- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Malesef yok hayatim ama bi bak istersen baska markalarda vardir belki mavi :)Mavisi varmi canimm mavi istiyorm benn. Pijamalarim bile hep pembe oğlumun bahanesine bir de mavilerim olsun :)
Maşallah canım gözünüzaydin. Sana da çok geçmiş olsun bol su iç. Kan hapı zaten vermistir doktorun.Bebişim maşallah büyümüş hep üç boyutlu da yüzünü kapardı gerçi bugün de kapadı ama bekledik açtı doktor bana benzetti ama ben eşime benzettim gözleri iri maşallah eşime benziyor annem de benzetti çok minnoş oğlum
Aaa suwen yine gelmiş demek çok kaliteli kızlar alın
VUUU GİDİP KAYNANAMIN ELİNİ ÖPMEM GEREK :) KADIN BANA KIZIM ÇORBANIN SUYU AZCIK DAHA AZMI OLSAYDI DESE ÇATIYORUM KAŞLARI :) BOŞVERRRRR KAYNANA TERÖRÜ İŞTE, YÜZYILLARDIR DEVAM EDİYOR :) AŞIRIYA GİTME AMA KENDİNİ DE FAZLA EZDİRME, KAYNANAN ÖNEMLİ EŞİNDEN DOLAYI AMA ELİTİMİ HİÇÇÇ TAKMAM YERİNDE OLSAM...Neymiş efendim ben is yapmayı bilmiyormusum annem bana hiç bişey ogretmemis. . Gibi laflarla başladı sonra evlendigimden bu yana ben onun evinde hiç temizlik yapmamisim çok usengecmisim. . Bunları da misafirler in önünde sayıyor. . Eşim orda cevabını verdi ama bir türlü kapanmadi çenesi. Çarşamba günü doğum gunumdu ya dün pasta götürdük ona yok niye eltime pasta goturmemisiz eşim hemen eltime doğum günü sürprizi yapacakmis. Ne kendisi ne eltim arayıp bir kutlamadilar bile biz ona doğum günü yapicaz öyle mi. . Konusamadim eşimin hatrina misafirlerden saygima dediğim tek şey anneme kimse laf edemez o bana öğrenmem gerekeni öğretti evimde yemeğimi temizligimi utumu kim yapıyor madem bilmiyorum dedim. .
Masallah bebegine canim buyusun pasa :) idrar yolu enfeksiyonu icin yogurt suyu icin diyorlar canim ben de bu ara olmamak icin bol su ve yogurt suyu iciyorum, cok gecmis olsun sana, bobrekte buyume neymis tatlim cozemedim ?Bebişim maşallah büyümüş hep üç boyutlu da yüzünü kapardı gerçi bugün de kapadı ama bekledik açtı doktor bana benzetti ama ben eşime benzettim gözleri iri maşallah eşime benziyor annem de benzetti çok minnoş oğlum
Aaa suwen yine gelmiş demek çok kaliteli kızlar alın
Bosnagim bebegim ben kendi canimda istemeze cok usenirim bebdeVay be ben yufkadan börek yapmaya üşenirken sen açıyorsun kendimden utandım eşim 2 gündür börek diyor halbusi
Canım benimde karnım ağrıdı bazen taş kesiliyor karnın
ayrıca elini karnına koy dinlemeye çalış kendini
yani işte canm benim 3 arkadaşımın da normal görünüyordu son dakika sezeryan dediler son dakika girdi 3 ude yani insan şüpheye düşüyo tabi o heyecanla riske de girmek kolay deil artık napıcaz bilemiyorum..benım de en korktuğum şey son anda bi baheneyle sezeryan demeleri biraz erken söylerlerse muhakkak başka doktora gideceğim.söylediği sebebin geçerli olup olmadığını soracağım.ama apar topar alırlarsa yapacak bişey yok
Annemde yaşamış 2 m büyüme olmuş canm sağ böbrekte bebeğin hediyesi ya doktor böbreğini usg ile baktı benim doktor ayrıntılı bakıyor sürekli öyle farkettiMasallah bebegine canim buyusun pasa :) idrar yolu enfeksiyonu icin yogurt suyu icin diyorlar canim ben de bu ara olmamak icin bol su ve yogurt suyu iciyorum, cok gecmis olsun sana, bobrekte buyume neymis tatlim cozemedim ?
gule gule gıy canım cok guzel bende emın onunden almıstım buyuk gulu senınkıne benzıyor hosmus takımın :)kızlar sipariş verdiğim terlik taç bant takımım geldiii
Eki Görüntüle 1413345
mevlütlük olarakta kurabiye puanlı kutuda mevlüt şekeri ve geçen haftaki Bursa tatilimde havlu siperişivermiştim Hoşgeldin DERİN yazılı havluları dağıtacağım kızlar kargolarım sırayla geliyor bir tek havlular kaldı onlarda gelse nerdeyse herşeyimiz bitmiş oluyor
Canim internetten bakmistim 50 tl ydi ankara saman pazarinda gordum azicik pazarlikla 35 e aldim icinde alt degistir biberon icin termosluk bide kirli bez torbasi var:)canım hayırlı olsun hepsi çok güzel çantan özellikle nerden ne kadara aldın sorabilir miyim ?
