2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ıyı barı canım bende erkenden gıtcem alcam inşALLAH, sen hangı rengı dusunuyorsun ben sıyah ıstıyorum

siyah çok toz belli eder diye kırmızı düşündüm canım ama tabi giidnce kırmızının tonunu görünce fikrim değişebilir.

ıyı barı canım bende erkenden gıtcem alcam inşALLAH, sen hangı rengı dusunuyorsun ben sıyah ıstıyorum
canım siyah için hem çok sıcağı çekiyormuş hemde güneşte biraz durunca rengi soluyormuş bende araştırdığımda hep aynısını söylediler iki renklerede bak istersen ama tabikide karar senin

siyah çok toz belli eder diye kırmızı düşündüm canım ama tabi giidnce kırmızının tonunu görünce fikrim değişebilir.

bende sıyah guneste agarır dıye acaba kırmızımı dedım ama sımdılık sıyah dıyorum gıdınce degısırmı bende bılmıyorum

canım siyah için hem çok sıcağı çekiyormuş hemde güneşte biraz durunca rengi soluyormuş bende araştırdığımda hep aynısını söylediler iki renklerede bak istersen ama tabikide karar senin

ewet benımde o aklımda guneste agarması ozellıkle ama ne bılım sıyah bır asıl geldı de gıdınce hepsıne tekrar bakcam karar vercem net bı sekılde o zmn

banada ablam ve enıste alacak ben ıstedıgımı aldırıyorum :) ama onlar ıcınde ugrasıyorum onlara kalsa baktıgımızda alcaklarda ben acelesı yok ındırımı beklıyelım dıye tutturdum
ben şimdi fikirde beyan edemiyorum eşimin arakadaşı olduğu için bakalım şansımıza ne gelecek

doğru oda var demi ne geleceğini bilmiyosun işittirseydin yarın indirimi kaçırmasın ordan alsın diye
aklıma geldi ama şimdi ne kadarlık bişey düşünüyor bilmiyorum çok pahalı gelebilir diye düşündüm ama her fırsatta telsizini beğini ben alıyım felan diyodu bütçesini bayağı ayarlamış demekki :) bakalım artık şansımıza kullanabildiğimiz kadar kullanırız sonra bakarız bi çaresine

ben şimdi fikirde beyan edemiyorum eşimin arakadaşı olduğu için bakalım şansımıza ne gelecek

senın daha bır yabancı denmezde sunu al dıye sorsa dersınde sormadan ayıp olur sankı, bnm ablam olunca rahat rahat herseyı dıyorum sanada inşALLAH cok cok guzel bır urun gelırde mutlu olursun ...

ewet benımde o aklımda guneste agarması ozellıkle ama ne bılım sıyah bır asıl geldı de gıdınce hepsıne tekrar bakcam karar vercem net bı sekılde o zmn
canım bende asil diye siyah istiyordum ama rengi felan solacaksa asalet felan kalmaz bencede hepsinin rengine bak bakalım belki başka renkler içine siner

yani canım hiç yoktan iyidir olsun :) yani samimiyet varsa ben derdim abicim sen ne kadarlık bişey düşünüuyosun felan diye birde çok daha güzel ve pahalı bişey alıyomuş inşAALLAH

aaa dgru hurma yememen lazım..muz karbonhıdrat ye bol bol cnm

canım sanırım yeni olduğum için ben karıştırdım :s :) kusura bakma artık :s

senın daha bır yabancı denmezde sunu al dıye sorsa dersınde sormadan ayıp olur sankı, bnm ablam olunca rahat rahat herseyı dıyorum sanada inşALLAH cok cok guzel bır urun gelırde mutlu olursun ...
ay evet yaa bişey desem olmuyor çok ısrar edince bende mecbur tamam dedim ama eşimin kardeşi gibi çok samimiler 4 5 yıl aynı evde kalmışlar nasip artık bebişin şansına bakalım ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…