2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bizde aynı şeyleri yaşadık benim ablam 10 u 10 gece magazadaydı kalmamış adamın biri 3 tane almış bi onunla kavga etti bir de arkaya depoya saklamış ablam dururmu depoya girmiş :) her şey kızım için
Almissiniz ya canim sonunda hersey bebeklerimiz icin kavga hersey ederiz almak icin..

Aynen ben de oyle diyorum zaten bu saatten sonra degisirse erkek kiyafetleriyle idare ederler artik normalde esinin sormasi lazimdi canim demek ki erkege baya alismis :)
Masallah kocaman gobus var kuzum tesekkur ederiz, ben de oyle dusunuyordum, saga sola donunce tekmeler artiyordu eziyorum saniyodum ama doktor tam tersini soyledi, yerini daraltiyomusuz bebegin sirt ustu yatinca, hareket etmeleri lazim zaten etmezlerse kotu dedi, yuksek yastikla soluna yatmaya calis dedi :)

Aa çok şaşırdım canım hatta ben sağa sola yatmak istiyorum ama çok vuruyor sıkışıyor diye vicdan yapıp Sırt üstü yatıyorum. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu kuzum sağol :)
Kaç kilo almışsın peki canım bebişler nasıl duruyor karnında

Tam tamina 12,5 kilo almisim kuzum Yigit beyin ayagi yuzundeydi Yagiz bey de elleriyle kapatmisti, baslari asagida ayaklari yukardaydi kaburgalarima ayaklariyla vuruyorlarmis meger sivri ve asagi dogru karnim, yukarda degil diye tedirgin oluyodum ama siz de ayni seyi konusmussunuz sanirim bugun, gobus fotograflarini da bekliyorum en kisa zamanda

kızlar çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız hastane için
Ben 30. haftadan sonra yaparim diyorum.. Daha hersey tam degil zaten

Canim kontrolun iyi gecmis
Masallah bebislere. ne kadar iyi ikisinin de kilosu masallah. İsimler belli mi?

Sirt ustu yatinca gobegimi cok agir hissediyorum diye hep yana yatiyordum ben de. Zaten uyumak tam bi sorun oldu artik. gece kusuydum daha da fena oldum.

İyi geceler
Bugun bebisin pusetini aldik. Daha dogrusu gorumcem almak cok istedi gittik hep birlikte begendik. Onun da cocuklari oldugu icin zevkine de guvendim fazla karismadim icime de sindi. Foto eklerim cekip de daha kutusunda duruyor.

Hiiii yerim ben Onları yaaa düşünsene kuzum birinin ayağı midendeyken birinin kasıklarında olduğunu. Haha iki Taraflı saldırı gibi ay çok güzel ya. Yaşadığın çok çok özel bir durum maşallah canım Allah hayırlısıyla nasip etsin doğurmayı da.
Evet evet yakında bir göbüş ittifakı yapalım :) safakmeley in bebişi de çok özledik zaten

Ben de yana yatınca çok vuruyorlar ama
Kesinlikle canım artık uykum kaliteli değil maalesef. Bu arada fotoğrafını bekliyoruz en kısa zamanda pusetin. Güle güle kullanın inşallah :)

Kızlar Böbreğimde sağ böbrekte genişleme var ve doktor sağa yatmaya yasakladı sola yatmaya başladım dünden beri

Ve herkes sola yat demişti kalp kanı daha iyi pompalar bebek gelişir die bende bebek iyi diye sağa devam ettim ama karaciğer ve böbreğe bebek baskı yapıyormuş

Tavsiyem sola yatın böbreğe yük vermeyin gebelikte genişleme olabilir benim doktorum ultrason da ben gittiğim de benim de organlarıma bakıyordu sağolsun o dikkst etti de gördük

Sol zor ama mecburum

Geçmiş olsun canım ne yapman lazımmış düzelmesi için. Sola yatman yeterli mi. Ben iki tarafa da çok yatamıyordum çünkü bebiş çok tekmeliyor sıkışıyor sanıyordum. Acaba ben yana iyice dönüyorum diyemi. Yani Yüzümü yastığa gömüyorum siz nasıl yatıyorsunuz. Yani yüz yine yyukarda mı kalmalı.