aynen oyle puan alıyorlarmış bırde bu yüzdende yapıyorlar.
canım ben normal doğumda puan alıyolar diye duymuştum bizi düşünen yok zaten
öncelikle gözün aydın tatlım bebişinin iyi olmaına çok sevindim bu aralar sol tarafına yatmaya çalış çok geçmiş olsun özellerde heyet raporu hemen veriyorlar aslında başka yerlere bak eğer dayanamıcak gibiysen dikkat et kendine canımKızlar şeker yüklemesi yaptırdım geldim dün sağ yanım ağrımıştı malesef böbrekte büyüme ve enfeksiyon olmuşum idrar da ve kan değerim çok düşük
şeker sonucu pazartesi çıkar
Benn sağ yanıma yatıyorum sol yanıma yatmaö lazımmış kendim için
Bebek , şükür iyi doktor raporu 30 haftada veririm heyet veremem dedi mırın kırın etti 5 hafta dayan diyor
çok tatlılar güle güle kullan tatlım bende bekliyorum gelmesini :)kızlar sipariş verdiğim terlik taç bant takımım geldiii
Eki Görüntüle 1413345
mevlütlük olarakta kurabiye puanlı kutuda mevlüt şekeri ve geçen haftaki Bursa tatilimde havlu siperişivermiştim Hoşgeldin DERİN yazılı havluları dağıtacağım kızlar kargolarım sırayla geliyor bir tek havlular kaldı onlarda gelse nerdeyse herşeyimiz bitmiş oluyor
bende haftaya bi giricem samanpazarına Allah ne verdiyseCanim internetten bakmistim 50 tl ydi ankara saman pazarinda gordum azicik pazarlikla 35 e aldim icinde alt degistir biberon icin termosluk bide kirli bez torbasi var:)
Git kiz git valla baya indirimli oluyor orasi mart basinda geri kalan alisverisi tamamliyacaz Allah'in izniyle:)bende haftaya bi giricem samanpazarına Allah ne verdiyse
Büyüyünce acıyo küçükken bişey anlamıyolar aslında. Bi de büyüyünce korku da oluyor. Siz bilirsiniz tabiki de. Büyük oğlumu 5 yaşında yaptırdığımda bile arkadaşlarının hiçbiri sünnet olmamıştı, bizimki de kötü bişey sanıyodu kendi durumunu arkadaşları ne diyosa artık, babasıyla teselli ediyoduk oğlum sen erkek oldun onlar olmadı daha diye hey gidi günler..ama 2 aylık çok erken değilmi yakıyamam çok acır canları..ben 5 den sonra yaptırıcam hem nedense o özel anını hatırlasın istiyorum
ben çoğu şeyi ordan alıyorum zaten canım ablam belediyede tüm toptancıları tanıyor sağolsunlar çok indirimli veriyolar ama bi fırsat bulup gidemedim özellikle chiccoya bi gitmem gerek mendillerinden alıcam tekrardan çok güzelmiş bi paket almıştım ama yetmez gibime geliyor haftaya inşallah gidicemGit kiz git valla baya indirimli oluyor orasi mart basinda geri kalan alisverisi tamamliyacaz Allah'in izniyle:)
Canim gecmis olsun insaAllah buyume daha fazla olmazAnnemde yaşamış 2 m büyüme olmuş canm sağ böbrekte bebeğin hediyesi ya doktor böbreğini usg ile baktı benim doktor ayrıntılı bakıyor sürekli öyle farketti
Ooo daha ne o zaman al herseyini hepsini hazirla hayirlisiyla kullanirsiniz insaAllahben çoğu şeyi ordan alıyorum zaten canım ablam belediyede tüm toptancıları tanıyor sağolsunlar çok indirimli veriyolar ama bi fırsat bulup gidemedim özellikle chiccoya bi gitmem gerek mendillerinden alıcam tekrardan çok güzelmiş bi paket almıştım ama yetmez gibime geliyor haftaya inşallah gidicem
aminn canım inşalalh eksikleri listeliyorum zaten martta hepsini bitirmek istiyorum nisan rahat geçsin diyeOoo daha ne o zaman al herseyini hepsini hazirla hayirlisiyla kullanirsiniz insaAllah
oo çok ii almışşsın canım güle güle kullan :) saten imkan varsa netten almamak lazım çarşı pazarda çok daha uygun oluyo aynı kalite :)Canim internetten bakmistim 50 tl ydi ankara saman pazarinda gordum azicik pazarlikla 35 e aldim icinde alt degistir biberon icin termosluk bide kirli bez torbasi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?