2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar.. Bugün tersimden kalktım sanırım çok keyifsizim ve canım çok sıkılmış. . Bu arada eşim hâlâ bizim cadinin hareketlerini hissedemedi tam kız hareket ediyo eşim elini koyuyor bduruyor çekiyor tekrar başlıyor :)

günaydın canım benimde öyleydi ama dün hissetti çok şükür bende dalga geçiyordum onunla bu kız çok çekingen olucan anneci olucak diye acayip sinirleniyordu

günaydın canım benimde öyleydi ama dün hissetti çok şükür bende dalga geçiyordum onunla bu kız çok çekingen olucan anneci olucak diye acayip sinirleniyordu
Ben de öyle diyorum bir ara dışarıdan gördü hareketlerini delirecek gibi oldu o kız ne yapıyor içerde karnını dalgalanıyor süper bişey bu gibi konuştu :) :) dün elini koydu tık yok çekti bizimki zıplamaya başladı :) :) eşime diyorum koy koy tekrar yok küstüm bu kız beni sevmiyor koymicam artık elimi diye trip atıyor :)

aynen bizimde öyleydi bizim kızlar hiçte babacı olmaycak annelerini çok sevecek :)

Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?

günaydın kızlar Allah nasip ederse bnde 3 hafta kalana kadar çalışmak istiyorum bi sorun olmassa kızımla geçirmek istiyorum devrettiğim haftaları çünkü... bitmesin izinler hemen.. bide sağlık sorunu olmassa bnm arkadaşlarım hep 3 hafta kalana kadar çalıştılar hareketli olmak doğum için daha iyiymiş Allah sağlık versinde yürümek bana iyi geliyor mesela yatarsam kaslarım kuvvetsizleşcek gibi geliyor...
Allah yatırmasın ne diyim.....

çok güzelmiş canım güle güle kullan kaç beden aldın?

canım sağlıkla giy pek ciciymiş maşallah

Günaydın kızlar şeker yüklemesi için geldim az sonra da bebeğimi göreceğim inşallah
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah, minişe selam söyle :)

Çok tatlı ya :) beğendim güle güle kullan. Bence opijamanın kolunu kestir ama sabahlığı kestirme canım.

GULE GULE GIY CANIM HAYIRLI OLSUN COK GUZEL :)

Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah, minişe selam söyle :)

Çok tatlı ya :) beğendim güle güle kullan. Bence opijamanın kolunu kestir ama sabahlığı kestirme canım.
tesekkur ederim içime sinen bişey buldum sonnda :) sabahlık istemiyordm ama sonradan mantıklı geldi biraz kalın ama yapck bişey yok :)

günaydın kızlar
dün biliyorsunuz hem kızımı görecektim hem şeker yüklemesi yapılacaktı
sabah 8.30 dan 15.00 e kadar hastanedeydim
ve moralimi o kadar bozdular ki anlatamam.
İlk gittiğimiz gibi kan-idrar ve şeker yüklemesi yaptılar (75 grlık)
açlığım 81 çıktı buna çok iyi dedi doktorum
1.saat 190 (180 sınır)
2.saat 140 (140 sınır) buna da normal dedi
sonuç: dahiliye ve diyetisyene gönderdi 1.saatteki sınırlarda diye bildiğiniz şeker hastası muamelesi gördüm ilk diyetisyene gönderdi öyle bir liste verdi ki hamileyim ve bebeğimin için hiç birşey yoktu süt yasak! saçma sapan şeyler koydu diyetisyene 125 tl bayıldık o esnada diyetisyende dahiliyede görmesi gerekli dedi Allahtan kalabalıktı da girmedik kim bilir o kime ve nereye gönderecekti. Yani günümü mahvettiler para tuzağı olmuş özel hastaneler bir ay sonra dr uma gideceğim kimle konuştuysam saçmalık dedi hamile bir insana ye denmesi gereken şeyleri diyetisyen yasak dedi moralimi çok bozdular kızlar artık 7. aydayız ne kadar zamanımız kaldı şimdi mi bunun araştırmasına girmişler. Sinir oldum sinir keşke yaptırmasaydım... bebeğimide gördük kıpır kıpırdı yavrum 840 gr olmuş annesinin prensesi o, dün onu da üzdüm boşu boşuna

AdaisyLove canım aynı bizi anlattın :) hareket etmeyince Küstüm ben deyip çekiliyordu sonra keşfettik ki babası elini koyunca durup dinliyor bizce tabi. Bir deney yaptık 2 gece önce çok hareketliyken. Inanmayacaksınız ikimizde sustuk babası elini nereden ittiyse oradan vuruyordu. Sonra konuşmaya başlayınca eşim hemen duruyordu. Bence durup dinliyorlar çok harika birşey bu. Benim haftam için artık babasının sesini de Tanır yazıyordu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…