Annelerimiz nasıl normal doğurmuş o kilolarla :):) Sallıyorlar ya :) Bakma sen onlara hemen de sezeryan olma doktorum diyor diye :):) Şahsen ben Allahtan bi sıkıntı olmaz ise sezeryan dese de sancım gelene kadar bekleyeceğim :):) abur cubur yeme güzelim faydası yok zararı var, tatlı ye ama sütlü tatlı ye bence :) Fıstığı yerinde miymiş, yesin teyzesi onu :) Tuzlu yeme bir de çok su iç :) Ben 68 ile hamile kaldım şu an 82 yim toplam 14 kilo rekor bende hihi 1,79 boyun var :)
Ben yapacağım, daha doğrusu iş yerinde el sanatları öğretmeni var onunla yapacağız, ama resimleri işte kaldı, gidince atarım olur mu, hatırlat ama bana :)
Yerim senin yavrularını, büyümüşler de anneyi rahatsız ederlermiş :):):) Kilon iyi senin canım bebek başına 6 kilo ideal :) Biz şişkolar düşünsün :):) Yiğitin ayaklarını yerim, Yağızın da ellerini, öpüyorum üçünüzü de, çok sevindim iyi olmanıza :*
Aynen ya ben yarın yollayayım size resim bugün işlerim var, bütün şişkolar toplanalım hihi :):) Ya aslında hepimiz aynı şehirde olsak ne güzel olurdu, gelsin kısırlar gitsin börekler, çayın ve muhabbetin dibine vururduk hihi :):)
Canım bizim de bu aralar bütçemiz uygun değildi malun 15'inde alınıyor maaşlar :) Gerçi alsak da borç harç ertesi gün bitiyor :):) Neyse üzme kendini Nisan'da neredeyse bütün bebek mağazalarında indirim oluyor :) Eşim söz verdi göbeğim büyük de olsa beni Ankaraya götürecek ordan alıcaz burda çok büyük mağazalar yok, geçen Ankaraya gittiğimde babymall dan bakmıştım çok model var :) baby de marche filan e-bebek, hem birbirine yakın hem de çok ürün var, canını sıkma, sen de Nisanı bekle bence, hem 2 ay var daha bütçeni ayarlaesın ona göre :) Öptük sizi