- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
Inşallah canim benim yarasin yediklerimiz miniklerimiz de büyüsunBenim doktorum aksine, evet vücut endeksine göre fazla kilo alıyorsun ama doğumdan sonra verirsin zaten sen sporcu kökenlisin dedi, sakın kilo alıyorum diye yememezlik etme dedi :) Boşver sen yavrunu düşün veririz bence :)
Bana da mantıklı geldi bu dediğin, ben de gerçekten çok sağlıklı besleniyorum ve aynı miktarda tüketiyorum artı abur cubur sağlıksız şeyler yemiyorum yine de kilo aldım :):) Doktorum da kızmıyor, kızsa bile aldırmam sanırım yavrularımıza yarasın Minnakım, pipiliye :)
Gözünaydin canım maşallah.Slm kızlar geçmişi okuyamadım malesef.kızlarım Grip olmuşlardı hiç giremedim nete.umarım herkes iyidir.bugün bizim de ayrıntılı ultrasonumuz vardı.şükür herşeyimiz çok güzel çıktı.bikaç gün de önden gidiyoruz bacak boyumuz uzun çıktı.830 gram civarıymışız ve gayet iyi dedi doktor.heryerini gösterdi.kalp kapakçıklarını beğin içini.erkek olduğunu da birkez daha onayladılar.Bizde haberler böyle.perşembe de şeker yüklemesi ve 26 hafta nöbetten düşme raporu için gidecem.sonra da inşallah 32 hafta raporuna gideriz.ayyy vakit geçiyor mu ne? Heyecan basıyor beni.he bu arada bebek küçük ablasına çok benziyor.yakışıklı mı olucak Ne :)
Insallah canim amin. Yuzunu kapatti sipa goremedik yine :)maşallah sizeeee :):):) darısı b izee
Bu arada yarın ev tipi ana kucagi indirime girio..benim begendigim 120 tl ye gelio. .şu sitede kırmızı olan var ya. .3 farklı şekilde kullanabiliomusuz..yatak olarak da kullanılabilmesi hoşuma gitti..bi tek müzik li dönence yok onu da ekstra alırız diye düşündüm mantıklı geldi yarın onu da alacağım inşallah :)
maşallah size :):):)Slm kızlar geçmişi okuyamadım malesef.kızlarım Grip olmuşlardı hiç giremedim nete.umarım herkes iyidir.bugün bizim de ayrıntılı ultrasonumuz vardı.şükür herşeyimiz çok güzel çıktı.bikaç gün de önden gidiyoruz bacak boyumuz uzun çıktı.830 gram civarıymışız ve gayet iyi dedi doktor.heryerini gösterdi.kalp kapakçıklarını beğin içini.erkek olduğunu da birkez daha onayladılar.Bizde haberler böyle.perşembe de şeker yüklemesi ve 26 hafta nöbetten düşme raporu için gidecem.sonra da inşallah 32 hafta raporuna gideriz.ayyy vakit geçiyor mu ne? Heyecan basıyor beni.he bu arada bebek küçük ablasına çok benziyor.yakışıklı mı olucak Ne :)
Hayırlı olsun cnm bende bugün kırmızı sini aldın arabanin sabahın körunde gittik açılış saatinde satıcı diyorki sabah hamilelerde yüzünden erken açtık diye bende ilk ben gittim sanmistim baya alan olmuş :)Selam annisler bizde sabah erkenden kalktik e bebege gittik kirmizi fenhini aldik bebek arabasinin cok begendik bayildik..kapi susu icin malzemeler aldim musait bi zamnda tul alio baslicam yapmaya insAllah guzel olur.
Doğrusu doğuma kadar yapan ccok ama ben büyük oglumda kanama geçirdim 13 . haftaydi boylece yasaklanmis oldu ki o zamanki makinem çok güçlüydü çok zorluyordu kanamadan sonra ilk bebeğinde düşükle sonlandigi için Dr abartip demlik bile kaldirmiycak dedi eşime :) ikinci oğlum dada eaim diğerinin etkisinde klarak is yapmami istemedi ama ben sadece süpürge yapmadim :) zaten oğlunda o zaman 2 yasindaydi mecburdum.Öyle mi diyorsun sağol canım ya. Inşallah sağlık sıkıntım olmaz kiloyu ben hiç sevmezdim. Şimdide aşırı görünmüyorum ama 12 çooook geliyor bana :):)
Bakalım biz loğusalıkta napıcaz nasıl olucaz.
Bu arada bişi sorucam canım sen ev işi yapmıyorsun artık sanırım. Riskli durumundan dolayı. Peki önceki bebeklerinde ne zaman bıraktın süpürüp silmeyi. Yani sence ne zamana kadar yapabilirim. Artık yapma diyorlar ama ben kendimi iyi hissediyorum. Bebişi riske atmış olur muyum. Senin fikrin nedir
Jdhdbdhdhdcanım ya arkadaşım dr. browns biberon setini almış 5 tane boy boy. ama plastik kafama takıldı ben onları kullanmayim mi şimdi
Canım hayirli olsun Güle güle kullansin ins
tstlım artı bebek senin yediklerinle besleniyor. bana ebe acıkmayı bekleme yemek için demişti. günlük öğün miktarında 6 olmalı. 3 ana 3 ara öğün olarak. yoğurdu ara öğünlerde yada yemeğin yanında yemen lazım. iştahın olmasa bile bebeğin için kendini yemeye zorla. iştahın açılmazsa doktoruna söyle belki takviye verir.
