2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annelerimiz nasıl normal doğurmuş o kilolarla :):) Sallıyorlar ya :) Bakma sen onlara hemen de sezeryan olma doktorum diyor diye :):) Şahsen ben Allahtan bi sıkıntı olmaz ise sezeryan dese de sancım gelene kadar bekleyeceğim :):) abur cubur yeme güzelim faydası yok zararı var, tatlı ye ama sütlü tatlı ye bence :) Fıstığı yerinde miymiş, yesin teyzesi onu :) Tuzlu yeme bir de çok su iç :) Ben 68 ile hamile kaldım şu an 82 yim toplam 14 kilo rekor bende hihi 1,79 boyun var :)

Ben yapacağım, daha doğrusu iş yerinde el sanatları öğretmeni var onunla yapacağız, ama resimleri işte kaldı, gidince atarım olur mu, hatırlat ama bana :)

Yerim senin yavrularını, büyümüşler de anneyi rahatsız ederlermiş :):):) Kilon iyi senin canım bebek başına 6 kilo ideal :) Biz şişkolar düşünsün :):) Yiğitin ayaklarını yerim, Yağızın da ellerini, öpüyorum üçünüzü de, çok sevindim iyi olmanıza :*

Aynen ya ben yarın yollayayım size resim bugün işlerim var, bütün şişkolar toplanalım hihi :):) Ya aslında hepimiz aynı şehirde olsak ne güzel olurdu, gelsin kısırlar gitsin börekler, çayın ve muhabbetin dibine vururduk hihi :):)

Uykusuz bir geceden herkese selam kontrole gitmis olan @Ariver @ms_larut Mytwin ve diger arkadaslar masaAllah bebislerinize bugun araba almak icin ebebek e gittik ama paramiz cikismadi malesef bi daha boyle indirim olurmu acaba
Canım bizim de bu aralar bütçemiz uygun değildi malun 15'inde alınıyor maaşlar :) Gerçi alsak da borç harç ertesi gün bitiyor :):) Neyse üzme kendini Nisan'da neredeyse bütün bebek mağazalarında indirim oluyor :) Eşim söz verdi göbeğim büyük de olsa beni Ankaraya götürecek ordan alıcaz burda çok büyük mağazalar yok, geçen Ankaraya gittiğimde babymall dan bakmıştım çok model var :) baby de marche filan e-bebek, hem birbirine yakın hem de çok ürün var, canını sıkma, sen de Nisanı bekle bence, hem 2 ay var daha bütçeni ayarlaesın ona göre :) Öptük sizi

Ben de geçen pazardan almıştım tutkunun :):) tanesi 3.5 tl :):)

Günaydın fıstık. Ben simdi de uyanigm canım çok oldu uyanali tekmeleri sayıyorm uyku kalmadı bende şimdiden

Günaydın fıstık. Ben simdi de uyanigm canım çok oldu uyanali tekmeleri sayıyorm uyku kalmadı bende şimdiden
Uyy kıyamam sana yaa, pipili yaramazlık mı yapıyor :):) Olsun annesi yapsın da tek sen uykusuz kal :):) Yerim ben onu, Minnakım o baya büyüdü ya bi de hareketli artık sana bundan sonrası böyle :):) en son 1300 gibi bişiydi dimi canım

Evet teyzesi dayancaz iki buçuk ay daha. Evet öyleydi 4 gün önce :)

Canm bende de ayni sey oluyor sag sol yatinca cok tekmeliyr bende rahatsz olmasn diye sirt ustu yatiyrdm bundan spnra dikkat ederiz.

Tedy de 6 liraydı ebebekte ise cuma kampanya vardı 7 ye düşmüştü bimede bakacağım canım sağol

Aynen canim belki dahada uygun indirimler olur ne maglum

Ben oldum olasi oranin ic camasirini alirim gayette kaliteliler dedigin gibi hamile kilotu gibide yuksek belli

Sağol canım ama anlayamıyorum bebişten sanki zorluyormuşum gibi. Ama sancım falan yok hareket de ediyor ben iş yaparken. He yoruluyor muyum evet hem de çok. Hareket ediyorsa sorun yok diyebilir miyim :)
Dhdhdhdb aslında bu sana bagli yani eğer ayaklarin çok sisiyor tansiyonun oynuyor bel ve klasik sancisi yasiyorsan elbette dikkat et yapma . ama kendini iyi hissediyorsan yap yapmalisin çünkü hareket hamilelikte de tavsiye edilen birşey. Bebek zaten sen ayaktayken nadiren oynar uzaninca daha çok oynar . ayrıca bebek bazen tüm gün uyur ama rutin oynamalarini sen bilirsin zaten . bebek AC susuz kalmadigin surece yorulmaz senin hareketlerin asiriya kacmadifin surece zorlamaz . için rahat olsun rutin islerini yap korkma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…