Canım ben hep sağa yatarım ama bebek yani hamilelik dönemi anne vücudu değişiyor doktor sola yat 3 4 litre su iç dedi ama 2 litre içiyorum

Yani bu hamile il sonrası geçiyorMuş bide forum da okudum benim haftam olupta çok büyüyen sonradan farkedilen kişilere stent bile takılıyorMuş

Benimki sağ tarafım ağrımıştı öyle söyleyince doktor kontrol etti takip edecek gebeliğe bağlı

Zaten dedi bebek önde gidiyor hani sorun bile olsa son ana beklemez sin dedi demek istediğini şimdi anlıyorum bende hayırlısı dedim zaten büyüme devam eder ağrı olursa erken doğumu tetikliyorMuş burda forum da okudum

Allaha Şükür bebek iyi buna şükrediyorum annelik ne güzel kendimi düşünmeyip onu düşünüyorum

Ay kuzum zaten suan iki taraftan saldiriyolar hepimize masallah bitanem, tum anneler ozeliz insallah saglikla dogurur kucagimiza aliriz, aynen gelinlerimi ozledim ben,en acilinden foto istiyor Yagiz ve Yigit
Uykusuz bir geceden herkese selam kontrole gitmis olan @Ariver @ms_larut Mytwin ve diger arkadaslar masaAllah bebislerinize bugun araba almak icin ebebek e gittik ama paramiz cikismadi malesef bi daha boyle indirim olurmu acaba
E bebekte olmasa da baska yerde olur kuzum sıkma canini, ben de bu saat oldu halen uyuyamadim, tesekkur ederiz size de masallah :)

Sorma canım çok alıştı hem de erkeğe oğlumda oğlum deyip duruyo şimdi, ama ikinci kesin kız ben biliyorum ikincide de olmazsa üçüncü kız diyo deli oğlan ikiyi buldukda üç kaldı. gönlümüze göre olur inşallah hayırlı ve de sağlıklı öncelikle tabi :)

Uykusuz bir geceden herkese selam kontrole gitmis olan @Ariver @ms_larut Mytwin ve diger arkadaslar masaAllah bebislerinize bugun araba almak icin ebebek e gittik ama paramiz cikismadi malesef bi daha boyle indirim olurmu acaba
Daha çok olur indirim canım üzme kendini sağlık olsun. Biz de mayıs haziran gibi alcaz arabayı yani bebek doğduktan sonra bile alsnız olur. Doğar doğmaz arabaya koymak şart değilya o zamana kadar e bebekte olmasa bile baska yerde olur kampanya. bu arada bi gece kuşu ben varım heralde uyku tutmayan :)

İnsallah canim insallah,sizin ikinci ikiz kiz olcak bence Allahim nasip etsin :) bizimki de bidahaki kiz olcak diyo ama ben cesaret edemem gibi, bi daha ikiz olursa nasil bakicam 10 sene bekler 35te dogururum heralde

İnsallah canim insallah,sizin ikinci ikiz kiz olcak bence Allahim nasip etsin :) bizimki de bidahaki kiz olcak diyo ama ben cesaret edemem gibi, bi daha ikiz olursa nasil bakicam 10 sene bekler 35te dogururum heralde
amin inşallah bitanem tek kız da yeter ama tabi ikiz kız olsa hiç fena olmaz hayır demem yani. sizin de üçüncüsü kız olsun inş. :) bakarsın bsycik olmaz. 35e kadar bekleme hem yaş geçtikçe daha zor olur bakması.

Oyle mi dersin :) ben de ogluslari buyutup biraz nefes aliriz diye dusunmustum, belli de olmaz 2 pipiliden sonra bi kukulu icin sabirsizlanabiliriz Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize insallah :)

Günaydın kızlarr. Dün hamile kilodu baktık 25 dedi başka yere gittim 15 dedi ama incecik yani. Sınır oldum sonra bime gitim ev alisverisi için. Orda boy joy üçlü kilotvardi 42.44 yada 44.46 anam açtım baktım bildiğin belden yüksek hamile kilodu gibi. Üç tanesi beş lira aldım giydim. Sizede tavsiye ederim kızlar. Hastane cantasi içinde alabilirsiniz şimdi kullanmak içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…