teşekkür ederim canım inşallah evt ya ben de ablam olmasa alamıcaktım:)Güle güle kullanın kimsecikler alamamış hemen tükenmiş hayrını görün annesi inşallah :)
Canım Rabbim bir an evvel gönlünü ferahlatsın anneciğine de sağlık versin inş,sen iyi tarafından bakmaya çalış iş olayına da inş daha güzel fırsatlar çıkacaktır karşına..Dualarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize. Canımı sıkan en büyük neden annemin sağlığı. İkinci neden ise işten çıkarıldım. Hani devlet hamileleri koruyordu. Umurlarında olmadım vallaha gözlerini kırpmadan çıkardılar. Neymiş tüm yasal haklarımı alacakmışım. Deryaizm in patronuna sinirlenip kızarken benim yarı kurumsal 40 yıllık geçmişi olan, 4 yıldır çalıştığım firmam bana bunu yaptı. Hakkım varsa helal etmiyorum. Allah alsın hakkımı. İşten ayrıldıktan bir kaç gün sonra annemin başka sağlık problemleri daha çıktı bu üzüntümü unutturacak. Sizlerden tek isteğim aklınıza geldiğimde benim için, annem için dua etmeniz. Ben sürekli dua ediyorum ama sizin dualarınızla, bizi hiç tanımayan insanların bizim için ettiği dualarla herşey yoluna girecek inanıyorum buna. Bu sıkıntılı günlerden kurtulup size herşeyin yoluna girdiğini annemin ciddi bir problemi olmadığını yazacağım Allah ın izniyle... İyi ki varsınız kızlar. Hiç birinizin yüzünü görmedim, tanımıyorum sizleri ama biryerlerde var olduğunuzu, desteğinizi hissediyorum. Sizlerde benim dualarımdasınız...
biz e bebekten arabayı alabildik :) ablam izmirden magazasından aldı. çok heycanlandım ya kızımın ilk eşyasını aldık :):) bu arada alan 3 tane almış kızlar bitirmişler yani ablam kırmızısını alabilmek için resmen kavga etti ayırtmışlar bir de :)
Ne biçim hamileysek gerçekten benim de canım bişey cekmedi. Baslarda sürekli limon yedim durdum. Bir kere pizza bi kere de cigkofte çekti canım onu da hemen gidip aldı bi bulunmaz bisey cekmedi canımacaba bu içtiğimiz takviyelerin etkisindenmiki? yada bizimkisi normaldir belki:)) ben en çok aş ermeyi istemiştim ama olmadı. şöyle gece yarısı eşimi yataktan kaldırım git şunu al gel demeyi çok istedim de hiç olmadıbi erik canım istedi hatta dün gece rüyamda bile gördüm ama erik diye delirmiyorum. ne biçim hamileyim ben yaa :))))
Aynen canım dinlenicez hafta sonu :):) yerim ben iki fıstığı da :):) Sen de okşa karnını benim için, öpüyoruzNerelerdesin tatlım çooook özlüyoruz sizi biz
Iyi olmanıza sevindik nöbetten geldiyseniz bisüre evdesiniz en azından :) öp bizim için fıstığımızı :)
teşekkür ederim cvp yazdığın için canım biz de o farkların çok önemli olmadığını düşünerek aldık ama kullanan ve alanlan insanlardan yorum almak gerçekten çok iyi geliyor resmen çok mutlu oldum :)Canım Rabbim bir an evvel gönlünü ferahlatsın anneciğine de sağlık versin inş,sen iyi tarafından bakmaya çalış iş olayına da inş daha güzel fırsatlar çıkacaktır karşına..
Canım yeni okuyabildim msjları neyseki almışsınız arabayı sevindim,güle güle kullanın,biz aynı arabayı daha önce görerek ,baya bir araştırarak ve çok da beğenerek aldık,umarım sizde pişman olmazsınız,en güzel yanı da bu tarz travel modellere göre oldukça hafif bir araba biz özellikle o yüzden tercih etmiştik,şimdiye kadar kullanan herkesin de hep olumlu yorumlarını duydum :) güle güle kullanalım hepimiz ağız tadıyla inş..buarada air modelle de arasında bir renk farkı var ,onun metal yerleri renkli siyah değil,bir de tekerleri şişme teker,bize satıcı bunların pek önemli olmadığını işlevsel olarak hiç bir fark olmadığını söylemişti
Cok cici olmuş Güle güle kullansin canım. Böyle eltiler de var haaEki Görüntüle 1415435
kızlar elticim oğluşuma aplike pike takımı yaptı :) deseni biz çizdik eşimle oda yaptı. nasıl olmuş?
