Geçmiş olsun canım. Bişey yapma ya çerez çekirdek çay işte yeter.Kizlar bzdede bgun temizlik gunu ilan ettik ama grip olmusum cok kotu her yerim dokuluyo aksamada caya misafirim war ne hazirlay sizce bide bu halde ya
Çok tatlısınız :) ben hergün açıp düzenliyorum hurcunu :)Eki Görüntüle 1416730 slm güzel anneler.. sizde benim gibi bebişkonun battaniyesine sariliyormusunuz? Uyy Bebeğimi çok özlüyorum rüyalarima giriyor hep. Şafak 81 :/
Aynen canım ya hep kötüleri anlatıyorlar olumsuzluklarından bahsediyorlar ama tadından doyum olmaz o miniklerin :)kizlar bi arkadaşım 15 gün önce doğum yapmıştı dün ziyaretine gittik ayy Nasi güzel bişey yaa benim içimde de bundan var şimdi düşününce gözlerim doldu resmen
Geçmiş olsun canım. Bişey yapma ya çerez çekirdek çay işte yeter.
Çok tatlısınız :) ben hergün açıp düzenliyorum hurcunu :)
Aynen kuzum siz bizden gun olarak buyuksunuz ya farki kapatmaya calisiyo oglusumBenim damat da kızım gibi boğazlı desenetencere kapak
Evet bence de hep anneye olmaz yaniuff yerim onları ben yaaaa :):) Biraz da babaya şiddet uygulasınlar :):)
:):) Ben hep alıyom zaten bimden :):) atletleri de iyi :) Sen üzülme canım doğuma kadar ben seni geçer,m :):)
Hosgeldin betul yazan dantelli cok hos bence, kesinlikle o olmali1. Eki Görüntüle 1416741 Eki Görüntüle 1416743 Eki Görüntüle 1416744 2. Eki Görüntüle 1416745 3. Eki Görüntüle 1416747 Kızlar sizce hangisi şişelerden.
Bir de tespih dağıtıcağım ya kesede ya böyle tatlı hasır sepetlerde
Ben ilk bebegimde aldim. Ama benim sipa toplasan on kere binmemistir. Bence gereksiz pahalı o kadar paraya degmeyen bir urun.Kızlar iyi pazarlar..
Ana kucağı alanlar oldu mu? Tecrübeli anneler ve bazı bloglarda en büyük kurtarıcının ana kucağı olduğu söyleniyor..herkezde 4moms Mamaroo yu tavsiye ediyor elektirkli 5 ayrı sallama modu bulunuyor, youtube dan videolarını da izledim beni çok cezbetti..ama biraz pahalı. Siz ne dersiniz?
Ben de merak ediyorum ya özel bir sıvısı var sanırım.Kizlar kolonyalari hangi boyayla renklendiriyorlar bileniniz var mi?
Niye canım yapabilirsin bence :)Hosgeldin betul yazan dantelli cok hos bence, kesinlikle o olmaliayy ben boyle dantel kurdela flan yapamiycam siseyi zaten desenli aldik ama cok mu bos gorunur acaba
Sağol canım ya ben de kararsız kaldımtoist 1 numara canım
olsun canim.diğerleri de kötü degilki . Hangisini yapsan güzel olucak.hepsi cicili cicili ne güzelBen de merak ediyorum ya özel bir sıvısı var sanırım.
Renkli kolonya almak daha masraflı çünkü.
Niye canım yapabilirsin bence :) Eki Görüntüle 1416852 çok hoş duruyor :)
Sağol canım ya ben de kararsız kaldım
Yaptık canım yavaş yavaş, evim çok güzel oldu, neler yapmadık ki hihi :):) banyo ve tozlar kaldı ama yoruldum onları da yatmadan yaparım :):) oh sen de 1 hafta rahatsın, ya ev temiz olunca çok mutlu hissediyorum kendimi :)Ohhh anasına bak kızını alkolay geldin kuzum yavaş yavaş yap olur mu biz de dün yaptık daha bir hafta yok temizlik :)))
Çok tatlısınızzzz :)Eki Görüntüle 1416730 slm güzel anneler.. sizde benim gibi bebişkonun battaniyesine sariliyormusunuz? Uyy Bebeğimi çok özlüyorum rüyalarima giriyor hep. Şafak 81 :/
Gida boyasi diye duydum bi yerden kuzum, migrosa flan bakicam bakalim pastanelerde de oluyormus, ben renkli aradim da bulamadim malesef, sticker filan zorlanicam diye ya kapi susu seker baya yoruyo zaten ama yine de bakalim belki yapabilirsem yaparim degisik biseyBen de merak ediyorum ya özel bir sıvısı var sanırım.
Renkli kolonya almak daha masraflı çünkü.
Niye canım yapabilirsin bence :) Eki Görüntüle 1416852 çok hoş duruyor :)
Sağol canım ya ben de kararsız kaldım
Evet ya 2. Cokk guzel bencetoist kuzum bu arada 2. beğendim ben :):)
Saol canım insALLAH,ewet çok istiyordum şükür ki kavustuk arabamiza :)Hayırlı olsun güzel haberlerin canım maşallah tosuncuğuna :) pipisi de var demek kesin :)
Şnşallah alırsın zaman çok hızlı geçiyor hayırlısıyla :)
Sağol canım bakayım ben de istanbul da yarın :)
Ayy hayırlı olsun ya inan merak ediyordum seni alabildin mi diye. Sen çok istiyordun çünkü. Güle güle kullan canım :)
Hoşgeldin Betül yazan güzel canım bence. Tesbih de güzel fikir1. Eki Görüntüle 1416741 Eki Görüntüle 1416743 Eki Görüntüle 1416744 2. Eki Görüntüle 1416745 3. Eki Görüntüle 1416747 Kızlar sizce hangisi şişelerden.
Bende hastanede kolanya dagitcam netten bakmistim hoşgeldin betul olanı bende tele indirmiştir ben o diyorum canim1. Eki Görüntüle 1416741 Eki Görüntüle 1416743 Eki Görüntüle 1416744 2. Eki Görüntüle 1416745 3. Eki Görüntüle 1416747 Kızlar sizce hangisi şişelerden.
Yaptık canım yavaş yavaş, evim çok güzel oldu, neler yapmadık ki hihi :):) banyo ve tozlar kaldı ama yoruldum onları da yatmadan yaparım :):) oh sen de 1 hafta rahatsın, ya ev temiz olunca çok mutlu hissediyorum kendimi :)
Çok tatlısınızzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?