2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yani daha küçücük bebeği çok erken onun için de bence. Neyse Allah iyi etsin de uzak etsin senden. O kıyaslama yapan insanlarla yakın olmak çok zor Allahtan sen uzaksın.
Ayyy inşallah canım keşke olsa bir kız bir erkek çok güzel. :):) Ama önce sağlık nasip etsin. Çok zor sağlıksız bir bebek.

Deryacım seninki kesin hormonlardan. Baksana okul taksidini bile düşünüp evham yapmışsın. Kuzum ozamana küm öle kim kala. Bizim bebeklerimiz sağlıkla doğsun da. Gerisi Allah Kerim. Böyle arada oluyor hormonsal. Sen bebişinle konuş belki az olacak bişeyleri ama senin sevgin sonsuz olacak. O çok şanslı bir bebek. Çok istendi çok beklendi. Istenmeden doğan, şiddet uygulanan aç pis bırakılan camiye yetiştirme yurduna bırakılan nice bebek var. Sen onu bir saniye bile bırakmayacaksın. Hep onu çok seven koruyan bir annesi olacak. Onun için en büyük Lütuf bu emin ol.

canim arabistandan gelen hurmayla cennet elmasi dedigimiz hurma farkli degil miydi? meyvesi derken neyi kastettin? bilmedigim biseyse ogreneyim ben de:)

Ohh nasıl rahatladık çok sevindik canım, neyse çift dikiş kontrol oldu artık gönlün daha rahat olur tatlım. Rabbim başka derdini göstermesin bu gece ne rahat uyursun sen artık :)
sorma canım gerçekten bugün deliksiz uyurum

Cok sevindim. Allah tum habet bekleyenlerin yuzunu guldursun.
tsk ederim kızlar Allah herkesin yardımcisı olsun Evlatlarimizı bize bagislasın

Evet canım magnezyum devam et bana da doktor aynısını söyledi yürüyüyuş yap ama kendini yorma

Cok sevidim canim benimkinede perinotolog bakti hicbir sorun yok gayet guzel gidiyor dedi bu arada sen ankarada hangi perinotologa gitnistin
Canım ben ıstanbulda oturuyorum eğitim araştırma hastanesine gittim senin için de sevindim bu arada kötü haber almak istemiyorum artık hamileligi seviyordum ama şimdi dogsun artık diyorum

Kızlar tetenozun 1. Aşısını yaptırdım ama 2 icin çok korkuyorum yaptirmasam mi

Canım ben ıstanbulda oturuyorum eğitim araştırma hastanesine gittim senin için de sevindim bu arada kötü haber almak istemiyorum artık hamileligi seviyordum ama şimdi dogsun artık diyorum
Ben seni ankarada zannettim canim hayirlisiyla gununde dogarlar insaAllah canim

deryaizm takma bu kadar biz çift maaslıyız borcumuz var ama cok şüür maasımız iyi ama para saglıktan önemli degil keşke paranın alcagı bişe olsaydı saglık ilk ne yapardım biliyonmu rahmetli oğlumu yasatırdım ama para care olmuyo bu bebegımın bile garantisi yok yuzden cok şükür de allah onun rızkını verir

deryaizm canım arkadaşım benim kızıma dünyaları alacak param vardı ona her türlü maddi imkanı sağlayacak durumum vardı ama kızım dünyayı versen istemem dedi melek oldu. şimdi diyorum ki keşke bi tarafıma geçirecek donum dahi olmasaydı da kızım olsaydı diyorum. her şeyini almıştım tek eksik kızımdı ve hep eksik kalacak şimdi. çok sevdiğim bi ecnebi atasözü vardır "Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona gelecek planlarından bahset" der. Rabbim kuzucuğun gelince sana ne kapılar açacak bilemezsin ki bakalım O senin için neler planlıyor. gelecek için kaygılanıp üzülme.
Kızım gidince işimi bıraktım bir çok imkanımı kaybettim şimdi eşimin maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz hep diyorum ki en hayırlısından oğluşum olsun başka bişey istemem. sen de olumlu düşün olur mu kendini de bebişini de üzme.

canim arabistandan gelen hurmayla cennet elmasi dedigimiz hurma farkli degil miydi? meyvesi derken neyi kastettin? bilmedigim biseyse ogreneyim ben de:)
Canım Medine hurması kahverengi olan erken Doğumu tetikliyor. Onu 36. Haftadan önce yememek lazım.
Bir de bunun meyvesi var turuncu renkte portakal büyüklüğünde. O bol folik asit içeriyor hamilelikte çok faydalı. Yenilebilir sakıncası yok yani.

Rabbim bir daha yaşatmasın, cennette buluştursun sizi. Sakıncası yoksa, anlatmak istersen eğer, Kaç haftalıktı bebeğin canım neden kaybetmiştim

Dogru soyluyosun haklisin canim dediklerini yazacam bi kenera bende

Meleklerim20 , E elf21 çok sevindim güzel haberlerle dönmenize kızlar, Rabbim bir daha böyle olumsuz düşünceleri şeylerin düşüncesini bile yaşatmasın inş hiç birimize.. Benim Minnak Sevgilim gözünaydın canım maşaallah kocaman olmuş oğluşun,sağlıkla gelsin inş..

Başka yeni haberlerle gelen varsa ve gözümden kaçtıysa affola kızlar,umarım herkesler iyidir:) alışverişler tam gaz devam ediyor sanırım,hepiniz güle güle kullanın..Buarada geçen bir kaç arkadaş egzersiz verdi mi doktorlar diye sormuşlardı sanki,bir türlü yazamadım,biz bu konuyu gebeliğimin başında konuşmuştuk doktorumla son 3 ay egzersiz vereceğini söylemişti ama 3 aydan sonra nefes egzersizi ve kitabımda yer alan egzersizleri istersem yapabileceğimi söylemişti,çok düzenli yapamasamda iki haftadır evde hamile pilatesi yapmaya başladım,tavsiye edebilirim herkese, rahatladığımı ve esnediğimi hissediyorum pek yorucu da olmuyor açıkçası ama maalesef henüz düzene koyamadım bakalım olduğu kadar artık diyorum :) öpüyorum hepinizi..

Ben seni ankarada zannettim canim hayirlisiyla gununde dogarlar insaAllah canim
İnşallah tatlım aslında burda herkes aynı yerde hergün birinin evine konuk olup derdini dinliyoruz gönüllerimiz bir iki dakika da felsefe de yaparım iyi haberi aldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…