- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
INSALLAH CNM O GUZEL GUNLER GELSIN HEPİMİZ İÇİN :)Bebek banyosu alt değiştirme bebe yağı yla masaj videolari izliyorum daa ne kadar tatlılar yakında biz de yapcaz hepsini insss sabırsızlanıyorum
Ve ütü baslasin :)Eki Görüntüle 1413433
Ne kadar zevkli olur onları ütülemesi minik minikVe ütü baslasin :)Eki Görüntüle 1413433
Eltinin iyisi olmaz toistcimmm
Geçmiş olsun canım bol yoğurt suyu ve su iç geçer inşallah.Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım geldim dün sağ yanım ağrımıştı malesef böbrekte büyüme ve enfeksiyon olmuşum idrar da ve kan değerim çok düşük
şeker sonucu pazartesi çıkar
Benn sağ yanıma yatıyorum sol yanıma yatmaö lazımmış kendim için
Bebek , şükür iyi doktor raporu 30 haftada veririm heyet veremem dedi mırın kırın etti 5 hafta dayan diyor
kızlar sipariş verdiğim terlik taç bant takımım geldiii
Eki Görüntüle 1413345
mevlütlük olarakta kurabiye puanlı kutuda mevlüt şekeri ve geçen haftaki Bursa tatilimde havlu siperişivermiştim Hoşgeldin DERİN yazılı havluları dağıtacağım kızlar kargolarım sırayla geliyor bir tek havlular kaldı onlarda gelse nerdeyse herşeyimiz bitmiş oluyor
bende izledim çoğunu canım çok tatlılar yaa darısı bize inş bu arada bu masaj için ayrı bi yağ felan almamız gerekiyormu yada neyle yapıcaz bu masajıBebek banyosu alt değiştirme bebe yağı yla masaj videolari izliyorum daa ne kadar tatlılar yakında biz de yapcaz hepsini insss sabırsızlanıyorum
kolay gelsin canım zevkli bi işe başlamışsın :)Ve ütü baslasin :)Eki Görüntüle 1413433
kızlar sipariş verdiğim terlik taç bant takımım geldiii
Eki Görüntüle 1413345
mevlütlük olarakta kurabiye puanlı kutuda mevlüt şekeri ve geçen haftaki Bursa tatilimde havlu siperişivermiştim Hoşgeldin DERİN yazılı havluları dağıtacağım kızlar kargolarım sırayla geliyor bir tek havlular kaldı onlarda gelse nerdeyse herşeyimiz bitmiş oluyor
Öyle yapacağım pazartesi cidden çok uyuz oldum mırın kırın etti bana yaHahah doğru söylüyorsun da hani mesafeliyse çok takma diyecektim.
Geçmiş olsun canım bol yoğurt suyu ve su iç geçer inşallah.
Rapor için de ne uyuz kadınmış verse nolur yani anlamıyorum ki. Tanıdık. Doktora gidersin artık.
Çok güzel gile güle kullan inşallah :)
Öyle canımAyy kız okuyunca bile sinir oldum. Hic takma kafana öyle insanları canım. Eltinle de görüşme gerekirse. Kaynananla illaki konusacaksin görüşeceksin eşinin annesi nede olsa ama arana bi mesafe koy. Eltinin doğum günü pastasi eşine mi kalmış. Benim eşim öyle bisey yapacak öldürürum onu. Ben konuşmuyorum diye eşim de hic konuşmuyo eltimle. Ayy bu fesat insanlarin derdi nedir bilmemki sadece kiskanclik başka bsy degil. Sen bebeğini düşün doğduğu zamanlari düşün canim sen üzüldükce o hissediyo mutsuz oluyo emin ol. Seni bu haldeyken üzmeye kimsenin hakkı yok.
