2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kozlar bu arada ben bugün bahanin esyalarini yikiyorum 3.makineyi actim son bi mamakine kaldi herseyini yikadim yarin kurur lar aksamada utulerim ertesi günde dizerim İnşaallah sonrada doğum cantamizi hazirliycam :)

Benimkini doktor baya degisken dedi once bas asagi sonra bi anda makat asagi oldu gayet normal 35 36 .haftada belli olurmus pozisyonlari

Bzm son gidisimizde secde pozisyonumdaydi kafa sağ üst te idi ama hemen değişti sonra yüzünü dondu falan yani simdilik yer genisya donup duruyorlar som ayda netlesir pozisyon

Saolun kizlar cevaplar icin
Doktor pek konuskan degil benim kapali kutu mubarek sormadan soylemiyor hicbi sey benim de aklima gelmedi o an ne demek oldugunu bile pek iyi anlayamadim zor iletisim kurdugumdan fransizca

Insallah doner bebis de normal dogum istiyorum ben
tabii hangisi iyi olacaksa bebek icin oyle olsun... bizim ve onlarin canindan onemli degil ya :)

Kozlar bu arada ben bugün bahanin esyalarini yikiyorum 3.makineyi actim son bi mamakine kaldi herseyini yikadim yarin kurur lar aksamada utulerim ertesi günde dizerim İnşaallah sonrada doğum cantamizi hazirliycam :)
Daha erken degil mi canim canta icin

Bu saatte sıcacık yatağımdan kalkıp kendime kekle süt aldım yedim şimdi geri yatıcam. Allahım neden bu kadar acıkıyorum nasıl kendimi durdurucam? doğumdan sonra da böyle devam etmez di mi bu iştah?

Bu saatte sıcacık yatağımdan kalkıp kendime kekle süt aldım yedim şimdi geri yatıcam. Allahım neden bu kadar acıkıyorum nasıl kendimi durdurucam? doğumdan sonra da böyle devam etmez di mi bu iştah?
Afiyet olsun) etmez bukadar.hormonlar dusecek ancak emzirdigin icin a ciksbilirsin ozamanda:))

canım ne kullanıyosun pekı sabın mu camasır tozu mu

Daha erken degil mi canim canta icin
Yok bzm icin ancak cnm. Erken doğum riskim var bnm 3 aydir magnezyum aliyorum sürekli 2ye cikardigim zamanlar dahi oldu . diger iki oglumda 36 haftalık nolur nolmaz ben hazirliyimde son zamanlarimda yapamam zaten . yardim edecek kimsemde yok enerjim yetiyoken yapiyim dimi . ama sizede tavsiyem engec 36 da hazirlamis olun her bebek 40 da gelmiyor helede bu devirde :)

31 veya 32 en gec bende hazırlamış olurum herhaldee canim

günaydın güzel annelere ve onların minicik yavrularına :)
Sabun tozu kullandim cnm . azicikta yumusatici . 2 kere durulattim.
sabun tozu erıdımı ?bi arkadas sabun tozunu düşük sıcaklıkta kullanırsan erımıyor yüksek sıcaklıkta kullanırsanda kıyafetlerın bozulma ihtimali var ben kullanmayı bıraktım,sabun tozu alma demısti .kaç derecede yıkadın sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…