bizim canımız bişey cekmedi cok masrafsızız wallahi , geçen gün film izlerken bişey gördüm cok cnm cekti diyemem ama aklımda kaldı gerçi bu mevsimde bulunması imkansız anca 1 ay sonraNe biçim hamileysek gerçekten benim de canım bişey cekmedi. Baslarda sürekli limon yedim durdum. Bir kere pizza bi kere de cigkofte çekti canım onu da hemen gidip aldı bi bulunmaz bisey cekmedi canım
Yapalim toistcim ama benim göbek hiç yukarı dogru çıkmıyo hala asagilarda anca öne doğru genişliyo. Doktor normal dedi ama. Annem benimki de öyle olurdu aşağıda diyo.Evet kuzum kocaman oldu yine göbüş. Yakında bir göbüş cemaati yapalım da kendimi yalnız hissetmeyeyim
Valla dimi nazimiz tuzumuz olmadi o konuda kiymetimizi bilsinlerbizim canımız bişey cekmedi cok masrafsızız wallahi , geçen gün film izlerken bişey gördüm cok cnm cekti diyemem ama aklımda kaldı gerçi bu mevsimde bulunması imkansız anca 1 ay sonra
Güzelim erkek göbeği aşağıda olur derler büyükler, hatta bana da seninki çok yukarda kızdır bu diyordu bi çok kişi :):) Ben baya kaburgamın altında hissediyorum artık bebeği, göğüsten sonra hemen bebek var, mide ile :):)Yapalim toistcim ama benim göbek hiç yukarı dogru çıkmıyo hala asagilarda anca öne doğru genişliyo. Doktor normal dedi ama. Annem benimki de öyle olurdu aşağıda diyo.
Ne güzel sevindim senin adınateşekkür ederim canım inşallah evt ya ben de ablam olmasa alamıcaktım:)
Okşadım teyzesi Karnı da doydu keyfi yerinde öptük seni bizdeAynen canım dinlenicez hafta sonu :):) yerim ben iki fıstığı da :):) Sen de okşa karnını benim için, öpüyoruz
Tatlım ben deYapalim toistcim ama benim göbek hiç yukarı dogru çıkmıyo hala asagilarda anca öne doğru genişliyo. Doktor normal dedi ama. Annem benimki de öyle olurdu aşağıda diyo.
Günaydın kızlaaaarrr. Gece iki üç defa uyandım korkuyla bebişimin hareketleri beni uyandiriyo artık irkiliyorum birden. Üstümde böcek varmış yada üstüme arı konmuş böcek konmuş hissine kapiliyorum sonradan anlıyorum onun olduğunusağlık ocagnda kontrolm vardı oraya gittik minnakin kalp atışlarını dinledik bide kan falan aldılar. 65 kilo olmuşum. Yani 11 kiloyla tam gaz devam 70i görcem galiba.
Cnm aikintin nedir bilmiyorum canini sıkana sukretmemelisin hamdetmelisin şükür bu durumunu arttir daha çok ver demektir . rizka şükür sıkıntiya hamdedilir . Rabbim yar ve yardimcin olsun te zamanda kurtarsin seni darliktan.1 haftadır sizleri doğru dürüst takip edemedim. Sıkıntılı günler geçiriyorum kızlar... Hüngür hüngür ağlamak istiyorum... Bağıra bağıra... Allah beterinden saklasın ama 2015 e sıkıntıyla başladım. 4 gözle mayıs ayını bekliyorum. Bebeğim şans getirir inşallah... O doğduktan sonra yine herşey güzel olur... Şükrettim şimdiye kadar... Şükrederken ağladım çoğu zaman... Şükretmeye de devam edeceğim... Bugünüme şükür Allahım bugünümüzü aratmasın, beterinden saklasın....
Ben bela okuyorum kendimi tutamıyorum inan ki.....Kızlar nasılsınız? Ben dünden beri çok kötüyüm durup durup ağlıyorum özgecan için. Gece de hiç uyuyamadım, uyuduğumda kabuslar gördüm. Allahım sen büyüksün bi şey demiyorum bela okumak istemiyorum, sen bildiğin gibi yap yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?