canım siyah için hem çok sıcağı çekiyormuş hemde güneşte biraz durunca rengi soluyormuş bende araştırdığımda hep aynısını söylediler iki renklerede bak istersen ama tabikide karar senin
canım siyah için hem çok sıcağı çekiyormuş hemde güneşte biraz durunca rengi soluyormuş bende araştırdığımda hep aynısını söylediler iki renklerede bak istersen ama tabikide karar senin
banada ablam ve enıste alacak ben ıstedıgımı aldırıyorum :) ama onlar ıcınde ugrasıyorum onlara kalsa baktıgımızda alcaklarda ben acelesı yok ındırımı beklıyelım dıye tutturdum
aklıma geldi ama şimdi ne kadarlık bişey düşünüyor bilmiyorum çok pahalı gelebilir diye düşündüm ama her fırsatta telsizini beğini ben alıyım felan diyodu bütçesini bayağı ayarlamış demekki :) bakalım artık şansımıza kullanabildiğimiz kadar kullanırız sonra bakarız bi çaresine
senın daha bır yabancı denmezde sunu al dıye sorsa dersınde sormadan ayıp olur sankı, bnm ablam olunca rahat rahat herseyı dıyorum sanada inşALLAH cok cok guzel bır urun gelırde mutlu olursun ...
canım bende asil diye siyah istiyordum ama rengi felan solacaksa asalet felan kalmaz bencede hepsinin rengine bak bakalım belki başka renkler içine siner
aklıma geldi ama şimdi ne kadarlık bişey düşünüyor bilmiyorum çok pahalı gelebilir diye düşündüm ama her fırsatta telsizini beğini ben alıyım felan diyodu bütçesini bayağı ayarlamış demekki :) bakalım artık şansımıza kullanabildiğimiz kadar kullanırız sonra bakarız bi çaresine
yani canım hiç yoktan iyidir olsun :) yani samimiyet varsa ben derdim abicim sen ne kadarlık bişey düşünüuyosun felan diye birde çok daha güzel ve pahalı bişey alıyomuş inşAALLAH
canım bende asil diye siyah istiyordum ama rengi felan solacaksa asalet felan kalmaz bencede hepsinin rengine bak bakalım belki başka renkler içine siner
inşallah cnm saol yaa hurma dogumu kolaylastirir derler simdiden yesem sıkıntı olur mu ki muz da kabizligim var fena halde oyüzden tuketemiyorum
Saol cnm inşallah iyi olacak bende
aslinda iyiyim canim da kabizligim beni cok tedirgin ediyor neler neler yaptim hala çözemedim duphalac verdi doktor bugunde magnezyuma basla dedi bakalim inşallah işe yararlar
öncelikle hoşgeldin aramıza canım ama sıkıntıyı başka bi arkadaşımız yaşadı bende ona destek amaçlı yazmıştım hatlar karıştı galiba ama dediklerinde kesinlikle haklısın sonuna kadar katılıyorum
senın daha bır yabancı denmezde sunu al dıye sorsa dersınde sormadan ayıp olur sankı, bnm ablam olunca rahat rahat herseyı dıyorum sanada inşALLAH cok cok guzel bır urun gelırde mutlu olursun ...
ay evet yaa bişey desem olmuyor çok ısrar edince bende mecbur tamam dedim ama eşimin kardeşi gibi çok samimiler 4 5 yıl aynı evde kalmışlar nasip artık bebişin şansına bakalım ne gelecek