- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
hemde ne zorlasıyor güya 37.haftaya kadar calısıcam ama bu gidişle zor görünüyor
günaydın canım benimde öyleydi ama dün hissetti çok şükür bende dalga geçiyordum onunla bu kız çok çekingen olucan anneci olucak diye acayip sinirleniyorduGünaydın kızlar.. Bugün tersimden kalktım sanırım çok keyifsizim ve canım çok sıkılmış. . Bu arada eşim hâlâ bizim cadinin hareketlerini hissedemedi tam kız hareket ediyo eşim elini koyuyor bduruyor çekiyor tekrar başlıyor :)
Hic sorma bana resmenbexiyet oluyogünaydınlar..sabah kalkıp işe gelmek her geçen gün dahada zorlaşıyor
Hic sorma bana resmenbexiyet oluyo
Ben de öyle diyorum bir ara dışarıdan gördü hareketlerini delirecek gibi oldu o kız ne yapıyor içerde karnını dalgalanıyor süper bişey bu gibi konuştu :) :) dün elini koydu tık yok çekti bizimki zıplamaya başladı :) :) eşime diyorum koy koy tekrar yok küstüm bu kız beni sevmiyor koymicam artık elimi diye trip atıyor :)günaydın canım benimde öyleydi ama dün hissetti çok şükür bende dalga geçiyordum onunla bu kız çok çekingen olucan anneci olucak diye acayip sinirleniyordu
Günaydın canım güzel haberlerle donersin inşallah kuzum :) minnosa slm söyle doya doya bak ona :)Günaydın kızlar şeker yüklemesi için geldim az sonra da bebeğimi göreceğim inşallah
aynen bizimde öyleydi bizim kızlar hiçte babacı olmaycak annelerini çok sevecek :)Ben de öyle diyorum bir ara dışarıdan gördü hareketlerini delirecek gibi oldu o kız ne yapıyor içerde karnını dalgalanıyor süper bişey bu gibi konuştu :) :) dün elini koydu tık yok çekti bizimki zıplamaya başladı :) :) eşime diyorum koy koy tekrar yok küstüm bu kız beni sevmiyor koymicam artık elimi diye trip atıyor :)
çok güzelmiş canım güle güle kullan kaç beden aldın?Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
Eki Görüntüle 1411430 Eki Görüntüle 1411431 Eki Görüntüle 1411432
Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah, minişe selam söyle :)Günaydın kızlar şeker yüklemesi için geldim az sonra da bebeğimi göreceğim inşallah
Çok tatlı ya :) beğendim güle güle kullan. Bence opijamanın kolunu kestir ama sabahlığı kestirme canım.Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
m beden aldım cnm kalıplarmı büyük bilmiyorum normalde l beden giyerim ama cok bol geldi bu bile bol üst kısmı sence sabahlıgın kollarını kestirsem mi?çok güzelmiş canım güle güle kullan kaç beden aldın?
Kızlar bizde dün lohusa pijamalarımızı aldık.bi bu takımı aldım bide normal beğendim onuda görümce alıcak ,gecelik olarakta arkadasınkini kullnıcam. beğendiğim modelde uzun kol kalmıştı mecburen bunu aldım kollarını kestiricem , sabahlıklı istemiyordm ama tek vermedi mecburen onuda aldım 130 lira hepsi , sizce sabahlığın kollarınıda kısa kestirsemmi kumaşı biraz kalın?
tesekkur ederim içime sinen bişey buldum sonnda :) sabahlık istemiyordm ama sonradan mantıklı geldi biraz kalın ama yapck bişey yok :)Günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah, minişe selam söyle :)
Çok tatlı ya :) beğendim güle güle kullan. Bence opijamanın kolunu kestir ama sabahlığı kestirme canım.
sağol cnm bnm :)GULE GULE GIY CANIM HAYIRLI OLSUN COK GUZEL :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?