Eltim umrumda değil zaten canımVUUU GİDİP KAYNANAMIN ELİNİ ÖPMEM GEREK :) KADIN BANA KIZIM ÇORBANIN SUYU AZCIK DAHA AZMI OLSAYDI DESE ÇATIYORUM KAŞLARI :) BOŞVERRRRR KAYNANA TERÖRÜ İŞTE, YÜZYILLARDIR DEVAM EDİYOR :) AŞIRIYA GİTME AMA KENDİNİ DE FAZLA EZDİRME, KAYNANAN ÖNEMLİ EŞİNDEN DOLAYI AMA ELİTİMİ HİÇÇÇ TAKMAM YERİNDE OLSAM...
bende kuzenime sordum geçen gün canım saf zeytin yağıyla yapıyorm dedi bende oyle yapmayı düşünüyorum.bende izledim çoğunu canım çok tatlılar yaa darısı bize inş bu arada bu masaj için ayrı bi yağ felan almamız gerekiyormu yada neyle yapıcaz bu masajı
bende kullan at çamaşırı almıştım e bebekten 5li. onu götürücem. hasta bezini ve pedi zaten hastane veriyor yanınıza yük yapmayın boşuna. belki çıkış için pet lazım olur. ama o kullan atlardan tavsiye ederim sizede.Iyi düşünmüşsn ben de alcam hasta bezi ilk gün onu kullanrz ped yeterli olmaz belki.
geniş ağızlı biberonları sordum ben camlarda yok dr. browns da. camların emzikleri yeni doğana uygun küçük yapılıyomuş. plastiklerde oluyomuş. satıcı öyle demişti. camı aldım bende bir tane.Canım ben cam biberon alacağım Dr browns geniş ağızlı doğal akış. Bezi prima almayı düşünüyorum no:1 (2-5kg) 2 paket alıcam başlangıç için.
benimde aklımda hep saf zeytin yağı var aslında daha güzel olur diye başka güzel bişey varsa ona bakayım diye şeyettiydimmbende kuzenime sordum geçen gün canım saf zeytin yağıyla yapıyorm dedi bende oyle yapmayı düşünüyorum.
Canim sabirli olursan zaten esin kendi o mesafeyi olusturacaktir.ama sorunlari bizden duymak hoslarina gitmez erkeklerin .ben asla es tarafiyla ipleri koparma taraftari degilim keske sorun olmasa ve samimiyet olsa bu en guzeli ama olmuyorsada mesafeli olmak herkes icin en iyisiNe güzel canım ben de yavaş yavaş uzaklasacam eşimle arami bozmadan. .
Ben nisanliyken çok iyiydik canım o hamileydi o dönemler. . Abla kardesten farkımız yoktu her ay onunla ben giderdim doktora evine gidip temizliğine yardım ederdim arti okuyordum evlendikten sonra da onunla doktora gitmeye devam ettim . O doğum yaptı uzaklaştı. Ben hamile kaldım bi kez olsun evime gelip bişeye ihtiyacın var mı demedi. . Ne aradı ne sordu. Eşim mesafe koy dedi koydum ki koymama gerek yoktu o zaten çok degismisti. . Çok farklı bir karakteri var çok yapmacıktir. Kaynanam onu çok sever. O hamileyken de kaynanayla sorun yaşayıp 2 3 ay düşman olmuslardi bana yaptıklarını ona yapmıştı.
Ben de dün eşime dedim canım asla gitmem ve kutlamam aramam da beni buna mecbur etme dedim o da tabi ki ama ben yigenlerim için pasta alıp verecem dedi beni bulaştırma ne yaparsan yap senin yengen benden değerli değil dedim o da tabi ki değil deyip sakinlestirmeye çalıştı. .
tstlım artı bebek senin yediklerinle besleniyor. bana ebe acıkmayı bekleme yemek için demişti. günlük öğün miktarında 6 olmalı. 3 ana 3 ara öğün olarak. yoğurdu ara öğünlerde yada yemeğin yanında yemen lazım. iştahın olmasa bile bebeğin için kendini yemeye zorla. iştahın açılmazsa doktoruna söyle belki takviye verir.Kızlar ben bu aralar bişey yiyemiyorum kalktığımdan beri 400 ml lik yoğurt yedim bal koyarak içine bu kadar canım bişey yemek istemedi kendimi halsiz hissediyorum bebişim için üzülüyorum acaba başlardaki gibi benden beslenir mi yoksa ben çok mu hata yapıyorum acıkınca yiyorum gece kaç olursa olsun ama gündüzleri neden böyle benim gibi olan var mı
Kızlar kanınız düşük olanlar varmı nasıl besleniyor sunuz
Evet yeterli bende 2 takim hazirladim canimBenim şimdilik normal doğum gibi bende kız olacağı için bir pudra birde krem alayım diyorum ama işte 1 gecelik 1 de pijamamı karar veremedimpeki 2 tane yeter değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?