Hayırlı olsun cnm bende bugün kırmızı sini aldın arabanin sabahın körunde gittik açılış saatinde satıcı diyorki sabah hamilelerde yüzünden erken açtık diye bende ilk ben gittim sanmistim baya alan olmuş :)
Benim doktor moralimi bozdu canım. Hatta normal doğum da yapamazsin öyle giderse dedi o yüzden üzüldüm. Ama ben abur cubur tatlı çok yiyordum. Hepsini cikaracam hayatımdan. Senden sonra korktuğum için doktora cinsiyeti teyit ettirdim hatta göstermesini istedim gördüm de :) kızımın fıstığı yerindeydi ekleme falan olmamış :)Benim doktorum aksine, evet vücut endeksine göre fazla kilo alıyorsun ama doğumdan sonra verirsin zaten sen sporcu kökenlisin dedi, sakın kilo alıyorum diye yememezlik etme dedi :) Boşver sen yavrunu düşün veririz bence :)
Bana da mantıklı geldi bu dediğin, ben de gerçekten çok sağlıklı besleniyorum ve aynı miktarda tüketiyorum artı abur cubur sağlıksız şeyler yemiyorum yine de kilo aldım :):) Doktorum da kızmıyor, kızsa bile aldırmam sanırım yavrularımıza yarasın Minnakım, pipiliye :)
Inşallah canım ama tansiyon için yine dikkat edeceğim .sen kaç kilo ile hamile kaldın canımBende doksan olmuşum doktor verirsin hiç endiselenme dedi. Doktorlar da bi farklı. Ama sen takma canım daha bugün anlattım 60 tan 120 ye çıkan akrabam bile verdi senmi vermicen yaa
Ben kiloluydum zaten canim 78 le hamile kaldım . Elimde tansiyon yüzünden dikkat ediyordu ama en çok yapma ve tuzlu yememesi gerekiyordu sanirim.Benim doktor moralimi bozdu canım. Hatta normal doğum da yapamazsin öyle giderse dedi o yüzden üzüldüm. Ama ben abur cubur tatlı çok yiyordum. Hepsini cikaracam hayatımdan. Senden sonra korktuğum için doktora cinsiyeti teyit ettirdim hatta göstermesini istedim gördüm de :) kızımın fıstığı yerindeydi ekleme falan olmamış :)
Inşallah canım ama tansiyon için yine dikkat edeceğim .sen kaç kilo ile hamile kaldın canım
Merak ettigin icin tesekkurler canim bebisler iyi cok sukur 1200 gram 38 cm olmuslar ama yuzlerini goremedik biri eliyle kapatmisti digeri ayagiyla
Cok komikti gercekten yaa..bende esimi saat kurdum kaldirdim gittik kem kum etti erken diye goruncr bayildi...nasil mutlu oldum..sizinde hayirli olsun tatlisim..
bizde aynı şeyleri yaşadık benim ablam 10 u 10 gece magazadaydı kalmamış adamın biri 3 tane almış bi onunla kavga etti bir de arkaya depoya saklamış ablam dururmu depoya girmiş :) her şey kızım içinCok komikti gercekten yaa..bende esimi saat kurdum kaldirdim gittik kem kum etti erken diye goruncr bayildi...nasil mutlu oldum..sizinde hayirli olsun tatlisim..
Eltimde hamileyken tansiyon a dikkat ediyodu yagli ve tuzlu yasaktı canımBenim doktor moralimi bozdu canım. Hatta normal doğum da yapamazsin öyle giderse dedi o yüzden üzüldüm. Ama ben abur cubur tatlı çok yiyordum. Hepsini cikaracam hayatımdan. Senden sonra korktuğum için doktora cinsiyeti teyit ettirdim hatta göstermesini istedim gördüm de :) kızımın fıstığı yerindeydi ekleme falan olmamış :)
Inşallah canım ama tansiyon için yine dikkat edeceğim .sen kaç kilo ile hamile kaldın canım
Canım benim artık hepimiz arkadaş olduk birbirimiz için endişeleniyorz ve bu gerçekten çok güzel çok sevindim iyi olmanıza masaallah paşaciklara darısı bize inşallah bizde iyiyiz çok şükür teyzesi hafif kasık agrisi haricinde çok şükür sikintimiz yok bizde teşekkür ederiz düşündügün için :) :) :)Merak ettigin icin tesekkurler canim bebisler iyi cok sukur 1200 gram 38 cm olmuslar ama yuzlerini goremedik biri eliyle kapatmisti digeri ayagiylasirt ustu uyumamamiz gerekiyormus bebegin hareketi kisitlaniyormus saga ya da sola yat uyurken dedi veee malesef kansizlik devam ediyor, o kadar yiyorum yine ayni ilaci gunde 2 ye cikardik bakalim etkisi olucak mi, bizden bu kadar bebis ve sen nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?