2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benmde doğum 22 mayıs gözükyr bnde nisan ortasına hatta sonuna kdr flan clsmak istiyorm evde duramam cünki cok sıkılıyorm inşaallh sğlımızda izin verir :)

Çok geçmiş olsun kötü bir gün saçma muayeneler neyseki bebişin iyi. Ama süt nasıl yasak olur ki anlamadım. Bemce kesinlikle başka bir uzmana görünmelisin. Sağlık Ocakları da yükleme yapıyor bazı yerlerde. Ayrıca Sınırda çıkan birçok arkadaşa 100 lük Yaptılar ve normal çıktı. Moralini bozma lütfen bazı günlerimiz böyle ıztıraplı geçiyor işte

Bence söylesin canım eşin hiçte şikayet değil bu kim ne derse desin boşver yaaa sen hamilesin herkesin işini yapmak zorunda değilsin yani

m beden aldım cnm kalıplarmı büyük bilmiyorum normalde l beden giyerim ama cok bol geldi bu bile bol üst kısmı sence sabahlıgın kollarını kestirsem mi?
bence sabahlık kalsın cnım diğerini kestir sabahlık uzun daha iyi olur ayrıca büyük değil dahada kilo alacaksın anca olur dar olursa rahat edemezsin hareketin zorlaşır. bende almadım sırf onun için biraz daha zman geçsin öyle alıcam duruma göre ama çok güzelmiş güle güle kullan

geçmiş olsun canım üzülme boyle seylere kızınıda boşa üzme hastanelere gıdınce boyle ılla birşey çıkarıyorlar bu konuda tek sana yapılmıyor oyle bak olaya ıcını rahatlat :)

tesekkur ederim içime sinen bişey buldum sonnda :) sabahlık istemiyordm ama sonradan mantıklı geldi biraz kalın ama yapck bişey yok :)
Bence iyi olmuş hamilelikte doğurunca üşüyormuşsun belki lazım olur sıcaklarsan da çıkarırsın zaten :) bir de kadife ya kestirirsen hoş durmayabilir.

altını bibeden buyuk aldım ztn ama boyum uzun diye göbek kısmı ayarlı ztn.Haklısın cnm saabahlık kalsın hırka niiyetine giyerim.tesekkr ettm :)

50lik yapsalardı 100lük yaparları ama 75 lik yüksek oluyor o yüzden yapmadılar hastane politikası bile olabilir. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum artık çok sevdiğim hastaneden de soğuttular beni

geçmiş olsun canım üzülme boyle seylere kızınıda boşa üzme hastanelere gıdınce boyle ılla birşey çıkarıyorlar bu konuda tek sana yapılmıyor oyle bak olaya ıcını rahatlat :)

sağol canım yavrumu üzdüğümle kalıyorum zaten ona ayrı bir üzülüyorum

Süper canım bence de öyle :) benim haftamda daha benim sesimi yeni taniyormus senin haftana gelmeyi beklicez artık :)

Kerem tek başına çok güzel bir isim canımm :)

doğru diyorsun canım ama ben sonrasında bi süre çalışmak istemediğim için belli bi sürem yok..o yüzden çıkmak istiyorum bide ücretli izin bitişi işten çıkacağım yani son günlerim o yüzden hiç çekilmiyor artık

Günaydın kızlar eymen Musa ismi nasıl Musa kesin kalacak ama eeymende emin değiliz bizim cinsiyet hala belli değilken oğlum hep kardeşim adı Musa olcak alışverişe giderdik bişey atardı kendine sepete buda Musa'ya karnını öper Musa diye alıştık bizde ama tek isim istemiÿorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…