2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Inşallah canim benim yarasin yediklerimiz miniklerimiz de büyüsun

Gözünaydin canım maşallah.

Mrb soft dreammi diosunuz acaba..

maşallah size :):):)

Selam annisler bizde sabah erkenden kalktik e bebege gittik kirmizi fenhini aldik bebek arabasinin cok begendik bayildik..kapi susu icin malzemeler aldim musait bi zamnda tul alio baslicam yapmaya insAllah guzel olur.
Hayırlı olsun cnm bende bugün kırmızı sini aldın arabanin sabahın körunde gittik açılış saatinde satıcı diyorki sabah hamilelerde yüzünden erken açtık diye bende ilk ben gittim sanmistim baya alan olmuş :)

Doğrusu doğuma kadar yapan ccok ama ben büyük oglumda kanama geçirdim 13 . haftaydi boylece yasaklanmis oldu ki o zamanki makinem çok güçlüydü çok zorluyordu kanamadan sonra ilk bebeğinde düşükle sonlandigi için Dr abartip demlik bile kaldirmiycak dedi eşime :) ikinci oğlum dada eaim diğerinin etkisinde klarak is yapmami istemedi ama ben sadece süpürge yapmadim :) zaten oğlunda o zaman 2 yasindaydi mecburdum.
Gelelim buna bundada 12. Haftada kanama ve kasilmalar yasadim tamamen dinlenmeye çekilmek zorunda kaldim tek yaptigim yemek bulasik makinesiyle ilgilenmek ve camasir bunlar dişinda hiçbirşey yapmiyorum. Aslinda yapamiyorum bence kendini dinle bebegin vücudun yol ggösterir sana ben biraz ayakta kalinva hemsancilaniyorum mecburen dDinleniyorum. ama aslinda bu aylar hhamileliğin en hafif aylari en enerjik korkma annelerimizin neler yaparmis mecburen simdi bzm okadar yukumuz bile yok kalanda eğer sen iyim diyosan bebisi yormaz korkma . çok uzun oldu kusura bakmayin

canım ya arkadaşım dr. browns biberon setini almış 5 tane boy boy. ama plastik kafama takıldı ben onları kullanmayim mi şimdi
Jdhdbdhdhd
Eğer kalitesine guveniyorsan isiya dayanikli ise kullan cnm bu marka yi nuk ve avent i güvenilirbuluyorum ben tabi cam daha iyi ama madem ggelmişve iyi bir marka kullan bence . ben su genel mmarkalardan bahsettim bebedor we falan onların plastiklerin pek güvenilir değil bence

Allah razı olsun canım dünden beri kendime çeki düzen verdim zorla olsada yedim bi daha böyle yapmamaya çalışıcam baya üzüldüm bebişim için Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin hayırlısıyla

Cok komikti gercekten yaa..bende esimi saat kurdum kaldirdim gittik kem kum etti erken diye goruncr bayildi...nasil mutlu oldum..sizinde hayirli olsun tatlisim..

Benim doktor moralimi bozdu canım. Hatta normal doğum da yapamazsin öyle giderse dedi o yüzden üzüldüm. Ama ben abur cubur tatlı çok yiyordum. Hepsini cikaracam hayatımdan. Senden sonra korktuğum için doktora cinsiyeti teyit ettirdim hatta göstermesini istedim gördüm de :) kızımın fıstığı yerindeydi ekleme falan olmamış :)

Bende doksan olmuşum doktor verirsin hiç endiselenme dedi. Doktorlar da bi farklı. Ama sen takma canım daha bugün anlattım 60 tan 120 ye çıkan akrabam bile verdi senmi vermicen yaa
Inşallah canım ama tansiyon için yine dikkat edeceğim .sen kaç kilo ile hamile kaldın canım

Ben kiloluydum zaten canim 78 le hamile kaldım . Elimde tansiyon yüzünden dikkat ediyordu ama en çok yapma ve tuzlu yememesi gerekiyordu sanirim.

gözün aydın deryaizm darısı bızlere ınsaallah bu arada @Mytwinden hayagiyla mı kızlar
Merak ettigin icin tesekkurler canim bebisler iyi cok sukur 1200 gram 38 cm olmuslar ama yuzlerini goremedik biri eliyle kapatmisti digeri ayagiyla sirt ustu uyumamamiz gerekiyormus bebegin hareketi kisitlaniyormus saga ya da sola yat uyurken dedi veee malesef kansizlik devam ediyor, o kadar yiyorum yine ayni ilaci gunde 2 ye cikardik bakalim etkisi olucak mi, bizden bu kadar bebis ve sen nasilsiniz?

Cok komikti gercekten yaa..bende esimi saat kurdum kaldirdim gittik kem kum etti erken diye goruncr bayildi...nasil mutlu oldum..sizinde hayirli olsun tatlisim..

Saol cnm,bnd saat kurdum ablamla gittim erken gittik DİE ablam indirmiyor arabadan beni bi gittik saat 10 personel guluo bgn erken açtık hamiller için dio:)neseki aldık hepimiz:)

bizde aynı şeyleri yaşadık benim ablam 10 u 10 gece magazadaydı kalmamış adamın biri 3 tane almış bi onunla kavga etti bir de arkaya depoya saklamış ablam dururmu depoya girmiş :) her şey kızım için

Canlarım!!!! Size bir sorum olacak keçeden bebek şekeri yaptıran ya da yapan var mı nasıl olur bir fikriniz var mı ben siteden keçeyi alıp kendim yapmak istiyorum. belki kapı süsünü ve tacı da yaparım becerebilirsem tabii bana fikir verin lütfennn :):)

Eltimde hamileyken tansiyon a dikkat ediyodu yagli ve tuzlu yasaktı canım

Canım benim artık hepimiz arkadaş olduk birbirimiz için endişeleniyorz ve bu gerçekten çok güzel çok sevindim iyi olmanıza masaallah paşaciklara darısı bize inşallah bizde iyiyiz çok şükür teyzesi hafif kasık agrisi haricinde çok şükür sikintimiz yok bizde teşekkür ederiz düşündügün için :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…