Yani daha küçücük bebeği çok erken onun için de bence. Neyse Allah iyi etsin de uzak etsin senden. O kıyaslama yapan insanlarla yakın olmak çok zor Allahtan sen uzaksın.Ayy evet canım o eltim. Oğlu bir yaşına yeni girdi benden bikac ay sonra da o dogurcak. Kızı olsaydi kesin hava atmak için arayip söylerdi. Ne tuhaf insanlar var yaa gerçekten sürekli benle kiyasliyo kendini. Aynen fesatlari uzak etsin bizden Allah herkesn gönlüne göre veriyo. Ali kerem benm de aklma gelmisti kuzum. Sen de ikinciye kerem koyarsin canm benim
Deryacım seninki kesin hormonlardan. Baksana okul taksidini bile düşünüp evham yapmışsın. Kuzum ozamana küm öle kim kala. Bizim bebeklerimiz sağlıkla doğsun da. Gerisi Allah Kerim. Böyle arada oluyor hormonsal. Sen bebişinle konuş belki az olacak bişeyleri ama senin sevgin sonsuz olacak. O çok şanslı bir bebek. Çok istendi çok beklendi. Istenmeden doğan, şiddet uygulanan aç pis bırakılan camiye yetiştirme yurduna bırakılan nice bebek var. Sen onu bir saniye bile bırakmayacaksın. Hep onu çok seven koruyan bir annesi olacak. Onun için en büyük Lütuf bu emin ol.dogru soyluyorsun canım. bende uzulmeye korkuyorum. nankorluk yapıyorum dıye. ve cevremdede cok var canım bebek hasretı ceken Allaha sukur onu bıze nasıp ettı ınsallah devamıda gewlır saglıkla alırız kucagımıza. ama bebek yokken takmadıgın maddı sıkıntıları takıyormus ınsan. okulunu bıle dusunmeye basladım. bı odabıle yapamıyorum ıcım sızlıo sonra dusununce bıraz buyunca olsun şartmı dıyorum.çokeşyası olmasın az olsun ama evde huzurla buyusun dıyorum ama maddı sıkıntı varkende evde huzur olmuyonebılım belkjıde umutsuzluga dustum bugun. hamılelık psıkolojısı herhalde ınsallah sabah olunca gecer bu sıkıntı. 14 subat oglusumu gorucem nasıpse ıyı gelır onu gormek ınsallahb ıyı haberlerınıde alırımda mutluluk gelır ıcıme
Bak bu da iyi fikir kesinlikle ysnaşmaz size bi dahacanim bi kere sorsana iste bilmem kimcim, cok agirlastim bana yardim ediver hadi diye. ondan sonra cok sik gelmez bir daha.
canim arabistandan gelen hurmayla cennet elmasi dedigimiz hurma farkli degil miydi? meyvesi derken neyi kastettin? bilmedigim biseyse ogreneyim ben de:)12 den sonra yemeSen iyi olur gokce, ekmek makarna tarzı şeyler şeker olarak depolandığı için bugün yememeye çalış
Hayırlı sonuçlarla gel inşallah :)
Canım hurma erken Doğumu tetikliyor beniş aşağıdaysa sen hurmadan uzak dur ama meyvesini yiyebilirsin.
Çoook güzelmiş dilek bayıldım ya :)))) ayıcıklı ayıcıklı güle güle kullansın tatlım inşallah
Bunu ben de görmüştüm çok güzel :)
sorma canım gerçekten bugün deliksiz uyurumOhh nasıl rahatladık çok sevindik canım, neyse çift dikiş kontrol oldu artık gönlün daha rahat olur tatlım. Rabbim başka derdini göstermesin bu gece ne rahat uyursun sen artık :)
tsk ederim kızlar Allah herkesin yardımcisı olsun Evlatlarimizı bize bagislasınCok sevindim. Allah tum habet bekleyenlerin yuzunu guldursun.
