2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende istahsizim yedigimide zorl yiyorum ogubde atliyorum canim ama canim istemiyor itahimda bi acilmadi gitti

Bende istahsizim yedigimide zorl yiyorum ogubde atliyorum canim ama canim istemiyor itahimda bi acilmadi gitti
acaba bu içtiğimiz takviyelerin etkisindenmiki? yada bizimkisi normaldir belki:)) ben en çok aş ermeyi istemiştim ama olmadı. şöyle gece yarısı eşimi yataktan kaldırım git şunu al gel demeyi çok istedim de hiç olmadı bi erik canım istedi hatta dün gece rüyamda bile gördüm ama erik diye delirmiyorum. ne biçim hamileyim ben yaa :))))

Canim ayni seyi bebimkide yapiyor hele ozellikle namazda oyle sure okumaya dalmisken bi anda indiriyor tekmeyi o an nasil irkiliyorum bi gorsen yerim ben onun ayaklarini ellerini

safakmeley sevgili dunurcugum ve nazli gelinim ne alemde acabaa? Hic sesin cikmiyor hayatim?
Canım dünürüm çok yoğunum ya bu aralar ve de çok yoruluyorum, fırsat buldukça okuyorum, gelinin de ben de çok iyiyiz siz nasılsınız?

Bu liste super kuzum ya benim aklima gelmeyen seyler yasiyo sende saolasin walla :-D :* kizimla cokca optuk seni teyzesi
Rica ederiz efendim ne demek :):) Öptük sizi

Afferim yavruk kuşuna büyümüş kocaman olmuş :* Ben de 14 kilo almışım 82 tartıldım şimdi uf ya napalım bünye alıyor demek ki :) Bol su iç canım enfeksiyon için, unutma..

Maşalllah bebeğine, kilo olayını takmayın ya bebekler sağlıklı olsun yeter, herşeyi mota mot beklemeyin her birimiz özeliz biriciğiz, bebekler de öyle, bünye meselesi, kafanızda büyütmeyin, gayet sağlıklısınız öptüm

Bu bebek değil canavar :):):) Kadının karnı yırtılacak :):)

Eki Görüntüle 1415435

kızlar elticim oğluşuma aplike pike takımı yaptı :) deseni biz çizdik eşimle oda yaptı. nasıl olmuş?
Çok minnoş yahu, kaplumbağa inek civciv çok tatlı, huzurla sağlıkla kullanın inşallah

Merhaba kızlar, nöbetten geldim doğru düzgün uyuyamadım gecemiz biraz atraksiyonluydu :):) Eve geldim yine uyuyamadım neyse eşimle kahvaltı yaptık o iyi oldu :) Keyifler yerindedir umarım, biz iyiyiz, öpüyorum sizleri..
ragy rabbim şifa versin, dua ederiz tabi ki, iş yeri ile ilgili de hemen resmi başvurunu yap haklarını almak için

Seker veya sabun canim tercih etceksin lavantads yapan var.ben seker ve sisede kolonya yapiorum
şişede kolonya yapmaya karar verdim bende canım.internetten baktım :) nasıl yapıyorsun.sanırım şişeleri alıyoruz kolonyayıda alıp dolduruyoruz.süs kısmını hallederim.bi de üzerine renkli yazıları nasıl yazıyoruz?

Canim ayni seyi bebimkide yapiyor hele ozellikle namazda oyle sure okumaya dalmisken bi anda indiriyor tekmeyi o an nasil irkiliyorum bi gorsen yerim ben onun ayaklarini ellerini
bende artık eliyle vurduğunda eli oldugunu hissedebiliyorm gün geçtikçe değişik değişik hareketler yapıyorlar.
iyice büyüdü heralde sıpalar

canım kaç haftalıksın ki sen

biz e bebekten arabayı alabildik :) ablam izmirden magazasından aldı. çok heycanlandım ya kızımın ilk eşyasını aldık :):) bu arada alan 3 tane almış kızlar bitirmişler yani ablam kırmızısını alabilmek için resmen kavga etti ayırtmışlar bir de :)

:)) ayni ben .yalniz degilsin canim bende oyleyim.ilaclar istah aciyormus ama bende ters tepti.ama yinede kilo aldim ben

Sise icine renkli kolonya kiza pembe erkege mavi:) en cokta sus oyaliyor ama ben suslere basladim kolonyayi enson doldurucam .yazilar kismi baski stikerlar var onlar olabilir canim

:))) mutlu annişler görelim evet. bugün sevgili günü bizim günümüz çünkü hepimizin bir sevgilisi var :))) çok mutlu olalım bugün
İnşallah annesi bize en büyük hediye ve bizim en büyük hediyelerimiz bu bebişler :):)

Eki Görüntüle 1415435

kızlar elticim oğluşuma aplike pike takımı yaptı :) deseni biz çizdik eşimle oda yaptı. nasıl olmuş?
Harika olmuş ya eltinin de eline sağlık. Benim böyle iyi bir eltim yok maalesef ama görümcem var o da yaptı bisürü Süs yeğenine. Iyi ki varlar ben çok beceriksizimdir Güle güle kullanın inşallah :)

Nerelerdesin tatlım çooook özlüyoruz sizi biz
Iyi olmanıza sevindik nöbetten geldiyseniz bisüre evdesiniz en azından :) öp bizim için fıstığımızı :)

Güle güle kullanın kimsecikler alamamış hemen tükenmiş hayrını görün annesi inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…