Ben de inşallah öyle yapıcam ama lokumu da hastane için düşünmüştüm ama dediğin gibi eve de ziyarete gelirler illaki onlar için çok güzel olur. Peki bınlar nasıl taze kalıcak, misafirler geldikçe mi koyacaksın içlerine.Ben hastane icin haciseriften bebek cikolatasi alicam canim lokumuda ev icin dusundum lohusa serbetinin taninda cikolata ve lokum.eminonunden aldim bunlari. pasta malzemesi satan yerlerdede oluyor ama
Illaki görüşücez canım seninle en kötü avm de buluşur tanışırız olmaz mi :) havalar düzelsin dediğin gibi inşallah :)Bende aldım o kurdanlardan sana dediğim yerden ama nette de var canım ya hava iyi olaydı görüşürdük ama hava kötü ve galiba artık ağırlaştk artık yaza bebeler ile Zayıflamak için yürür dururuz
Sefaf kalp ve tavsanlara renkli bebek sekerlerinden koyucam canin onlari agaca takicam.kutulara lokum ufak keselerde olabilir.diger kucuk kaliplarada lokum koyup uzerine kurdan takicam .zaten ilk hastaneden gelince gelenler olucak derin kapakli birseyde saklanirsa birsey olmaz sanirim servis edilcegi zaman uygun birr tepsiye dizilirBen de inşallah öyle yapıcam ama lokumu da hastane için düşünmüştüm ama dediğin gibi eve de ziyarete gelirler illaki onlar için çok güzel olur. Peki bınlar nasıl taze kalıcak, misafirler geldikçe mi koyacaksın içlerine.
Illaki görüşücez canım seninle en kötü avm de buluşur tanışırız olmaz mi :) havalar düzelsin dediğin gibi inşallah :)
Çok ciciler canım bebişin Güle güle giysin.Iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra geri geldim. Üç hastalığına Türkiye gittik ve yeni döndük. oğluşuma cici şeyler aldım. Sizinle paylaşmak istiyorum :) Eki Görüntüle 1411223 battaniyelerim
Eki Görüntüle 1411234 Eki Görüntüle 1411235 Eki Görüntüle 1411236 şimdilik bunları aldım Türkiye den ama daha eksiğimiz çok artık yavaş yavaş 3 ayda bitirmeye caliscaz.
Hala koruyosun formunu canm.Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245 Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245
Bahanin son hali ve alisverisimizin son parcasi :)
Iki güncük kalmış canimm dayann yağızla yigit de annesini çok özlemiştir.14 subat gelse de biz de gorsek artik asklarimiziiiii, cok ozledim ben yaaa
İnsallah kuzum gelir evet ama cok cabuk gecerHayırlısıyla gelir tatlım 2 gün kaldı
Iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra geri geldim. Üç hastalığına Türkiye gittik ve yeni döndük. oğluşuma cici şeyler aldım. Sizinle paylaşmak istiyorum :) Eki Görüntüle 1411223 battaniyelerim
Eki Görüntüle 1411234 Eki Görüntüle 1411235 Eki Görüntüle 1411236 şimdilik bunları aldım Türkiye den ama daha eksiğimiz çok artık yavaş yavaş 3 ayda bitirmeye caliscaz.
Ay masallah canim cok tatlisiniz opuyoruz siziEki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245 Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245
Dayaniyorum canim ama o kadar bekliyoruz iki dk gorup cikiyoruz soyle uzuuun uzuuun izletseler ne var yaniIki güncük kalmış canimm dayann yağızla yigit de annesini çok özlemiştir.