Evet canım magnezyum devam et bana da doktor aynısını söyledi yürüyüyuş yap ama kendini yormaTatlım uykusuzluk olarak sormadim da bel agrisini sordum artik normal dedi ağrılar için. Magnezyumuna devam et dedi. Hem magnezyum erken doğumu da önlüyor hem de iyi gelir agrilara dedi. Onun dışındaki şeyleri de sordum yürüyüş yap istiyorsan ama yarım saati geçmesin dedi.
Canım ben ıstanbulda oturuyorum eğitim araştırma hastanesine gittim senin için de sevindim bu arada kötü haber almak istemiyorum artık hamileligi seviyordum ama şimdi dogsun artık diyorumCok sevidim canim benimkinede perinotolog bakti hicbir sorun yok gayet guzel gidiyor dedi bu arada sen ankarada hangi perinotologa gitnistin
Ben seni ankarada zannettim canimCanım ben ıstanbulda oturuyorum eğitim araştırma hastanesine gittim senin için de sevindim bu arada kötü haber almak istemiyorum artık hamileligi seviyordum ama şimdi dogsun artık diyorum
Canım Medine hurması kahverengi olan erken Doğumu tetikliyor. Onu 36. Haftadan önce yememek lazım.canim arabistandan gelen hurmayla cennet elmasi dedigimiz hurma farkli degil miydi? meyvesi derken neyi kastettin? bilmedigim biseyse ogreneyim ben de:)
Rabbim bir daha yaşatmasın, cennette buluştursun sizi. Sakıncası yoksa, anlatmak istersen eğer, Kaç haftalıktı bebeğin canım neden kaybetmiştimderyaizm canım arkadaşım benim kızıma dünyaları alacak param vardı ona her türlü maddi imkanı sağlayacak durumum vardı ama kızım dünyayı versen istemem dedi melek oldu. şimdi diyorum ki keşke bi tarafıma geçirecek donum dahi olmasaydı da kızım olsaydı diyorum. her şeyini almıştım tek eksik kızımdı ve hep eksik kalacak şimdi. çok sevdiğim bi ecnebi atasözü vardır "Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona gelecek planlarından bahset" der. Rabbim kuzucuğun gelince sana ne kapılar açacak bilemezsin ki bakalım O senin için neler planlıyor. gelecek için kaygılanıp üzülme.
Kızım gidince işimi bıraktım bir çok imkanımı kaybettim şimdi eşimin maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz hep diyorum ki en hayırlısından oğluşum olsun başka bişey istemem. sen de olumlu düşün olur mu kendini de bebişini de üzme.
34 haftalık sebebi bilinmiyor ani kalp durması dendiRabbim bir daha yaşatmasın, cennette buluştursun sizi. Sakıncası yoksa, anlatmak istersen eğer, Kaç haftalıktı bebeğin canım neden kaybetmiştim
Mudana etmiyoum guya ama dediin gbi yapicam canim yoksa bas edemicem anlasilancanim bi kere sorsana iste bilmem kimcim, cok agirlastim bana yardim ediver hadi diye. ondan sonra cok sik gelmez bir daha.
Basin saolsun bitanem rabbim bidaha yasarltmasin insqllah cok uzuldum gercekten34 haftalık sebebi bilinmiyor ani kalp durması dendi
Dogru soyluyosun haklisin canim dediklerini yazacam bi kenera bendeAman cnm inceldiği yerden kopsun bak sana ne diycem benim yaşım hepinizden büyüktür hepsini gördük geçirdik çok şükür, sana kimse laf söyleyemez herkes evladını tanımz mı hatta şaşırıyolardır şimdi gelin bunun kahrını nasıl çekiyo diye eşin de başlarda kardeşi olduğu için savunur falan ama senin haklı olduğunu bilir zamanla anlarsın
Allah kalanlara sağlık versin, başın sağolsun34 haftalık sebebi bilinmiyor ani kalp durması dendi
İnşallah tatlım aslında burda herkes aynı yerde hergün birinin evine konuk olup derdini dinliyoruz gönüllerimiz birBen seni ankarada zannettim canimhayirlisiyla gununde dogarlar insaAllah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?