2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya normal derler son anda çocuk döner ne kadar çabuk sezeryan diyolar onlar için bişey yok tabi
aynen oyle puan alıyorlarmış bırde bu yüzdende yapıyorlar.

aynen oyle para olsaydı ben burda durmak ıcn evet derdm ses etmezlerdı ama ısıme geldı böylesi. ya bende ılk defa bu kadar maas aldm bu ay 1850 oldu gecen 1 sene 1650 ama sansımdan mı oğlumun sansına mı bılmıyorum çünkü farklı bı yerde calıssaydım emınım bende senın gıbı alacaktım ki bundan sonrası ıcınde oyle olcak muhtemelen

yavrum gıt ozele artık merhametine kaldık doktorların en azından güzel muamele gorursun :)

günaydın kızlar,
bende yapacaktım ama vazgeçtim sonradan. eğer kalıbın küçükse 20-25 tane kalıp büyükse tabiki daha az çıkıyormuşşşş
Oooo kilosu 12 tl zaten kokusu boyası kalıbı zamanı derken baya aşıyor . Geriye kaldı sabun araştırmam :) teşekkür ederim

yani canım hiç yoktan iyidir olsun :) yani samimiyet varsa ben derdim abicim sen ne kadarlık bişey düşünüuyosun felan diye birde çok daha güzel ve pahalı bişey alıyomuş inşAALLAH
akşama geliyor dur bi şansımı deneyim ne çıkarsa bahtımıza ucuz bişey alıcağını sanmıyorum bakalım nasip artık :)

aynen saten urfa şartlarında devleti düşünmek pek mümkün değil artık doktorların insafına kaldık dediğin gibi en azından muamelesi ii olacak nasip artık :)

aynen saten urfa şartlarında devleti düşünmek pek mümkün değil artık doktorların insafına kaldık dediğin gibi en azından muamelesi ii olacak nasip artık :)

benım de en korktuğum şey son anda bi baheneyle sezeryan demeleri biraz erken söylerlerse muhakkak başka doktora gideceğim.söylediği sebebin geçerli olup olmadığını soracağım.ama apar topar alırlarsa yapacak bişey yok

2 yas sonrasi oneriliyor canim
Yok cnm 2-5 yaş arası önerilmez cinsel gelişim yüzünden o yüzden ya 2 den önce ya 5 ten sonra bir oğlan büyüttüm çok araştırmıştım ordan biliyorum. Şimdi ikinciyi 2 aylıkken felan yaptırmayı düşünüyorum. Bakalım.

bebişler rızkıyla geliyor Allah'ın izniyle çok daha iyi yerler buluruz inşALLAH

ama 2 aylık çok erken değilmi ya kıyamam çok acır canları..ben 5 den sonra yaptırıcam hem nedense o özel anını hatırlasın istiyorum

Kızlar suwen yine limangoda, baya indirimli benim gibi kaçırıpta sonradan almak isteyenler olduysa söyliyim dedim Ben de suwen ekibine katılmış bulunmaktayım, teşekkürler @toist ve countryrose
Mavisi varmi canimm mavi istiyorm benn. Pijamalarim bile hep pembe oğlumun bahanesine bir de mavilerim olsun :)

Ayy kız okuyunca bile sinir oldum. Hic takma kafana öyle insanları canım. Eltinle de görüşme gerekirse. Kaynananla illaki konusacaksin görüşeceksin eşinin annesi nede olsa ama arana bi mesafe koy. Eltinin doğum günü pastasi eşine mi kalmış. Benim eşim öyle bisey yapacak öldürürum onu. Ben konuşmuyorum diye eşim de hic konuşmuyo eltimle. Ayy bu fesat insanlarin derdi nedir bilmemki sadece kiskanclik başka bsy degil. Sen bebeğini düşün doğduğu zamanlari düşün canim sen üzüldükce o hissediyo mutsuz oluyo emin ol. Seni bu haldeyken üzmeye kimsenin hakkı yok.

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım geldim dün sağ yanım ağrımıştı malesef böbrekte büyüme ve enfeksiyon olmuşum idrar da ve kan değerim çok düşük
şeker sonucu pazartesi çıkar

Benn sağ yanıma yatıyorum sol yanıma yatmaö lazımmış kendim için

Bebek , şükür iyi doktor raporu 30 haftada veririm heyet veremem dedi mırın kırın etti 5 hafta dayan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…