Saol kuzum.seninki de maşallah yüksekti demi kaçtı en sonGözünaydin canım benim. Maşallah tosuncuka :)
Güzelim erkek göbeği aşağıda olur derler büyükler, hatta bana da seninki çok yukarda kızdır bu diyordu bi çok kişi :):) Ben baya kaburgamın altında hissediyorum artık bebeği, göğüsten sonra hemen bebek var, mide ile :):)
sizin kızlar rahatina düşkün desenize. Sevsinler onlariiiTatlım ben desafakmeley dediğini dicektim erkek Karnı aşağıda olurmuş benimki çok yukarda seninki öne doğru çıkıyordur. Bu bebişim sıkıntısı olduğu anlamına gelmez. Çünkü benimki de baya kasıklarımdan vuruyor merak etme :)
1300 gram 40 cmydik en son tatlım maşallahSaol kuzum.seninki de maşallah yüksekti demi kaçtı en son
Size de maşallah canım. Gözünüz aydınKizlar seket yuklememiz yapildi. Aclik 97 tokluk 127 normal cikti. Bebis 800 gr olmus. 32 cm olmus. Haftasi ve gunu ile uyumlu gozukuyor. Her sey yolunda gozukuyor oyle iste. :)
Canım hayirli olsun Güle güle kullansin insSelam annisler bizde sabah erkenden kalktik e bebege gittik kirmizi fenhini aldik bebek arabasinin cok begendik bayildik..kapi susu icin malzemeler aldim musait bi zamnda tul alio baslicam yapmaya insAllah guzel olur.
maşallah sizeeee :):):) darısı b izeeKizlar seket yuklememiz yapildi. Aclik 97 tokluk 127 normal cikti. Bebis 800 gr olmus. 32 cm olmus. Haftasi ve gunu ile uyumlu gozukuyor. Her sey yolunda gozukuyor oyle iste. :)
Bu da arabamiz :)Kızıma emine ananesi almış almanyadan Eki Görüntüle 1415776 Eki Görüntüle 1415777
maşallah canım1300 gram 40 cmydik en son tatlım maşallah
Doktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam kiEvet canım onlar da haklı sağlık konusunda sıkıntı. Bakalım son 2 ay ne kadar alcaz kimisi Yavaşlar diyor kimisi daha çok alacaksınız diyor. Oyüzden sen hep sebze ve et ye bence. Karbonhidratı çıkar tamamen
Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozulduCanım dünürüm çok yoğunum ya bu aralar ve de çok yoruluyorum, fırsat buldukça okuyorum, gelinin de ben de çok iyiyiz siz nasılsınız?
Rica ederiz efendim ne demek :):) Öptük sizi
Afferim yavruk kuşuna büyümüş kocaman olmuş :* Ben de 14 kilo almışım 82 tartıldım şimdiuf ya napalım bünye alıyor demek ki :) Bol su iç canım enfeksiyon için, unutma..
Maşalllah bebeğine, kilo olayını takmayın ya bebekler sağlıklı olsun yeter, herşeyi mota mot beklemeyin her birimiz özeliz biriciğiz, bebekler de öyle, bünye meselesi, kafanızda büyütmeyin, gayet sağlıklısınız öptüm
Bu bebek değil canavar :):):) Kadının karnı yırtılacak :):)
Çok minnoş yahu, kaplumbağa inek civciv çok tatlı, huzurla sağlıkla kullanın inşallah
Kuşlar ben biberon emzik killanmiyorum ama biberon olarak kesinlikle cam olmali. Beze gelince sakin 2-5 falan almayin bez büyük olmali nedene diceksiniz kalça cikigina karesi koruyor bebeği ayrıca Dr lkarda ole öneriyor. Ben sadece bir paket 3-6 alicam sonra hemen 4-9 a gecerim 10 güne inşallah .
Hastaneye bende 3 dis takim 2 iç takim 2 penye ve burasi soğuk olcagindan kadife kundak battaniye alicam . 2 corap 2 eldiven 2 bere alirim birde .
Ole grip oldum ki bugun basim cok agriyor of of
Benim doktorum aksine, evet vücut endeksine göre fazla kilo alıyorsun ama doğumdan sonra verirsin zaten sen sporcu kökenlisin dedi, sakın kilo alıyorum diye yememezlik etme dedi :) Boşver sen yavrunu düşün veririz bence :)Doktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki
Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu
Bana da mantıklı geldi bu dediğin, ben de gerçekten çok sağlıklı besleniyorum ve aynı miktarda tüketiyorum artı abur cubur sağlıksız şeyler yemiyorum yine de kilo aldım :):) Doktorum da kızmıyor, kızsa bile aldırmam sanırım yavrularımıza yarasın Minnakım, pipiliye :)Bi yazıda okudum. Bebeğin gelişimi için yağ da gerekli vücudunuzda yağ yoksa daha fazla kilo alırsınız depolariniz yetersizdir çünkü bebegin ihtiyacini karşılamaz diyo. Gayet mantıklı geldi bence zayif hamile kalanlar daha çok kilo aliyo. Yoksa ben aşırı yemiyorum bünyem kendiliğinden aliyo yediklerim önceden de aynıydı şimdi biraz daha dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yemeye onun dışında aynı. Bu kilolarn kalıcı olduğunu sanmıyorum aldığımız gibi de veririz eger emzirme döneminde aşırı yemezsek. Ben kiloyu takmiyorum hiç. Çatlak olmasın da
Canim benimde öyle hatta iki sabahtir yataktan kalkınca akiveriyo . Şu gibi bazen azıcık beyaz . Doktor baktı bişey yok suyu iyi hamilelikten dedi. Inşallah seninde bişey yokturKızlar benım cok akıntım oluo .iç çmaşırm hep ıslak ???? Napmalıyım ?
Bende doksan olmuşum doktor verirsin hiç endiselenme dedi. Doktorlar da bi farklı. Ama sen takma canım daha bugün anlattım 60 tan 120 ye çıkan akrabam bile verdi senmi vermicen yaaDoktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki
Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?