Baha kocaman olmuş maşallah onaEki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245 Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245
Sagol canim benim Allah kimseyi evladiyla sinamasin insaAllah@asikiz2020 E elf21 kizlar cok sevindim masallah size ve bebislere, guzel haberlerle gelmissiniz.. @dilek2912 canim ne kadar rahatmis oyle gorumcen, hadi seni dusunmuyor da yegenini de mi dusunmuyor olacak is degil. Cok kizarim boyle seylere, esinle konus bence konussun kardesiyle, artik kendimizi yormamamiz gerekiyor Allah korusun hic birimiz erken dogum olsun istemeyiz dimi? Anlat bunlari esine guzel bir dille kirmadan konussun bence
deryaizm kuzum maddi sıkıntılardan bahsetmissin, herkeste var ayni sorun emin ol, biz de bebislerimize elimizden geldigince yetismeye calisiyoruz ama bazen biseylerden kısmak zorundayiz hayatin kurali bu.. Saglikli mutlu huzurlu olalim da gerisi bos, bak bizde esimin de benim de anne baba ayri, biz dugunumuzu kimsenin bes kurus yardimi olmadan yaptik esyalarimizi da oyle aldik. Ayrica bir de araba borcumuz var, hepsini birden odeyip bir de bebis hazirliklari yapiyoruz bazen ben de bunaliyorum maddi sıkıntılardan ama arkadaslarin da dedigi gibi hic onemli degil yeter ki saglikli olsunlar gerisi hic onemli degil takma kafana oldu mu bebisini de uzme annesi
Ohh Masallah annesi! Bak boşuna üzülmüşsun:)Bebekmis cnm bugün Dr ya gittim Dr ultrasyonla oynattı bebek hissettiğim şekilde darbe vurmuş demekki bebekmis dedim şükür allaha,saol cnm
Oh çok sevindim, Allah daha da stres yaşatmasın size :)Kizlar bugun ayrintili usg ye girdik ve doktor hersey gayet guzel hicbir sorun goremiyorum dedibebisimiz biraz iri galiba dedi 29+4 gorunuyoruz boy ve kilo soylemedi dualariniz icin cok sagolun Allah hepinizden razi olsun bebisimin pozisyonu cok degiskenmis donup duruyor dedi doktor
Ben de yedim bakalım olacak mı :) İnşallah ikimizinki de gamzeli olur :)Ayvayi da çok olmasa da yedim canım biraz daha yeyim bakalım hadi bizde de bi tane olsa yeter ama gülünce daha bi tatlı olur o zaman kesin yerim dayanamamsafakmeleyle seninki de belki annesine benzer gamzeli olur haa
Maşallah Ali Osmanaaa bak güzelim ne güzel bunu da atlattınız çok ama çok sevindim :)Canlarim nasılsınız ben bugün çok mutlu oldum Ali Osmanim gayet sağlıklı 6 tane doktor baktı kalbine delik falan yokmus doktor yanlış görmüş şükürler olsun Rabbimedualarınızı esirgemediniz için çok sağolun sizi ve Bebişlerinizı öpüyorum
Harika olmuş eline sağlık, yavrun keyifle sağlıkla giysin :)bence yapabilirsin silikonla yapıştır veya dik bende bugün oğluma yaptım ama benimki ütüyle yapışan cinsten çokda kolay oldu 25 tl ye mal oldu herşeyiyleEki Görüntüle 1410987
Çok güzeller sıhhatle giysin inşallah :)Iyi akşamlar kızlar uzun bir aradan sonra geri geldim. Üç hastalığına Türkiye gittik ve yeni döndük. oğluşuma cici şeyler aldım. Sizinle paylaşmak istiyorum :) Eki Görüntüle 1411223 battaniyelerim
Çok tatlısın ız :):)Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245 Eki Görüntüle 1411244 Eki Görüntüle 1411245
Amin cumlemize canimOh çok sevindim, Allah daha da stres yaşatmasın size :)
Ben de yedim bakalım olacak mı :) İnşallah ikimizinki de gamzeli olur :)
Maşallah Ali Osmanaaa bak güzelim ne güzel bunu da atlattınız çok ama çok sevindim :)
Harika olmuş eline sağlık, yavrun keyifle sağlıkla giysin :)
Çok güzeller sıhhatle giysin inşallah :)
Çok tatlısın ız :):)
Benimkini doktor baya degisken dedi once bas asagi sonra bi anda makat asagi oldu gayet normal 35 36 .haftada belli olurmus pozisyonlariArkadaslar bebisin pozisyonu ne sizde.. bana daha yerlesmemis ters duruyor dedi.
degisir degil mi daha?
ben de bygün doktordaydım. herşey iyi çok şükür ama benim oğluş da ters duruyormuş.doktorum dönebilir de dönmeme ihtimali de var. bir sıkıntı çıkmaz ama sen illa normal doğum diye kendini şartlandırma sezeryan ihtimalini tamamen kaptma dedi.Arkadaslar bebisin pozisyonu ne sizde.. bana daha yerlesmemis ters duruyor dedi.
degisir degil mi daha?
Bzm son gidisimizde secde pozisyonumdaydi kafa sağ üst te idi ama hemen değişti sonra yüzünü dondu falan yani simdilik yer genisya donup duruyorlar som ayda netlesir pozisyonArkadaslar bebisin pozisyonu ne sizde.. bana daha yerlesmemis ters duruyor dedi.
degisir degil mi daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?