2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben hastane icin haciseriften bebek cikolatasi alicam canim lokumuda ev icin dusundum lohusa serbetinin taninda cikolata ve lokum.eminonunden aldim bunlari. pasta malzemesi satan yerlerdede oluyor ama
Ben de inşallah öyle yapıcam ama lokumu da hastane için düşünmüştüm ama dediğin gibi eve de ziyarete gelirler illaki onlar için çok güzel olur. Peki bınlar nasıl taze kalıcak, misafirler geldikçe mi koyacaksın içlerine.

Illaki görüşücez canım seninle en kötü avm de buluşur tanışırız olmaz mi :) havalar düzelsin dediğin gibi inşallah :)

Sefaf kalp ve tavsanlara renkli bebek sekerlerinden koyucam canin onlari agaca takicam.kutulara lokum ufak keselerde olabilir.diger kucuk kaliplarada lokum koyup uzerine kurdan takicam .zaten ilk hastaneden gelince gelenler olucak derin kapakli birseyde saklanirsa birsey olmaz sanirim servis edilcegi zaman uygun birr tepsiye dizilir

Hayırlısıyla gelir tatlım 2 gün kaldı
İnsallah kuzum gelir evet ama cok cabuk gecer Bizim babamizin bize sevgililer gunu hediyesi buymus bu arada beyfendi bi tasla iki kus vurcak ama dunyanin en guzel hediyeleri onlar bizee

Cok ciciler bunlar ya hayirli olsun saglicakla giysin melegin tatlim
Ay masallah canim cok tatlisiniz opuyoruz sizi

Iki güncük kalmış canimm dayann yağızla yigit de annesini çok özlemiştir.
Dayaniyorum canim ama o kadar bekliyoruz iki dk gorup cikiyoruz soyle uzuuun uzuuun izletseler ne var yani

Sagolun arkadaşlar Mytwin toist

ole oynuyirki anlatamam suanda
Mayis anneleri sizde çekip yukleseniz yaristirsak gobusleri ben çok merak ediyorum ssizleride
Bu arada 7 kilo verdik ve 5 kilo aldik su anda sizler ne alemdesiniz ?

Sagol canim benim Allah kimseyi evladiyla sinamasin insaAllah

Arkadaslar bebisin pozisyonu ne sizde.. bana daha yerlesmemis ters duruyor dedi.
degisir degil mi daha?

Oh çok sevindim, Allah daha da stres yaşatmasın size :)

Ayvayi da çok olmasa da yedim canım biraz daha yeyim bakalım hadi bizde de bi tane olsa yeter ama gülünce daha bi tatlı olur o zaman kesin yerim dayanamam safakmeleyle seninki de belki annesine benzer gamzeli olur haa
Ben de yedim bakalım olacak mı :) İnşallah ikimizinki de gamzeli olur :)

Maşallah Ali Osmanaaa bak güzelim ne güzel bunu da atlattınız çok ama çok sevindim :)

bence yapabilirsin silikonla yapıştır veya dik bende bugün oğluma yaptım ama benimki ütüyle yapışan cinsten çokda kolay oldu 25 tl ye mal oldu herşeyiyleEki Görüntüle 1410987
Harika olmuş eline sağlık, yavrun keyifle sağlıkla giysin :)

Çok güzeller sıhhatle giysin inşallah :)

Çok tatlısın ız :):)

Amin cumlemize canim

Arkadaslar bebisin pozisyonu ne sizde.. bana daha yerlesmemis ters duruyor dedi.
degisir degil mi daha?
Benimkini doktor baya degisken dedi once bas asagi sonra bi anda makat asagi oldu gayet normal 35 36 .haftada belli olurmus pozisyonlari

degisir degil mi daha?
ben de bygün doktordaydım. herşey iyi çok şükür ama benim oğluş da ters duruyormuş.doktorum dönebilir de dönmeme ihtimali de var. bir sıkıntı çıkmaz ama sen illa normal doğum diye kendini şartlandırma sezeryan ihtimalini tamamen kaptma dedi.

degisir degil mi daha?
Bzm son gidisimizde secde pozisyonumdaydi kafa sağ üst te idi ama hemen değişti sonra yüzünü dondu falan yani simdilik yer genisya donup duruyorlar som ayda netlesir pozisyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…