2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bebişim maşallah büyümüş hep üç boyutlu da yüzünü kapardı gerçi bugün de kapadı ama bekledik açtı doktor bana benzetti ama ben eşime benzettim gözleri iri maşallah eşime benziyor annem de benzetti çok minnoş oğlum

Aaa suwen yine gelmiş demek çok kaliteli kızlar alın

Maşallah canım gözünüzaydin. Sana da çok geçmiş olsun bol su iç. Kan hapı zaten vermistir doktorun.

VUUU GİDİP KAYNANAMIN ELİNİ ÖPMEM GEREK :) KADIN BANA KIZIM ÇORBANIN SUYU AZCIK DAHA AZMI OLSAYDI DESE ÇATIYORUM KAŞLARI :) BOŞVERRRRR KAYNANA TERÖRÜ İŞTE, YÜZYILLARDIR DEVAM EDİYOR :) AŞIRIYA GİTME AMA KENDİNİ DE FAZLA EZDİRME, KAYNANAN ÖNEMLİ EŞİNDEN DOLAYI AMA ELİTİMİ HİÇÇÇ TAKMAM YERİNDE OLSAM...

Masallah bebegine canim buyusun pasa :) idrar yolu enfeksiyonu icin yogurt suyu icin diyorlar canim ben de bu ara olmamak icin bol su ve yogurt suyu iciyorum, cok gecmis olsun sana, bobrekte buyume neymis tatlim cozemedim ?

Bosnagim bebegim ben kendi canimda istemeze cok usenirim bebde

yani işte canm benim 3 arkadaşımın da normal görünüyordu son dakika sezeryan dediler son dakika girdi 3 ude yani insan şüpheye düşüyo tabi o heyecanla riske de girmek kolay deil artık napıcaz bilemiyorum..

kızlar sipariş verdiğim terlik taç bant takımım geldiii

mevlütlük olarakta kurabiye puanlı kutuda mevlüt şekeri ve geçen haftaki Bursa tatilimde havlu siperişivermiştim Hoşgeldin DERİN yazılı havluları dağıtacağım kızlar kargolarım sırayla geliyor bir tek havlular kaldı onlarda gelse nerdeyse herşeyimiz bitmiş oluyor

Masallah bebegine canim buyusun pasa :) idrar yolu enfeksiyonu icin yogurt suyu icin diyorlar canim ben de bu ara olmamak icin bol su ve yogurt suyu iciyorum, cok gecmis olsun sana, bobrekte buyume neymis tatlim cozemedim ?
Annemde yaşamış 2 m büyüme olmuş canm sağ böbrekte bebeğin hediyesi ya doktor böbreğini usg ile baktı benim doktor ayrıntılı bakıyor sürekli öyle farketti

gule gule gıy canım cok guzel bende emın onunden almıstım buyuk gulu senınkıne benzıyor hosmus takımın :)

canım hayırlı olsun hepsi çok güzel çantan özellikle nerden ne kadara aldın sorabilir miyim ?
Canim internetten bakmistim 50 tl ydi ankara saman pazarinda gordum azicik pazarlikla 35 e aldim icinde alt degistir biberon icin termosluk bide kirli bez torbasi var:)

ama 2 aylık çok erken değilmi ya kıyamam çok acır canları..ben 5 den sonra yaptırıcam hem nedense o özel anını hatırlasın istiyorum
Büyüyünce acıyo küçükken bişey anlamıyolar aslında. Bi de büyüyünce korku da oluyor. Siz bilirsiniz tabiki de. Büyük oğlumu 5 yaşında yaptırdığımda bile arkadaşlarının hiçbiri sünnet olmamıştı, bizimki de kötü bişey sanıyodu kendi durumunu arkadaşları ne diyosa artık, babasıyla teselli ediyoduk oğlum sen erkek oldun onlar olmadı daha diye hey gidi günler..

Git kiz git valla baya indirimli oluyor orasi mart basinda geri kalan alisverisi tamamliyacaz Allah'in izniyle:)
ben çoğu şeyi ordan alıyorum zaten canım ablam belediyede tüm toptancıları tanıyor sağolsunlar çok indirimli veriyolar ama bi fırsat bulup gidemedim özellikle chiccoya bi gitmem gerek mendillerinden alıcam tekrardan çok güzelmiş bi paket almıştım ama yetmez gibime geliyor haftaya inşallah gidicem

Ooo daha ne o zaman al herseyini hepsini hazirla hayirlisiyla kullanirsiniz insaAllah

Canim internetten bakmistim 50 tl ydi ankara saman pazarinda gordum azicik pazarlikla 35 e aldim icinde alt degistir biberon icin termosluk bide kirli bez torbasi var:)
oo çok ii almışşsın canım güle güle kullan :) saten imkan varsa netten almamak lazım çarşı pazarda çok daha uygun oluyo aynı kalite :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…