2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

hiç tecrübem yok bu konularda bende hep cam almayı planlamıştım ama hediye gelince kullanim demişim araştıralım bakim biraz kullanılan plastik güvenilir mi ona göre karar veririm teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Gecmis olsun kuzum kasik agrisi bende de var doktor gerildigi icin normal dedi, iyi olmaniza sevindim canim darisi size insallah guzel haberlerle gelin siz de :)

Canım maşallah pasalara. Gözünüz aydın. Senin ikizya kanın ondan da düşüyodur canım benimde düşmüş 11lerde şimdilik. Bide biz bir ay bekliyoruz onlar nazlaniyo göstermiyo dimi bizimki de kapatmışti elleriyle yüzünü.

Kızlar biberon ve emzik işini doğumdan sonraya bırakın bence.benim kızlarım ne biberon kabul etti ne emzik.o kadar da uğraştım emzik alsınlar diye ama almadılar.boşuna alıp masraf etmeyin.Birde sütüm olmazsa diye düşünmek çok yanlış.bir yerde nasıl düşünürseniz öyle olur diye okumuştum.biz hepimiz de sütüümüzle besliycez bebeklerimizi.şimdilik 1 tane küçük biberon alın.eğer ilerde lazım olursa alırsınız.

Saol cnm,bnd saat kurdum ablamla gittim erken gittik DİE ablam indirmiyor arabadan beni bi gittik saat 10 personel guluo bgn erken açtık hamiller için dio:)neseki aldık hepimiz:)
Hadi hayırlı olsun Güle güle kullansın. Biz de geçen gün erkenden gitmistik kimse gelmez derken bi baktik bizden önce gelmiş millet

İyi geceler arkadaşlar. Biberon konusunda ben de bilgilerimi aktarayım. Sütünüzü sağıp biberonla içirecekseniz cam biberon sütün içindeki vitaminleri ve mineralleri tutuyormuş. Mama veririm derseniz sıkıntı yok. Nuk marka kullandım ben kızımda memnun kaldım. Şimdi de sadece bir küçük biberon bir de emzik aldım ne olur ne olmaz diye.

Tesekkurler canim, evet ikiz oldugundan galiba bide zaten benim kanim dusuktu hamilelikten once de, sorma ya o kadar bekledik gostermediler kustum ben de onlara, naz yapiyo sipalar, esim de doktora cinsiyetleri degismedi dimi diye sordu hepsi birden şok ettiler bugun beni

Internetten bebek stikerlari olarak bak bulursun bende internettn bakiyorum onlari.siseleri ve susleri ben eminonunden aldim konyada nerde vardir bilemiyorum canim

İyi geceler kızlar geçmiş baya ilerlemiş okuyamadım internet paketim bitti malesef eşimden giriyorum bir bakayım dedim ne yapiyorsunuz diye bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun umarım herkes iyidir sizleri çok opuyorum

Ben de küstüm kendini göstermedin diyorum dayanamıyorum sonra eşin de ne yapsin hakli ama degisenler oluyo o da ben gibi demekki. :) ben de sordum bu gittgimde esim de bana kiziyo ne kdr pipi meraklisiymşsin daha inanmadin diye daha da sormam artik bu üç oldu erkek dedikleri artk degisirse de aldiklarmizi giyer napayim

Kizlar seket yuklememiz yapildi. Aclik 97 tokluk 127 normal cikti. Bebis 800 gr olmus. 32 cm olmus. Haftasi ve gunu ile uyumlu gozukuyor. Her sey yolunda gozukuyor oyle iste. :)
Hayırlı olsun canım maşallah bebişine boyuna posuna

Bu da arabamiz :)
Hayırlı olsun ohh büyük bir masraftan kurtuldunuz :)

Doktorum bu aydan sonra daha fazla alacaksın dedi canım. Ama ben hep acikiyorum ne yapacam ki

Ben de 85 olmuşum canım. . Veririz diyordum doktorum çok zor verirsin dedi moralim bozuldu
Canım önceden nasıldın ama 20 çok bencede üzgünüm bana daha bir 20 kilo alırsın diyorlar inanmak istemiyorum

Mantıklı aslında canım bana da dr um 11 kiloya çok normal zayıfsınız siz dedi. Belkide bu sebepten öyle dedi. Dedim 5 kilo alanlar var falan onların depoları vardır dedi. Mantıklı gerçekten.
Evet inşallah çatlak olmaz :)

Hayırlı olsun güzel haberlerin canım maşallah tosuncuğuna :) pipisi de var demek kesin :)
Şnşallah alırsın zaman çok hızlı geçiyor hayırlısıyla :)

Kizlar gratis de indirim var mutlaka ugrayin. Prima premium care 2 numarasi 18.95 tl 62 adetlisi ustelik.sampuanlarda falanda cok indirim var. Bence kacirmayin.
Sağol canım bakayım ben de istanbul da yarın :)

Ayy hayırlı olsun ya inan merak ediyordum seni alabildin mi diye. Sen çok istiyordun çünkü. Güle güle kullan canım :)

Sağol canım ama anlayamıyorum bebişten sanki zorluyormuşum gibi. Ama sancım falan yok hareket de ediyor ben iş yaparken. He yoruluyor muyum evet hem de çok. Hareket ediyorsa sorun yok diyebilir miyim :)

Canım iyi olmanıza çok sevindim misafirlerim vardı yazamadım. :) benişler kpcaman olmuş iki tane 38 cm nasıl sığıyor göbüşüne ya aa Sırt üstü yapmamak mı lazımmış. Ama ben sağ sol yatınca çok tekmeliyor sanki rahatsız oluyor gibi düşünüyordum bende. Yanlış mi düşünüyor muşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…