2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Minnak ya aynen biliyor musun daha dün eşime dedim bu çocuk artık tokken değil açken vuruyor diye. Ben de dayanamıyorum yiyorum valla :)
Cnm inan bu irade meselesi degil . çok tanidigim var saglikli beslenir abur cubur yemez aksam salatayla gecistirir kilosu ideali geçmez ama hamilelikte 20-30 arasi kilo alir ki bunu ilk bir yolda verir . yani hamileyken insan tamamen değişiyor vücudunda tabi .kizma kendine . bende mesela normalde kilo veremem asidi yerim boyuna gore çoktakiloluyum ama hamileyken kilo vveriyor ve aldigimida doğumda veriyorum . ama bende lohusayken asidi yiyorum :) yani sakin yüklenme kendine

canım benim de aynen anlattığın gibi resmen bebek midemde :))) salı günü soracaktım bende normal mi diye

Selam annisler bizde sabah erkenden kalktik e bebege gittik kirmizi fenhini aldik bebek arabasinin cok begendik bayildik..kapi susu icin malzemeler aldim musait bi zamnda tul alio baslicam yapmaya insAllah guzel olur.

Selam annisler bizde sabah erkenden kalktik e bebege gittik kirmizi fenhini aldik bebek arabasinin cok begendik bayildik..kapi susu icin malzemeler aldim musait bi zamnda tul alio baslicam yapmaya insAllah guzel olur.
Hayırlı olsun kızlar bugün satışlar patlama yaptı desenize :) güle güle kullanın inşallah :)

Öyle mi diyorsun sağol canım ya. Inşallah sağlık sıkıntım olmaz kiloyu ben hiç sevmezdim. Şimdide aşırı görünmüyorum ama 12 çooook geliyor bana :):)
Bakalım biz loğusalıkta napıcaz nasıl olucaz.
Bu arada bişi sorucam canım sen ev işi yapmıyorsun artık sanırım. Riskli durumundan dolayı. Peki önceki bebeklerinde ne zaman bıraktın süpürüp silmeyi. Yani sence ne zamana kadar yapabilirim. Artık yapma diyorlar ama ben kendimi iyi hissediyorum. Bebişi riske atmış olur muyum. Senin fikrin nedir

Kızlar geldim on kere girdim çıktım ultrasona.damar akisini goremedim dedi.yemek ye gel dedı gittim yedim olmamış dedi gene gittim geldim yok yok. Kaç saat oyalandik. Sonra hala olmuyosa sende gizli şeker tansiyon yada kansızlık olabilir dedi canımı sıktı . Sonra doktoruma gitim.iyice baktı yok bişey dedi .çok iyi dedi. Çok sulu akıntım vardı ama suyum iyimiş şükür. Nomalmis.1150 gr 39 cm nasıl dedim tombis azıcık dedi anasi kilikli. Buda yemiyorsun icmiyorsun diyen eşime kapak olsun. :) neysem şükür iyiyiz. Genede idrar aldı kültür falan inşallah onlarda temiz çıkar.

Benim akraba 60 kilodan 120 kiloya çıktı. Ve yemeesede alıyordu. Çözemediler ne olduğunu bebek küçük doğdu neyse sonra o atmış kilo patir patir gitti.yani takma kafaya Okadar ini

Ohh çok sevindim tontiş pipili korkutmuş ama annesini sonu güzel olmuş. Boyu da maşallah baya uzun annesi :)

Benim akraba 60 kilodan 120 kiloya çıktı. Ve yemeesede alıyordu. Çözemediler ne olduğunu bebek küçük doğdu neyse sonra o atmış kilo patir patir gitti.yani takma kafaya Okadar ini
Ya ben yiyorum Allah var ama yiyip alamayanlardan olmak isterdim

Ohh çok sevindim tontiş pipili korkutmuş ama annesini sonu güzel olmuş. Boyu da maşallah baya uzun annesi :)
Saol canım evt korkuttu ya. Anlamayınca dahada beter.yani damar akışı nasıl bi sıkıntı ,düzelecek bişeymi bilmiyorsun. Ay neyse geçti gitti ya sukur :)

Kızlar, kapı süsü ve altın yastığı alan var mı nereden aldınız? Birde cinsiyet değişikliği yaşayan var mı aranızda
Ben ben :):) 25. haftaya kadar pipili sanıyodum meğersem fıstığı varmış :):)

canım benim de aynen anlattığın gibi resmen bebek midemde :))) salı günü soracaktım bende normal mi diye
Benim 2 haftadır baya yukarda :):) Büyüdüğünü hissediyorum net :):) Sürekli de pozisyon değiştiriyor, annesi gibi uyumak için en rahat pozisyonu arıyor sanırım :):)
Maşallah sizeeee, etli butlu boylu poslu :) afferim iyi beslemişsin pipiliyi :):)

Sise icine renkli kolonya kiza pembe erkege mavi:) en cokta sus oyaliyor ama ben suslere basladim kolonyayi enson doldurucam .yazilar kismi baski stikerlar var onlar olabilir canim
baskı stickerlar nasıl oluyor canım nerden bastırıyoruz.şişeleri internetten mi aldın dışardan mı birde canım.konyada yaşıyorum satan bi yer vardır muhakkak gidip alayım daha ucuza gelir diyorum ama nerde satılır bilmiyorum.

Saol canım . Şükürler olsun iyimiş kuzum. E niye yiyom okadar sade ve sadece onun için

Gözünaydin canım benim. Maşallah tosuncuka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…