2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
maaşım çok olmadığı için oda çok olmuıyor canım maalesef ama yinede az değilmiş bugün hesaplattırdım 5 yıla 7900 cıvarı alırmısım

ohhh iyi maşallah allah bereketını versın. Demek ben bu ıs yerınde o kadar calıssaydım 10 cıvarı alacaktım bır daha böyle paralı ıs bulamıycagım ıcın cok uzuluyorum ama kurtulduğum ıcınde cok sevınclıyım

ya normal derler son anda çocuk döner ne kadar çabuk sezeryan diyolar onlar için bişey yok tabi

amin canım amin inşallah rabbim kötülerle karsılastırmaz

aminn..bende eminim burdan daha iyi bi yer bulurum diye tahmin ediyorum hehe
valla herşey para demek değil canım huzur daha önemli bazı yerde:) sorması ayıptır ne kadardı maaşın benim 1100 felan yani ben çok çok az alıyorum standartlara göre

kızlar aranıza yeni katıldım 25 haftalığım bende çok üzüldüm yazılanları okuyunca yani kaynanan hamileliğini mi beklemiş bu kadar lafı saymak için helede insanların önünde demekki çok düşüncesiz bi insan asıl onun gelip anne olarak temziliğine yemeğine yardım etmesi gerekir etmiyorsa da bu kadar lafı sözü söylemeye kesinlikle hakkı yok helede elti kimmiş yaa eltinin doğum gününü kutlamak pasta almaksenin kocanın işi mi.. ne alaka gerçekten çok saçma.. bence sen herkesten önce bebeğini düşün çok fazla görüşme bebğin gelene kadar eşin de ne güzel savunmuş seni anlayacaktır bence.. çünkü şu dönemde bu lafları söylüyorsa düşünülmeyi hakeden bi kayınvalide değil.. yazık destek olması lazım halbki..

öncelikle hoşgeldin aramıza canım ama sıkıntıyı başka bi arkadaşımız yaşadı bende ona destek amaçlı yazmıştım hatlar karıştı galiba ama dediklerinde kesinlikle haklısın sonuna kadar katılıyorum

e bebeği aradım ellerinde mevcutmuş yarın 10:00 da magazayı acıyorum erken gelirseniz alabilirsiniz dedi:) renkleride varmış kırmız siyah krem ben 9:00 da kapıda beklerim onları hehe gidip ordan alayım daha iyi olur

Tek tesellim kızım. . Onun tekmeleri onun varlığı Allahima sukrediyorum milyonlarca kez. . Ben artık yalnız değilim kızım var benim çok daha gucluyum. . Bir de siz varsiniz birbirimizi görmeden hissettiklerimiizi paylaştığımız iyi ki varsınız canım. Bir sürü kız kardeşim var benim bir kaynanayi mi halt edemicez :)

hadi gözün aydın bende çok istiyordum ama hediye olarak eşimin çok yakın arkadaşı araba koltuklu takım haline alacakmış bizde bişey demedik saatimi bile kurmuştum bu gece için

canım bence bi süre görüşmemelisin ki o da hatasını anlasın cevap vermemişsin ama en azından bu yaptığının farkına varması için bi tepki vermelisin yoksa davranışalrını hiç bir zaman değiştirmez..

aynen canım bak boyle kadını haftada bır kere goruon onun ıcınde canını sıkma kızını dusun mutlu ol, evet burası cok guzel ınsanın kafası dagılrıyor,bılgılenıyor hepimiz iyi ki varız:) sende hep mutlu oldugun noktalarda kal bosver gerısını :)

Ah ahh canım hem de eltim öyle bir politikacı kavga ettikleri zaman bana öyle şeyler söyledi ki sonra barisinca ve kaynanama yaratmaya çalıştığını görünce şok oldum. . Bebek olunca Evimden çıkmaz artık dün benim kızımla ilgili planlar yapmaya başladı bu olaylardan sonra izin vermedim hiç biseyine. . Hep doktorum ne derse o olacak dedim. .

ıyı barı canım bende erkenden gıtcem alcam inşALLAH, sen hangı rengı dusunuyorsun ben sıyah ıstıyorum

ya kızlar özelde illaki sezeryan yaptırıyorlar diolar kaç arkadaşım oldu hepsine son dakikaya kadar normal dediler son hafta sezeryan yani bunu nasıl anlıcaz devlette ben Urfadayım malum doğum oranları gitmek istemiyorum ama özelede güvenemiyorum

Haklısın canim mesafe koyacam zaten. . Buna karar verdim

hadi gözün aydın bende çok istiyordum ama hediye olarak eşimin çok yakın arkadaşı araba koltuklu takım haline alacakmış bizde bişey demedik saatimi bile kurmuştum bu gece için

banada ablam ve enıste alacak ben ıstedıgımı aldırıyorum :) ama onlar ıcınde ugrasıyorum onlara kalsa baktıgımızda alcaklarda ben acelesı yok ındırımı beklıyelım dıye tutturdum

Alakasiz olacak ama oğlu olacaklar ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyosunuz. Bebekken mi yoksa biraz büyüdüğünde mi?
canımmm ben de bu konuyu açacaktım sağol varol :) biz bebekken sünnet ettirelim diyoruz kuzenim de bebekken ettirdi büyüyünce canı yansın ve o günü acıyla hatırlasın istemiyorum bilemiyorum yaa değişik bir duygu :)

Öyle yapacam canım. Çok teşekkür ederim ben zaten mutluyum ki yarın kizcemi gorecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…