2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sizin kızlar rahatina düşkün desenize. Sevsinler onlariii

kızlar kasıklarımda hafıf ağrı var hepimizde olan bişey mi yanı endişelenmeli miyim özellikle oturup kalkarken oluyo

Doktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki
Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu

Bi yazıda okudum. Bebeğin gelişimi için yağ da gerekli vücudunuzda yağ yoksa daha fazla kilo alırsınız depolariniz yetersizdir çünkü bebegin ihtiyacini karşılamaz diyo. Gayet mantıklı geldi bence zayif hamile kalanlar daha çok kilo aliyo. Yoksa ben aşırı yemiyorum bünyem kendiliğinden aliyo yediklerim önceden de aynıydı şimdi biraz daha dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yemeye onun dışında aynı. Bu kilolarn kalıcı olduğunu sanmıyorum aldığımız gibi de veririz eger emzirme döneminde aşırı yemezsek. Ben kiloyu takmiyorum hiç. Çatlak olmasın da

canım ya arkadaşım dr. browns biberon setini almış 5 tane boy boy. ama plastik kafama takıldı ben onları kullanmayim mi şimdi

Doktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki

Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu
Benim doktorum aksine, evet vücut endeksine göre fazla kilo alıyorsun ama doğumdan sonra verirsin zaten sen sporcu kökenlisin dedi, sakın kilo alıyorum diye yememezlik etme dedi :) Boşver sen yavrunu düşün veririz bence :)

Bana da mantıklı geldi bu dediğin, ben de gerçekten çok sağlıklı besleniyorum ve aynı miktarda tüketiyorum artı abur cubur sağlıksız şeyler yemiyorum yine de kilo aldım :):) Doktorum da kızmıyor, kızsa bile aldırmam sanırım yavrularımıza yarasın Minnakım, pipiliye :)

Kızlar benım cok akıntım oluo .iç çmaşırm hep ıslak ???? Napmalıyım ?

Kızlar benım cok akıntım oluo .iç çmaşırm hep ıslak ???? Napmalıyım ?
Canim benimde öyle hatta iki sabahtir yataktan kalkınca akiveriyo . Şu gibi bazen azıcık beyaz . Doktor baktı bişey yok suyu iyi hamilelikten dedi. Inşallah seninde bişey yoktur

Bende doksan olmuşum doktor verirsin hiç endiselenme dedi. Doktorlar da bi farklı. Ama sen takma canım daha bugün anlattım 60 tan 120 ye çıkan akrabam bile verdi senmi vermicen yaa

Slm kızlar geçmişi okuyamadım malesef.kızlarım Grip olmuşlardı hiç giremedim nete.umarım herkes iyidir.bugün bizim de ayrıntılı ultrasonumuz vardı.şükür herşeyimiz çok güzel çıktı.bikaç gün de önden gidiyoruz bacak boyumuz uzun çıktı.830 gram civarıymışız ve gayet iyi dedi doktor.heryerini gösterdi.kalp kapakçıklarını beğin içini.erkek olduğunu da birkez daha onayladılar.Bizde haberler böyle.perşembe de şeker yüklemesi ve 26 hafta nöbetten düşme raporu için gidecem.sonra da inşallah 32 hafta raporuna gideriz.ayyy vakit geçiyor mu ne? Heyecan basıyor beni.he bu arada bebek küçük ablasına çok benziyor.yakışıklı mı olucak Ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…