2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eltinin iyisi olmaz toistcimmm

Hahah doğru söylüyorsun da hani mesafeliyse çok takma diyecektim.

Geçmiş olsun canım bol yoğurt suyu ve su iç geçer inşallah.
Rapor için de ne uyuz kadınmış verse nolur yani anlamıyorum ki. Tanıdık. Doktora gidersin artık.

Çok güzel gile güle kullan inşallah :)

Bebek banyosu alt değiştirme bebe yağı yla masaj videolari izliyorum daa ne kadar tatlılar yakında biz de yapcaz hepsini insss sabırsızlanıyorum
bende izledim çoğunu canım çok tatlılar yaa darısı bize inş bu arada bu masaj için ayrı bi yağ felan almamız gerekiyormu yada neyle yapıcaz bu masajı

sen bursa'ya geldin beni niye görmedin ama

Öyle yapacağım pazartesi cidden çok uyuz oldum mırın kırın etti bana ya

Öyle canım
Eltim umrumda değil zaten canım

bende izledim çoğunu canım çok tatlılar yaa darısı bize inş bu arada bu masaj için ayrı bi yağ felan almamız gerekiyormu yada neyle yapıcaz bu masajı
bende kuzenime sordum geçen gün canım saf zeytin yağıyla yapıyorm dedi bende oyle yapmayı düşünüyorum.

Iyi düşünmüşsn ben de alcam hasta bezi ilk gün onu kullanrz ped yeterli olmaz belki.
bende kullan at çamaşırı almıştım e bebekten 5li. onu götürücem. hasta bezini ve pedi zaten hastane veriyor yanınıza yük yapmayın boşuna. belki çıkış için pet lazım olur. ama o kullan atlardan tavsiye ederim sizede.

Canım ben cam biberon alacağım Dr browns geniş ağızlı doğal akış. Bezi prima almayı düşünüyorum no:1 (2-5kg) 2 paket alıcam başlangıç için.
geniş ağızlı biberonları sordum ben camlarda yok dr. browns da. camların emzikleri yeni doğana uygun küçük yapılıyomuş. plastiklerde oluyomuş. satıcı öyle demişti. camı aldım bende bir tane.

Canim sabirli olursan zaten esin kendi o mesafeyi olusturacaktir.ama sorunlari bizden duymak hoslarina gitmez erkeklerin .ben asla es tarafiyla ipleri koparma taraftari degilim keske sorun olmasa ve samimiyet olsa bu en guzeli ama olmuyorsada mesafeli olmak herkes icin en iyisi

tstlım artı bebek senin yediklerinle besleniyor. bana ebe acıkmayı bekleme yemek için demişti. günlük öğün miktarında 6 olmalı. 3 ana 3 ara öğün olarak. yoğurdu ara öğünlerde yada yemeğin yanında yemen lazım. iştahın olmasa bile bebeğin için kendini yemeye zorla. iştahın açılmazsa doktoruna söyle belki takviye verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…