2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım Rabbim bir an evvel gönlünü ferahlatsın anneciğine de sağlık versin inş,sen iyi tarafından bakmaya çalış iş olayına da inş daha güzel fırsatlar çıkacaktır karşına..

Canım yeni okuyabildim msjları neyseki almışsınız arabayı sevindim,güle güle kullanın,biz aynı arabayı daha önce görerek ,baya bir araştırarak ve çok da beğenerek aldık,umarım sizde pişman olmazsınız,en güzel yanı da bu tarz travel modellere göre oldukça hafif bir araba biz özellikle o yüzden tercih etmiştik,şimdiye kadar kullanan herkesin de hep olumlu yorumlarını duydum :) güle güle kullanalım hepimiz ağız tadıyla inş..buarada air modelle de arasında bir renk farkı var ,onun metal yerleri renkli siyah değil,bir de tekerleri şişme teker,bize satıcı bunların pek önemli olmadığını işlevsel olarak hiç bir fark olmadığını söylemişti

Ne biçim hamileysek gerçekten benim de canım bişey cekmedi. Baslarda sürekli limon yedim durdum. Bir kere pizza bi kere de cigkofte çekti canım onu da hemen gidip aldı bi bulunmaz bisey cekmedi canım

Nerelerdesin tatlım çooook özlüyoruz sizi biz
Iyi olmanıza sevindik nöbetten geldiyseniz bisüre evdesiniz en azından :) öp bizim için fıstığımızı :)
Aynen canım dinlenicez hafta sonu :):) yerim ben iki fıstığı da :):) Sen de okşa karnını benim için, öpüyoruz

teşekkür ederim cvp yazdığın için canım biz de o farkların çok önemli olmadığını düşünerek aldık ama kullanan ve alanlan insanlardan yorum almak gerçekten çok iyi geliyor resmen çok mutlu oldum :)

Ne biçim hamileysek gerçekten benim de canım bişey cekmedi. Baslarda sürekli limon yedim durdum. Bir kere pizza bi kere de cigkofte çekti canım onu da hemen gidip aldı bi bulunmaz bisey cekmedi canım
bizim canımız bişey cekmedi cok masrafsızız wallahi , geçen gün film izlerken bişey gördüm cok cnm cekti diyemem ama aklımda kaldı gerçi bu mevsimde bulunması imkansız anca 1 ay sonra

Evet kuzum kocaman oldu yine göbüş. Yakında bir göbüş cemaati yapalım da kendimi yalnız hissetmeyeyim
Yapalim toistcim ama benim göbek hiç yukarı dogru çıkmıyo hala asagilarda anca öne doğru genişliyo. Doktor normal dedi ama. Annem benimki de öyle olurdu aşağıda diyo.

Yapalim toistcim ama benim göbek hiç yukarı dogru çıkmıyo hala asagilarda anca öne doğru genişliyo. Doktor normal dedi ama. Annem benimki de öyle olurdu aşağıda diyo.
Güzelim erkek göbeği aşağıda olur derler büyükler, hatta bana da seninki çok yukarda kızdır bu diyordu bi çok kişi :):) Ben baya kaburgamın altında hissediyorum artık bebeği, göğüsten sonra hemen bebek var, mide ile :):)

Tatlım ben de safakmeley dediğini dicektim erkek Karnı aşağıda olurmuş benimki çok yukarda seninki öne doğru çıkıyordur. Bu bebişim sıkıntısı olduğu anlamına gelmez. Çünkü benimki de baya kasıklarımdan vuruyor merak etme :)

Kızlar, kapı süsü ve altın yastığı alan var mı nereden aldınız? Birde cinsiyet değişikliği yaşayan var mı aranızda

ben de aynı durumdayım gerçi doğum tarihimiz 5 mayısa gelmiş ama olsun :) 65 olmuşum ben de şimdilik 6 kilo aldık benim hedefim de 70 kilo bakalım :)

Kızlar merhabalar. .ben de e bebek magazasindan aldım bebek arabasını..saat sonra 12 de gitmeme rağmen kırmızı modeli 1 tane kalmış :) onu da biz aldık. .çok beğendim inşallah hayırlısı ile kullanabilirim..büyük eşya olarak da bir tek yatagimiz kaldı..bakalım onu da alacağız inşallah :)

Bu arada yarın ev tipi ana kucagi indirime girio..benim begendigim 120 tl ye gelio. .şu sitede kırmızı olan var ya. .3 farklı şekilde kullanabiliomusuz..yatak olarak da kullanılabilmesi hoşuma gitti..bi tek müzik li dönence yok onu da ekstra alırız diye düşündüm mantıklı geldi yarın onu da alacağım inşallah :)

Cnm aikintin nedir bilmiyorum canini sıkana sukretmemelisin hamdetmelisin şükür bu durumunu arttir daha çok ver demektir . rizka şükür sıkıntiya hamdedilir . Rabbim yar ve yardimcin olsun te zamanda kurtarsin seni darliktan.

Ben bela okuyorum kendimi tutamıyorum inan ki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…