- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
Jdhdbdhdhd
Eğer kalitesine guveniyorsan isiya dayanikli ise kullan cnm bu marka yi nuk ve avent i güvenilirbuluyorum ben tabi cam daha iyi ama madem ggelmişve iyi bir marka kullan bence . ben su genel mmarkalardan bahsettim bebedor we falan onların plastiklerin pek güvenilir değil bence
Gecmis olsun kuzum kasik agrisi bende de var doktor gerildigi icin normal dedi, iyi olmaniza sevindim canim darisi size insallah guzel haberlerle gelin siz de :)Canım benim artık hepimiz arkadaş olduk birbirimiz için endişeleniyorz ve bu gerçekten çok güzel çok sevindim iyi olmanıza masaallah paşaciklara darısı bize inşallah bizde iyiyiz çok şükür teyzesi hafif kasık agrisi haricinde çok şükür sikintimiz yok bizde teşekkür ederiz düşündügün için :) :) :)
Canım maşallah pasalara. Gözünüz aydın. Senin ikizya kanın ondan da düşüyodur canım benimde düşmüş 11lerde şimdilik. Bide biz bir ay bekliyoruz onlar nazlaniyo göstermiyo dimi bizimki de kapatmışti elleriyle yüzünü.Merak ettigin icin tesekkurler canim bebisler iyi cok sukur 1200 gram 38 cm olmuslar ama yuzlerini goremedik biri eliyle kapatmisti digeri ayagiylasirt ustu uyumamamiz gerekiyormus bebegin hareketi kisitlaniyormus saga ya da sola yat uyurken dedi veee malesef kansizlik devam ediyor, o kadar yiyorum yine ayni ilaci gunde 2 ye cikardik bakalim etkisi olucak mi, bizden bu kadar bebis ve sen nasilsiniz?
Hadi hayırlı olsun Güle güle kullansın. Biz de geçen gün erkenden gitmistik kimse gelmez derken bi baktik bizden önce gelmiş milletSaol cnm,bnd saat kurdum ablamla gittim erken gittik DİE ablam indirmiyor arabadan beni bi gittik saat 10 personel guluo bgn erken açtık hamiller için dio:)neseki aldık hepimiz:)
Tesekkurler canim, evet ikiz oldugundan galiba bide zaten benim kanim dusuktu hamilelikten once de, sorma ya o kadar bekledik gostermediler kustum ben de onlara, naz yapiyo sipalar, esim de doktora cinsiyetleri degismedi dimi diye sordu hepsi birden şok ettiler bugun beniCanım maşallah pasalara. Gözünüz aydın. Senin ikizya kanın ondan da düşüyodur canım benimde düşmüş 11lerde şimdilik. Bide biz bir ay bekliyoruz onlar nazlaniyo göstermiyo dimi bizimki de kapatmışti elleriyle yüzünü.
Internetten bebek stikerlari olarak bak bulursun bende internettn bakiyorum onlari.siseleri ve susleri ben eminonunden aldim konyada nerde vardir bilemiyorum canimbaskı stickerlar nasıl oluyor canım nerden bastırıyoruz.şişeleri internetten mi aldın dışardan mı birde canım.konyada yaşıyorum satan bi yer vardır muhakkak gidip alayım daha ucuza gelir diyorum ama nerde satılır bilmiyorum.
Hadi hayırlı olsun Güle güle kullansın. Biz de geçen gün erkenden gitmistik kimse gelmez derken bi baktik bizden önce gelmiş millet
Ben de küstüm kendini göstermedin diyorum dayanamıyorum sonraTesekkurler canim, evet ikiz oldugundan galiba bide zaten benim kanim dusuktu hamilelikten once de, sorma ya o kadar bekledik gostermediler kustum ben de onlara, naz yapiyo sipalar, esim de doktora cinsiyetleri degismedi dimi diye sordu hepsi birden şok ettiler bugun beni
Ben bu ay sonu kontrolum var canim ondan sonra hazirlicam dursunkızlar çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız hastane için
Nisanin ilk haftasında herseyi hazirlycam Allah nasip ederse.kızlar çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız hastane için
Hayırlı olsun canım maşallah bebişine boyuna posunaKizlar seket yuklememiz yapildi. Aclik 97 tokluk 127 normal cikti. Bebis 800 gr olmus. 32 cm olmus. Haftasi ve gunu ile uyumlu gozukuyor. Her sey yolunda gozukuyor oyle iste. :)
Hayırlı olsun ohh büyük bir masraftan kurtuldunuz :)Bu da arabamiz :)
Canım önceden nasıldın ama 20 çok bencede üzgünümDoktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki
Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu
Mantıklı aslında canım bana da dr um 11 kiloya çok normal zayıfsınız siz dedi. Belkide bu sebepten öyle dedi. Dedim 5 kilo alanlar var falan onların depoları vardır dedi. Mantıklı gerçekten.Bi yazıda okudum. Bebeğin gelişimi için yağ da gerekli vücudunuzda yağ yoksa daha fazla kilo alırsınız depolariniz yetersizdir çünkü bebegin ihtiyacini karşılamaz diyo. Gayet mantıklı geldi bence zayif hamile kalanlar daha çok kilo aliyo. Yoksa ben aşırı yemiyorum bünyem kendiliğinden aliyo yediklerim önceden de aynıydı şimdi biraz daha dikkat ediyorum sağlıklı şeyler yemeye onun dışında aynı. Bu kilolarn kalıcı olduğunu sanmıyorum aldığımız gibi de veririz eger emzirme döneminde aşırı yemezsek. Ben kiloyu takmiyorum hiç. Çatlak olmasın da
Hayırlı olsun güzel haberlerin canım maşallah tosuncuğuna :) pipisi de var demek kesin :)Slm kızlar geçmişi okuyamadım malesef.kızlarım Grip olmuşlardı hiç giremedim nete.umarım herkes iyidir.bugün bizim de ayrıntılı ultrasonumuz vardı.şükür herşeyimiz çok güzel çıktı.bikaç gün de önden gidiyoruz bacak boyumuz uzun çıktı.830 gram civarıymışız ve gayet iyi dedi doktor.heryerini gösterdi.kalp kapakçıklarını beğin içini.erkek olduğunu da birkez daha onayladılar.Bizde haberler böyle.perşembe de şeker yüklemesi ve 26 hafta nöbetten düşme raporu için gidecem.sonra da inşallah 32 hafta raporuna gideriz.ayyy vakit geçiyor mu ne? Heyecan basıyor beni.he bu arada bebek küçük ablasına çok benziyor.yakışıklı mı olucak Ne :)
Sağol canım bakayım ben de istanbul da yarın :)Kizlar gratis de indirim var mutlaka ugrayin. Prima premium care 2 numarasi 18.95 tl 62 adetlisi ustelik.sampuanlarda falanda cok indirim var. Bence kacirmayin.
Hayırlı olsun cnm bende bugün kırmızı sini aldın arabanin sabahın körunde gittik açılış saatinde satıcı diyorki sabah hamilelerde yüzünden erken açtık diye bende ilk ben gittim sanmistim baya alan olmuş :)
Sağol canım ama anlayamıyorum bebişten sanki zorluyormuşum gibi. Ama sancım falan yok hareket de ediyor ben iş yaparken. He yoruluyor muyum evet hem de çok. Hareket ediyorsa sorun yok diyebilir miyim :)Doğrusu doğuma kadar yapan ccok ama ben büyük oglumda kanama geçirdim 13 . haftaydi boylece yasaklanmis oldu ki o zamanki makinem çok güçlüydü çok zorluyordu kanamadan sonra ilk bebeğinde düşükle sonlandigi için Dr abartip demlik bile kaldirmiycak dedi eşime :) ikinci oğlum dada eaim diğerinin etkisinde klarak is yapmami istemedi ama ben sadece süpürge yapmadim :) zaten oğlunda o zaman 2 yasindaydi mecburdum.
Gelelim buna bundada 12. Haftada kanama ve kasilmalar yasadim tamamen dinlenmeye çekilmek zorunda kaldim tek yaptigim yemek bulasik makinesiyle ilgilenmek ve camasir bunlar dişinda hiçbirşey yapmiyorum. Aslinda yapamiyorum bence kendini dinle bebegin vücudun yol ggösterir sana ben biraz ayakta kalinva hemsancilaniyorum mecburen dDinleniyorum. ama aslinda bu aylar hhamileliğin en hafif aylari en enerjik korkma annelerimizin neler yaparmis mecburen simdi bzm okadar yukumuz bile yok kalanda eğer sen iyim diyosan bebisi yormaz korkma . çok uzun oldu kusura bakmayin
Canım iyi olmanıza çok sevindim misafirlerim vardı yazamadım. :) benişler kpcaman olmuş iki tane 38 cm nasıl sığıyor göbüşüne yaMerak ettigin icin tesekkurler canim bebisler iyi cok sukur 1200 gram 38 cm olmuslar ama yuzlerini goremedik biri eliyle kapatmisti digeri ayagiylasirt ustu uyumamamiz gerekiyormus bebegin hareketi kisitlaniyormus saga ya da sola yat uyurken dedi veee malesef kansizlik devam ediyor, o kadar yiyorum yine ayni ilaci gunde 2 ye cikardik bakalim etkisi olucak mi, bizden bu kadar bebis ve sen nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?