2020 E elf21 kizlar cok sevindim masallah size ve bebislere, guzel haberlerle gelmissiniz.. dilek2912 canim ne kadar rahatmis oyle gorumcen, hadi seni dusunmuyor da yegenini de mi dusunmuyor olacak is degil. Cok kizarim boyle seylere, esinle konus bence konussun kardesiyle, artik kendimizi yormamamiz gerekiyor Allah korusun hic birimiz erken dogum olsun istemeyiz dimi? Anlat bunlari esine guzel bir dille kirmadan konussun bence
deryaizm kuzum maddi sıkıntılardan bahsetmissin, herkeste var ayni sorun emin ol, biz de bebislerimize elimizden geldigince yetismeye calisiyoruz ama bazen biseylerden kısmak zorundayiz hayatin kurali bu.. Saglikli mutlu huzurlu olalim da gerisi bos, bak bizde esimin de benim de anne baba ayri, biz dugunumuzu kimsenin bes kurus yardimi olmadan yaptik esyalarimizi da oyle aldik. Ayrica bir de araba borcumuz var, hepsini birden odeyip bir de bebis hazirliklari yapiyoruz bazen ben de bunaliyorum maddi sıkıntılardan ama arkadaslarin da dedigi gibi hic onemli degil yeter ki saglikli olsunlar gerisi hic onemli degil takma kafana oldu mu bebisini de uzme annesi

Saol canım aynen bizde Düğün yaptık kendimiz borç üstüne borç tam toparlioZ gene bişey oluo napalım vardır bi hayır.saol canım benim

Saol canım aynen bizde Düğün yaptık kendimiz borç üstüne borç taseydenrlioZ gene bişey oluo napalım vardır bi hayır.saol canım benim
Aynen oyle sekerim tam toparliycaz diyoruz o ay bisey cikiyo ve yine ayni, kimseden yardim almamak icin de bi cok seyden eksik kaliyoruz sıkıyoruz kendimizi ama hamdolsun Allahim yardim etsin insallah hepimize bebislerimiz kismetleriyle gelicek insallah hayatim

Canim benim cok zor seyler yasamissin Rabbim bir daha yasatmasin. Hepimiz saglicakla alalim meleklerimizi kucagimiza insallah.. Basin sagolsun tatlim...

Ben hastane icin haciseriften bebek cikolatasi alicam canim lokumuda ev icin dusundum lohusa serbetinin taninda cikolata ve lokum.eminonunden aldim bunlari. pasta malzemesi satan yerlerdede oluyor ama

Bende aldım o kurdanlardan sana dediğim yerden ama nette de var canım ya hava iyi olaydı görüşürdük ama hava kötü ve galiba artık ağırlaştk artık yaza bebeler ile Zayıflamak için yürür dururuz

Iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra geri geldim. Üç hastalığına Türkiye gittik ve yeni döndük. oğluşuma cici şeyler aldım. Sizinle paylaşmak istiyorum :) battaniyelerim
şimdilik bunları aldım Türkiye den ama daha eksiğimiz çok artık yavaş yavaş 3 ayda bitirmeye caliscaz.

Eklentiler

• InstaSize_2015_1 _ 1010736.webp
    114,4 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…